Осъдиха ромски лидер, пребил белгиец в джамия

Ашим Асан и синът му ритали и удряли с юмруци вярващия
Обновена: 4 сеп 2011 09:06 | 3 сеп 2011 22:15,
141
Осъдиха ромски лидер, пребил белгиец в джамия
Снимка: архив Булфото

Пловдивският ромски лидер Ашим Асан и синът му Фаик Хюсенов бяха осъдени на пробация заради жесток побой над белгийски гражданин, влязъл да се моли в джамия.

Белгиецът бил ритан и бит с юмруци по време на молитва в пловдивската Джумая джамия преди три дни.

Грозната сцена се разиграла пред очите на съпругата на 42-годишния мъж. След побоя той получил мозъчно сътресение и травми по гръдния кош, корема и бедрото.

След 72-часова мярка „задържане под стража” в съботния  следобед Районният съд в Пловдив осъди по реда на бързото производство двамата нападатели.

Те получиха наказание пробация, тъй като се признаха за виновни и сключиха споразумение с прокуратурата.

Още по темата

„Двамата подсъдими бяха признати за виновни в нанасянето на лека телесна повреда на Абдула Байрак, който е с белгийско и турско гражданство”, заяви пред Dnes.bg говорителят на Съдебната палата в Пловдив Марияна Кирезиева.

Пробацията е за срок от три години, като през това време бащата и синът ще имат периодични срещи с пробационен служител.

В следващите три години ромският лидер Ашим Асан ще полага по 250 часа обществено полезен труд годишно.

В полицията те обяснили, че пребили вярващия, тъй като бил облечен с дрехите на имама.

Пострадалият все още се намира в болница.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: Ашим Асан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
1
 
0
 
! Отговори
Имигрирал Ром преди 12 години
до БАЧКАТОРРазпяравят им, че ще им помогнат да се отърват от варваското робство... и ще им призная България за тяхна държава... ;)
135
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До бачкатора. Гонят *** защото са ***, и не само от Франция а отвсякъде !
134
0
 
3
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Имигрирал цигльо, айде българите сме били такива-онакива, ами защо ви гонят французите?
133
0
 
2
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Какво разправяше някой за исляма ? Че бил цивилизована ,мирна религия ли?
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
otkoga shibanite *** hodqt v djamiq.pederasti ne6tastni
131
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 12 години
Не коментирай историята, ***, не ги разбираш тия работи.
130
2
 
0
 
! Отговори
Имигрирал Ром преди 12 години
И да се върнем в близките години...на втората световна.Доста е мижава историята... почти никаква! Естествено каква да е, то още не се е забравило, че България е била една от страните съюжнички на Гистапо' Да, имало е партизани... по скоро са били крадци и хора които не си плащали данъците, по онова време...а в сегашно можеш и *** да ги наречеш.Да истината боли... но ще трябват доста века, за да се изкриви и пренапиши историята... както стана и при "турско робство"
129
3
 
0
 
! Отговори
Имигрирал Ром преди 12 години
Как искате да си оправите Българията, като нямате един достоен лидер, нямате един пример за образцов българин, всичко ви е в историята на хайдутите. Както сами си знаите, 'ябълката не пада по дълеч от дървото си'Колкото до малцинството, ми то си е по ваш калъп! Сами сте си виновни и не търсети грешките на другите, като управдание на вашато глупаво, паробитно мислене...
128
2
 
5
 
! Отговори
пуснете го преди 12 години
Пуснете го бързо ромския лидер , той е невинен ! Нищо лошо не е направил.Той може да бие ,убива и граби когаато си иска !Негово право е !
127
0
 
7
 
! Отговори
Антимюслем преди 12 години
Чудя се защо въпросният ром(турчин) и синът му не са пребити в буквалният смисъл.Необходимо е да ги потрошат и после да са в инвалидна количка.А сега някой каже че не приличаме на *** държава?
126
0
 
9
 
! Отговори
Але преди 12 години
Безмозъчни същества!
125
1
 
3
 
! Отговори
до рома преди 12 години
бухахахах ама ти къв си римски ром (***) романски ром (***) византииски ром (***) или ром в ботилка капитан карибски пират които си пие ром или си френски ром (***) дето саркози го гони от франция
124
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахахаххаха, ето това е новина която показва лицето на депесе. Докараха ни ислямските терористи, съвсем оглупиха *** и резултата е ясен: *** и прости турчеещи се *** молищи се на терорист и вярващи, че на тоя свят само имама е прав и освен него друго нема..... Кажи му *** и не го обиждаи повече... ЗАСЛУЖАВАТ СИ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО!
123
2
 
8
 
! Отговори
до Имигрирал манго преди 12 години
Абе имигрирал ром /коняк, маснико.../, я марш от българските форуми. Стой си там , където си се запилял и забрави, че имаш нещо общо с България. Пребири и цялото си семселе там до девето коляно и кракът ви да не стъпи повече в Майка България!
122
0
 
6
 
! Отговори
до 124 преди 12 години
Тъкмо мислех да те похваля,че си грамотен......ха ха...да ама не.Я достоен *** само не ми давай примери с музиканти....
121
7
 
3
 
! Отговори
Имигрирал Ром преди 12 години
до 121Обазци се пише"ОБРАЗЦИ" написал съм ти го по доло!Та... до историята колко е вярна, че *** са прабългарите, толкова е вярна и исторята на която ни учат...Левски, Ботев, Стабмолийски, Вазов!Всяка държава си пише истрорята, така както и е изгодно.Така аз, немога да се съглася с пример за ОБРАЗЕЦ" на българин в миналото...Освен ако не смятате, сега да тръгните с магарита и коне по улиците, да палите свещи и кандила.
120
0
 
12
 
! Отговори
до 117 преди 12 години
ГАДЕН ***, МАРШ ВЕДНАГА ОБРАТНО В КАТУНА ОТ КЪДЕТО СИ ИЗПЪЛЗЯЛ! ОТ *** РАБОТНИЦИ НЕ СТАВАТ, НО КРАДЦИ, ИЗМАМНИЦИ, ЛЪЖЦИ И ПРОСЯЦИ, ТОВА ВЕЧЕ ДА! ТЕ СА ПАРАЗИТИРАЩА ИЗДЪНКА НА ЧОВЕШКИЯ РОД И ТРЯБВА ДА БЪДЕ МАКСИМАЛНО ОГРАНИЧЕНА НЕЙНАТА ПОПУЛАЦИЯ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ КАТО ВСЕКИ *** ЩЕ ЗАТРИЕ СВОЯ ГОСТОПРИЕМНИК!
119
0
 
11
 
! Отговори
пловдивчанин преди 12 години
Ако турският паша , който е построил тази пловдивска джамия сега може да стане от гроба и да види как разни *** безчинстват и осмърдяват храма, сигурно пишман ще стане, че е построил въобще джамията навремето!!!
118
0
 
9
 
! Отговори
До 117 преди 12 години
Не! Повечето от тези които "крадът, лъжат, просят, проституират и убиват са ***" (без многоточие). Това на мен ми е достатъчно за да ви мразя.Обазци има много и понеже не са те подготвили достътчно добре в ромската организация ще ти дам няколко имена. Запомни ги. Ще дойде ден и българите ще се сетят за тях. А тогава - лошо! А именно: Левски, Ботев, Стабмолийски, Вазов ... и т.н и т.н. Та така господин ***.
117
0
 
13
 
! Отговори
До Рома преди 12 години
Хахаха ти луд ли си бе? *** идват в Европа късното средновековие и от всякъде ги гонят тия социални ***. Само тука се набутват по османско време без никой да ги е канил.