Да не забравяме благата дума, зове Герджиков от Рупите

Премиерът посети къщата на Ванга, никога не бил имал това щастие
25 мар 2017 17:13,
17
Да не забравяме благата дума, зове Герджиков от Рупите
Снимка: БТА

"Хората да не забравят благата дума, благата дума железни врата отваря". Това пожела служебният премиер Огнян Герджиков днес по повод големия християнски празник Благовещение. 

Герджиков посети черквата "Света Петка Българска" в комплекса "Ванга", м. Рупите и присъства на освещаването на нова ритуална зала в съседство с храма, построен приживе от петричката пророчица, предава БТА. 

"Наистина е свято това място и съм много щастлив да бъда тук днес, на този хубав ден", каза през журналисти служебният министър-председател. 

Той сподели, че за първи път влиза в къщичката, където баба Ванга е живяла и приемала нуждаещи се от подкрепата й хора, и че това е вълнуващо за него. 

"Баща ми е бил при нея, но аз лично никога не съм имал това щастие", каза той. 

По думите на Герджиков тук се усеща особена сила и енергия и мястото наистина е вълшебно и свято. 

"Много искам да изкажа моя възторг към тези, които стопанисват този комплекс, защото прекрасно се стопанисва и това е най-хубавото", заяви служебният премиер.

На тържественото освещаване на новата ритуална зала, която от днес е действаща част от храмовия комплекс, заедно със служебния премиер, присъстваха много хора и представители на фондация "Ванга", която се грижи за черквата и целия храмов комплекс със сградите и парка около него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
7
 
! Отговори
Акушер преди 7 години
Че какво общо име Блоговещение с "благата дума", чиято и да е тя? За незнаещите - на днешния ден Дева Мария е получила БЛАГАТА ВЕСТ , че ще роди Божия син. Ама...то комунисти и религия...
13
1
 
14
 
! Отговори
аз преди 7 години
Какво общо има християнския празник Благовещение с Ванга, че той ходил в Рупите до къщата й?!Всички са изтрещяли по врачки и гледачки и това си е!
12
1
 
2
 
! Отговори
Евала ан Герджика преди 7 години
Държи закона над всичко. Ако някой се издъни оставката му я взема на часа. Закона трябва да се спазва на 100% хубав или лош, иначе няма да се оправим.. Само 100 хиляди души могат да са над закона, както през 97-*** пред народното събрание. Шепа псевдо патриоти които се *** от страх при други обстоятелства не са закона.
11
0
 
8
 
! Отговори
Димитър преди 7 години
Празника днес е заради благата вест за Исус Христос, нашия Господ и Спасител. Не е заради някяква блага дума. Да прочетат Евангелието депутатите!! Да не говорят общи приказки :)
10
0
 
1
 
! Отговори
сексманиак преди 7 години
До до сексманиакАко имаш пари. Ако имаш само едната гордост трябват други умения.
9
2
 
3
 
! Отговори
до сексманиак преди 7 години
не блага дума, а пари крака разтварят
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И професорчето като онзи глиган от Банкя, дай им да ходят по врачки и гледачки. Вместо да покажат смелост и решителност те си пилеят времето. Особено Банкянския тулупин. На него му ги водят в МС да му предсказват бъдещето. Защото знае, че много искат да го утепат и това ще стане. Много хора затри, много. В тези дни лети с 200 по магистралата да ме го стигне куршума. Трепери мишока и има защо. Продаде и предаде България! Заслужил си е съдбата!
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
продажник
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Герджиков е едно тотално недоразумение. Изключително неуспешен избор на Радев.
5
1
 
11
 
! Отговори
о, шипко преди 7 години
Е,оня като разхождаше Камерън с джипка на границана,по-сигурна ли стана?
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TOZI DARJAVNIK LI E ILI PROPOVEDNIK ? S DOBRA DUMA LI 6TE SRE6TNE6 VRAGOVETE NA DARJAVATA BRE GERDJIKOV ? AMAN OT STRAHLIVI I NEADEKVATNI POLITICI. ORDITE SA PRED VRATITE NA BULGARIA, A TOI ZA DOBRI DUMI PROPOVEDA.....
3
2
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 7 години
Тоя ***-професор да беше отишъл на турската граница или в Кърджали!
2
3
 
11
 
! Отговори
сексманиак преди 7 години
Блага дума крака разтваря.
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еее, некои сме по-напред с матрияла, и по 2 пъти сме ходили ;)