Жига Печник не даде шанс на Николай Йоргов за евротитла

Двамата излязоха в двубой в стил К-1
Обновена: 27 фев 2021 21:33 | 27 фев 2021 21:30, Александър Попов
2
Жига Печник не даде шанс на Николай Йоргов за евротитла
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Жига Печник победи Николай Йоргов с единодушно решение на SENSHI 7. Двамата излязоха в двубой за Европейската титла на WAKO PRO в стил К-1, категория до 78.1 килограма.

Бойците не се забавиха и миг, а се втурнаха в свирепи атаки от самото начало. Печник показа, че е дошъл да защити титлата на всяка цена и влизаше уверено на комбинации срещу българина, съобщава Boec.bg.

Още по темата
Йоргов заби няколко добри десни крошета и ритници в първата част.

Словенецът зае центъра на ринга през втория рунд. Успя да пласира тежки колена, които българинът проспа. Йоргов продължи с боя в близка дистанция, което не бе в негова полза. В самия край на частта успя да компенсира изоставането си с впечатляващо маваши.

Печник не действа търпеливо и това можеше да му изиграе лоша шега. Жига наблягаше на комбинацията едно-две, която често беше последвана от кик в тялото на българина. Николай се стремеше да забива колена в ребрата на словенеца.

В четвъртия рунд двамата се измориха и изтощението даде оттенък върху качеството на битката. Въпреки това не спряха да пласират удари и кикове от близка дистанция.

Жига Печник притисна Николай и в петия рунд.

Ситуацията се влоши за Йоргов, който обаче успя да събере сили и тръгне в атака през заветните две минути.

Николай пласира шест последователни крошета, изваждайки изненадваща сила. Геройското настъпление на любимеца на феновете беше впечатляващ, предвид 25-те минути тежък бой, който двамата ни бяха показали.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BМW дилър.

Всичко за бойната верига SENSHI четете в Boec.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Николай ЙорговSENSHI 7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невероятно!

Спонсорирани публикации