Пиян тираджия отнесе автобус, 7-годишно дете в болница

Шофьорът навлязъл в насрещното платно, промилите му - 1,91
26 юни 2017 11:17,
9
Пиян тираджия отнесе автобус, 7-годишно дете в болница
Снимка: архив, Булфото

7-годишно дете е прието в болница с черепно-мозъчна травма след катастрофа между ТИР и автобус, съобщиха от ОДМВР-Монтана, предаде "24 часа".

На 25 юни 2017 г. по обяд в с. Славотин, на ул."Втора", поради превишена скорост, движещ се от Видин към Монтана ТИР, управляван от 59-годишен водач, навлязъл в насрещното платно и ударил странично от лявата страна движещ се в обратната посока автобус.

Пострадало е 7-годишно дете, което е прието в Центъра за спешна медицинска помощ-Монтана с черепно-мозъчна травма.

Водачът на камиона е проверен за алкохол, дрегерът е отчел 1,91 промила алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия дни из фейса се въртеше едно клипче,на БГ тираджии,спрели да почиват на паркинг-вероятно в чужбина!Софрите опънати,шишетата с ракия се въртят,вдигат се наздравици,касетофона на макс и пияни тираджии играт по чехли голи до кръста хоро на плаца! Тези дето не играят реват като изоглавени добитъци,гюрюлтия голяма,а още по-голяма е излагацията!На гневните коментари,отвръщат че така било редно и се сърдят даже!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си излежи присъдата да му отнемат книжката доживот, та да рзправя по кръчмите като си гл.упав какво ти се случва
6
2
 
8
 
! Отговори
шофьор преди 6 години
по трудно е да намериш трезвен тираджия ,непретоварен тир но нали имат лоби отмениха им забраната да карат в горещините и в почивните дни дано Господ пази невинните на пътя
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само го проверили за алкохол след като ударил автобуса,че що не са го проверили до катастрофата,че и какво кара,че тъй залита по зле и от цистерна да тика.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам един тираджия от Бургас който вика така, аз тръгвам на път с една хладилна чанта с бира. Като спра за почивка изпплющявам двечки и до София съм ударил 5-6. Жега е трябвало да се пият студени. Викам му, ти нали обичаш ракия, брато? А той вика..ааа ракия само като спра да ме разтоварват в някое близко заведение.. те минават 2-3 часа аз дотогава съм изтрезнял от 2 ракии.
3
1
 
9
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Пил на опикания паркинг, до опикания си камион до 5 сутринта и в 6 тръгнал да кара. В Германия за такова нещо веднага вземат книжката и слагат забрана за каране в Германия. Дори след като ти изтече наказанието и ти върнат книжката, пак нямаш право да караш в Германия. Забраната за движение в Германия е доживот. А тука - карат, правят проблеми, взимат книжката и след годинка я връщат и оня пак се качва на камиона и пак прави същите неща. Пие и кара... държава нямаме, държава....
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е учудващо,защото съм виждал тираджии да хапват и пийват здраво в крайпътни заведения.Явно след това не почиват, а карат!Ченгетата не ги спират,дайте им по-високи заплати!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не е прословутият "турски тир" който обикаля пътищата и прави катастрофи?