Войводиново спира с протестите за 10 дни

Хората в селото са категорични - протестът им не е политически
13 яну 2019 19:35, Красимир Ангелов
34
Войводиново спира с протестите за 10 дни
Снимка: БТА

Протестите в пловдивското село Войводиново спират за 10 дни. След поредното събрание на открито, жителите му решиха да изчакат да изтече законовият срок за обжалване на заповедите за събаряне на незаконните постройки, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
В селото тече подписка с искане братята Борис и Асен Плакетови, обвинени за побоя над командоса Валентин Димов, да останат за постоянно в ареста и получат най-тежките присъди.

Хората в селото са категорични - протестът им не е политически и не искат да бъде използван с подобни цели. Досега са съборени 15 сгради, за които няма никакви документи.

Пострадалият Валентин Димов все още е в пловдивска болница, като се очаква да бъде изписан до средата на следващата седмица.

Още новини от България четете на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия видяха че Симионов се подаде оставката и сега искат на Каракачанов....и ще ли да стачкуват..сега канал 1. им се кланя в предаване за роми..
28
1
 
0
 
! Отговори
33 преди 5 години
Борисов и Цветанов го задушават!
27
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BLAGODARENIE NA PROTESTITE VAV VOIVODINO SEGA GITELITE MU SA ZABOGATELI STRASHNO MNOGO,DESETKI MILIONI POTEKOHA KAM TYAH OT VSI STRANI NA BALGARIA,NARODA POMAGA S PARI NA BEDNITE VOIVODCANI.
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато искат да омаловажат пореден протест,управляващите винаги казват че е политически,предизвикан от политическите опоненти.Демек те са безгрешни,няма как да има реален протест в хубавата им държава.Е да ама не.Истината е че управлението е страшно некадърно и корумпирано,никакви престъпления в тази държава не се наказват и всичко случващо се,е в следствие именно на това.Всичко е на самотек,държавата и законите са само на книга.
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е.а си рейнджьра, да го отупат два *** от маалата по сред бял ден направо си е голяма излагация. По добре да беше излъгал че е търговец на овча вълна вместо рейнджьр на бг спецчастите.
24
1
 
15
 
! Отговори
Старата школа преди 5 години
Как да не е политически?! А кой ги развъжда тези? Еми тогава, хранете ги, отглеждайте ги, да ви бият, грабят, убиват...А партиите да гледат сеира и да ги пазят, за да гласуват за тях! Бедни ми, бедни народе....Уплаши се...
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и нали като им разрушат къщите те ще отидат на друго место и след няколко месеца пак проблем,а тези къщи дето ги даваха по БТВказаха че са от 30+ години там са свързани с енергото и водното.....а боко купува ли гласове и нещат да оправят проблема....
22
7
 
15
 
! Отговори
Дървен философ преди 5 години
Този случай не траябваше да се раздува по медиите, станахме за смях пред американците- двама хърб и да набият рейнджър от специалните части....Ако и другите държавни служители и политици са с същите умения не знам кво да мисля за тая държава.
21
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Премиерът Борисов изходи ли се по въпроса или се покри? А Цветанов нещо да каза? Това трябва да е за урок на полицаи и военни и да се научат как се действа в махалите, а не да вадят палки срещу нас, когато протестираме!
20
1
 
19
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Трябва да станат инциденти навсякъде ли, че да се бутат незаконни постройки?
19
5
 
15
 
! Отговори
V преди 5 години
Добре де да помислим тактически .По мобилни са от наща армия.Бързо се предислоцират. Превъзхождат ни и по численост. Имат и много по добра пропаганда ;) Въоръжени са с най модерни НПОта .Издръжката на армията им е почти без пари ,че и даже ползват наще за това ,,евровкюлчвания,, .Според мен тази война е загубена. Трябва спешно да се евакуираме от зоната на бойни действия .България ;)
18
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До АнонименГледа от Боко
17
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой може ли да каже каква е връзката на побоя на двамата роми с войничето и незаконните строежи в селото ?Освен това, защо не се потърси отговорност за бездействието на кмета на това село ?
16
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев Радиомълчанието защо си трае ?Нали всички в тази държава са негови поданици !?...или за него е по-важно, че над Крим се вее руския байрак !
15
3
 
12
 
! Отговори
демократееее, демокр преди 5 години
Кой ще ги храни там демократския ти затвор бе у.р.д ! 1000 лв на месец е издръжката на един демократичен затворник. Рома там му е мнооого по добре. На топло ,нахранен, напоен, мързелува пак и лентяйства за сметка на нас българите. Аааах мам ти демократе...
14
1
 
13
 
! Отговори
Край преди 5 години
Демократа не може да вдене че затвора е по-добър от домовете на 20% от ромите - и не ги стряска въобще. Ако иска да им наложи глоба от 200 хил. лева - та да се стреснат. Направо акъла си изкарват. Ром глоба от 30г. в България НЕ Е ПЛАТИЛ.
13
4
 
14
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Ония двамата като са виновни да лежат в затвора къщите ако са незаконни да се събарят без значение дали са на Иван или на айшето Толкова е просто, какво толкова се политизират нещата немога да разбера!
12
3
 
16
 
! Отговори
Край преди 5 години
Като кажеш на българчетата че момчетата ни трябва да минават 6м. военно обучение. Реват 1. че няма кой да ни напада и 2. че нема пари.1. Вече сме нападнати и скоро ще сме малцинство на територията.2. За 8 самолета за Гергьовден ще дадат 2 милиарда лева за тия пари 100 000 българчета могат да минат военно обучение на стойност 20 хил. лева всяко. Българите сме глупави -природата с право ще ни накаже.
11
3
 
14
 
! Отговори
!!!!!!!!! преди 5 години
Извъртяха тези селяни, не бил политически. Ако не беше военен момчето никога нямаше да се разчуе толкова, тогава щяхте да видите вие. Сега събориха няколко бараки и започнахте да ... Тези ... сега ги прехвърлят в други гета и села, там ще безчинстват но вас вече не ви интересува нали ? Когато ножа ви беше на гръцмуля ревахте, искахте подкрепа от цяла България, а сега .. ааах маам
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банкянския тупань им е нацъкал есемесите. Неможе да краде, докато копторите на електората му рухват под машините. Къса му се сърцето.