Ще има осветление на мястото, където бе убита Вероника

Засилват полицейското присъствие в района на жп гарата в Търново
Обновена: 5 мар 2015 14:32 | 5 мар 2015 14:32, Красимир Ангелов
72
Ще има осветление на мястото, където бе убита Вероника
Участъкът във Велико Търново, където бе убита Вероника. Снимка: БТА

Започва проектирането и последващо го изграждане на осветление към пешеходния участък между жп гарата и Южния пътен възел във Велико Търново, съобщиха от общинската администрация.

Още по темата
Решението е взето днес след съвместна среща между кмета на общината Даниел Панов, областния управител проф. Пенчо Пенчев, директора на ОД на МВР Илиян Личев и представители на Национална компания "Железопътна инфраструктура".

Решено е, че върху парцела, който е държавна собственост, ще бъде изградена електрическа мрежа и ще бъдат поставени стълбове за осветление. Ще бъде осветен и мостът в района, уточняват от общината.

Още до края на деня днес пък ще започне почистването от треви и храсти на цялата пешеходна пътека. Освен това на този етап е постигнато и споразумение за засилено полицейско присъствие в района.

Срещата беше инициирана след подписка, в която се включиха стотици граждани на Велико Търново за няколко часа. Те настояват за обезопасяване на района, където преди два дни беше намерено тялото на 23-годишната студентка Вероника Здравкова. Извършителят на убийството все още се издирва, а по случая се води разследване под ръководството на Окръжната прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
UBIISTVO LI TRIABVASHE DA STANE, ZA DA ZAPOCHNAT OBSHTINITE DA OPRAVIAT TERENI, KUDETO HORATA PO EDNA ILI DRUGA PRICHINA MINAVAT OT TAM?DO KOGA KRADLIVI KMETOVE?KOGA SHTE SI VLIUAZAT V ROLIATA I IZPOLZVAT OBSHTINKSKITE PARI PO NAPRAVLENIE ?
51
0
 
19
 
! Отговори
Симеон преди 9 години
Не е ли време да се съберем и да им дадем да се разберат ? До кога форумен патриотизъм бре братя БЪЛГАРИ ? Къде отиде достойнството ни ? банки , ЕРП та и кой ли още не ни либят като за световно ! Как така не можахме да се организираме и да ги заврем там където им е мястото ? На 50 години съм и не ме е страх да им се противопоставя ! Но една птичка пролет не прави за съжаление....
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Светне ли цялата държава, престъпността ще стане нулева, и един мармот завива шоколада в станиол!!!
49
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както винаги - след дъжд качулка.
48
0
 
22
 
! Отговори
художника преди 9 години
До Анонимен 49На всяко местопрестъпление - по ламба ???------------------------Ми то тогава България че светне, като Лас Вегас.Ама от дека толкуз ток бре?
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво бе, общинари! Значи трябва да утрепат някого, за да сложите лампите?
46
0
 
21
 
! Отговори
до повторим комен.11 преди 9 години
да им обясним тогава на момичетата някои моменти:Днешно време е много опасно за вас, особенно ако сте слаби и красиви! Красотата е проклятие за много жени, дори и да не си признават. Спасението от красотата е чесността и свободното споделяне с родители и приятели! Ако си траете от страх... сте в беда!!!Освен стандартните методи за изнасилване, вече има и нови с помоща на усмивка, почерпка и хапче (наркотик). Даже води и до влюбване!!! Внимавайте кои са ви приятелките и кои са техните приятел
45
1
 
23
 
! Отговори
кор преди 9 години
Абе те и фаровете трябваше да спасяват животи ама... на.
44
0
 
26
 
! Отговори
Ядосан преди 9 години
Хванете убиеца лампи на к...ми ги турете.. м....ви!
43
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
значи вървим си по тоя път,лампи навсякъде,и опаа...пак те убиват...АБЕ ***,ЛАМПИТЕ ЛИ ЩЕ СПАСЯТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ??ВСИЧКО ИДВА ОТ ЗАКОНИТЕ ВИ ***,СЕЛСКИ БЕК СЕ ПРАВИ НА МУТРЯГА В ЗАВЕДЕНИЕ,ДРУГ ПО УЛИЦИТЕ ,ТРЕТИ ПО БЕЗАЩИТНИ МОМИЧЕТА.ГОЛЕМИ МЪЖЕ БРЕЙ,КОМПЛЕКСАРИ,..ЗАКОНИ ТРЯБВАТ,ЗАКОНИИ,НЕ ЛАМПИ,работих в едно заведение в италия, собственика беше сложил една табела(и то за за такива като селските ни бекове),Ккелнерката обслужва само срещу културно отношение от страна на клиента,тука -***
42
0
 
20
 
! Отговори
rumen72 преди 9 години
терена в реалност не е толкова голям колкото изглежда на снимката и защо никой не задава въпроса дали това е мястото на престъплението или там след три дни са открили трупа на момичето (което може да е влачено по течението на раката), защото този мост се ползва много рядко и то най често от хора които живеят в района на автогара юг, на ден може би минават по около 20/30 души по този мост и все някой от тях щеше да забележи трупа за толкова време.
41
0
 
18
 
! Отговори
НВ преди 9 години
След дъжд ,качулка жалко за момичето .
40
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Братя Българи, Боляри събудете се! Събудете целия заспал български народ. Измктете законотворците! Не разбирате ли : Те умело се подиграват с вас ! Предават ви със своите престъпни анти български закони!
39
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голямата демокрация, голямата свобода на словото. Да кажеш нещо свързано с БХК и до 2 мин ти трият мнението. Толкова ли ви е страх от тях?
38
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Данък глоби и пари от тази *** неможе да се вземе! Но може да се отнема възможноста да раждат повече от едно дете. Ако това не стане спасение НЯМА !
37
0
 
16
 
! Отговори
narod преди 9 години
kakiv narod sme razdeleni vinagi znaci obrazovatelnata ni sistema ne e v cas ima dva vida hora drugoto sa podrobnosti
36
0
 
15
 
! Отговори
do 36 преди 9 години
pak ne si v cas mnogo stanaxte
35
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледам го това място!Че то си е жива лудост да минеш и денем от там, не вечер!Обаче още по-голяма лудост е приятелят й да я остави сама там,а той с кола да си ходи!Дърпайте дявола,а после кой виновен!И тя и 3та оставили я да си ходи сама!
34
1
 
30
 
! Отговори
сельо преди 9 години
АБЕ АЛАНКООЛУ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА СЕ СТИГА ДО ТОВА ДА УБИЯТ ЧОВЕК ЗА ДА СЛОЖАТ НЯКАКВИ ЛАМБИ БЕ ТОЛКОВА ЛИ СТРУВА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ КОЛКО ЕДНА КРУШКА ЛИ ???
33
0
 
17
 
! Отговори
konspirator преди 9 години
loso no tova ne e edinstveniq slucai mediyite go razcuha a oste kolko ima