Славия спечели срещу Хебър и излезе на десетото място

"Белите" спечелиха с 3:1
13 апр 2024 20:35, Красимир Ангелов
2
Славия спечели срещу Хебър и излезе на десетото място
Снимка: Lap.bg

Славия спечели с 3:1 у дома срещу Хебър в двубой от 29-ия кръг от Първа лига и прекъсна серия от четири поредни мача без победа.

Домакините започнаха значително по-активно и попадение на Галин Иванов беше отменено заради засада на Виктор Генев, който подаде за капитана на столичани.

В десетата минута Галин Иванов изведе в наказателното поле Ертан Томбак, който асистира за Иван Минчев, реализирал отблизо първото попадение в двубоя.   

"Белите" започнаха по-активно и втората част, а след 60 минути игра Мартин Георгиев покачи резултата на 2:0. Галин Иванов свали топката след центриране на Минчев и младият защитник, който премина през школата на Барселона, също се разписа във вратата на отбора от Пазарджик.

Пет минути след това Хебър реализира почетен гол с удар от наказателното поле на резервата Олексий Збун, вкарал във вратата на Славия след подаване на Мартин Михайлов.

Четвърт час преди края на редовното време бърза контра за столичани завърши с пас на Роберто Райчев към Сораков и нападателят завърши прецизно с гол във вратата на Хебър за крайното 3:1.

Славия е с 33 точки на десето място в класирането, докато Хебър има три точки по-малко на 12-та позиция в Първа лига.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: СлавияХебър
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Славист Варна преди 2 седмици
Най-българският отбор Славия с важна победа.