Пазарджик ще забранява "джендър" пропагандата сред деца

Общински съветници против "третия пол"
26 мар 2019 19:21, Павел Гълъбов
54
Пазарджик ще забранява "джендър" пропагандата сред деца
Снимка: Reuters

Провеждането на "джендър" пропаганда сред децата да бъде забранена, това пожелаха общински съветници в Пазарджик. Предложението идва от страна на партия АБВ и се очаква утре да бъде гласувано.

Още по темата


В предложението се настоява на територията на училищата да се забрани разпространяването на анкети, брошури и текстове, които съдържат "джендър" пропаганда. Проектът предвижда забраната да важи и за детските школи и спортните кубове.

Общинският съветник Атанас Шопов коментира пред БНР, че тази пропаганда, наречена "джендър" пропаганда или трети пол, вече е факт. "Децата във възрастовата граница между 9 и 12 години са най-податливи на подобни влияния", добави той.

Предложението предвижда забраната да бъде вписана в Наредбата за опазване на обществения ред на общината.


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
1
 
! Отговори
Do 31 преди 1 година
И какво сега? Ако някой е гей- да го убием с камъни ли??
Кажи, де?! Да го лекуваме с ток и медикаменти??

Ако някой мъж не може да си представи да прави секс с жена, какво да го правим? В Сибир? Белене- да отворим отново лагерите?

Казвай!

Не съм гей, но тази поголовна омраза към тях вече ми е писнала.
Ти ако прочетеш една брошура за гейове- ще станеш ли гей? Ако на децата, в клас им обяснят, че гейовете съществуват...те ще станат ли автоматично гейове??
31
2
 
8
 
! Отговори
до 20-я дето е гей преди 1 година
Защо обиждаш българите? Защо си мислиш,че като някой ти е натрапил,че да си ГЕЙ е много модерно, си станал УМЕН??? Един ден като остарееш, няма да имаш дете ,кой ще те погледне?? Племенниците, ще ти вземат апартамента,ще те изхвърлят в някой старчески дом и ще си умреш сам. Разбери да си ГЕЙ е противоестествено. Ако го правиш за пари да спиш с мъже, те съжалявам,но ако го правиш за кеф, ме отвращаваш.
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Например, че жената не може да е пилот или шофьор на тир, а трябва да стои до печката."

Покажи ми една жена, способна да се състезава наравно с мъжете в някакво рали. Никой не им забранява да участват. Просто не ги бива за това. Защо не ги бива - ми има ПРИРОДНИ РАЗЛИКИ И ПОЛОВ ДИМОРФИЗЪМ.
29
9
 
2
 
! Отговори
Писна ми от вас преди 1 година
Тоест да продължават да пребиват и малтретират жени, така ли? Да ви се върне тъпкано на всички замесени в това издевателстово и за всички потърпевши жени в момента! Не само за убитите. Така ще стане, ***! Ще си платите!
28
0
 
9
 
! Отговори
вулкан преди 1 година
то бива да има равенство и да няма дискриминация а не и момичетата са се пълнят с мъжки хормони да мясат на мъже а мъжете с женски да замясат на жени
27
1
 
19
 
! Отговори
Важно!!! преди 1 година
До Сата Нато и другите ЛГБТИ активисти

НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ТРЕТИ ПОЛ!!! ИМА ХРОМОЗОМНИ, ХОРМОНАЛНИ И УМСТВЕНИ БОЛЕСТИ. ТЕ СЕ ВОДЯТ БОЛЕСТИ ОТ СЗО. ВИЕ ИСКАТЕ ДА ПРЕВЪРНЕТЕ БОЛЕСТИТЕ СИ В ЮРИДИЧЕСКА НОРМА (ТРЕТИ/СОЦИАЛЕН ПОЛ/ДЖЕНДЪР) И ДОРИ ДА ГИ ПТОПАГАНДИРАТЕ СРЕД ПОДРАСТВАЩИТЕ. ВЕЧЕ СЪМ ДАЛ ПРИМЕРИ ЗА ТОВА.
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едва 2.хх % от джендър алтерираните са с объркани гени. Останалото е социална конструкция, тоест пропаганда. И в двата случая е медицински факт. В единия е генен дефект, а в другия е психиатрична болест. Иначе порав си, медцински факт е. И трудно се лекува. Джендър дисфорията имам в предвид. Дори си има и име тази диагноза и не е от вчера.
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо джендър пропагандата е в кавички? Освен това и трябва да се разяснява защо я забраняват - че увеличава броя на самоубийствата и че е измислена именно за това от феминистките.
24
1
 
21
 
! Отговори
ognyanz преди 1 година
До Анонимен 23: Това, че нещо съществува, не значи че трябва да му се дава възможност да се рекламира и самовъзпроизвежда. Както са забранени в много държави пропагандирането на идеологията на нацизма, антисеминизма, и т.н. така може и трябва да бъде забранена и джендър пропагандата като вредна за обществото. У нас това е още повече оправдано, защото има решение на конституционния съд че третополовите бракове противоречат на конституцията.
23
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никои не иска да ви се натрапва просто те показват че такива хора съществуват от както съществува човека защо да се правиме на слепи тъпи и ограничени и да не им даваме наи елементарните човешки права да имат семеиство и деца нима някои иска неговото дете да се роди такова и да се мъчи цял живот без права
22
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За бавно загряващите и недоразвити джендър е обобщително найменование на трети социален пол той включва гейове лесбиики трансексуални който са напълно нормални хора така просто господ е определил да се родят такива и те се борят за най елементарните човешки права да имат семеиство и деца които не може да проумее това просто обяснение да отива да се лекува
21
2
 
27
 
! Отговори
Това добре, но! преди 1 година
Какво да кажем за пропагандата чрез внушения, с която се атакува съзнанието и представите на цялата нация?
В началото на всяко лято по централните улици на София тръгва някакъв си "Прайд" ("Гордост", моля ви се!) и мъже в рокли или с пера в д/петата се милват нежно и се целуват пред очите дори и на децата!
Но когато Кобрата спонтанно целуна жена, се вдигна скандал и се чудят как да го заклеймят!
Направете си изводите! Това не е случайно. Опитват се да изопачат представите ни за нормалност!!!
20
19
 
3
 
! Отговори
гей преди 1 година
Българите наистина са тъпи и си заслужават статуковото
19
11
 
0
 
! Отговори
Бау преди 1 година
До 21
Те се появиха по погрешка и всички медии го отразиха. Махнаха ги веднага и май имаше наказани. Даже това да се приеме, как точно смяташ, че подобна грешка няма да стане пак ? Забраната е заради такива като теб, да си кажат "тези от АБВ работят за нас - нормалните, ще гласувам за тях" ...
18
19
 
3
 
! Отговори
Бау преди 1 година
И каква е тази "пропаганда"? Кога са започнали пропаганда, че не съм разбрал? Някой май се опитва да се хареса на народа с цел гласове...
17
21
 
3
 
! Отговори
Браво на тъпанарите преди 1 година
от Пазарджик. Първо да ми дефинират какво е "джендър" или като *** пловдивски съдии ще го квалифицират като ОБИДА.
16
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отделно от това “социален пол” не означава сексуална ориентация.
Социален пол означава грубо казано предразсъдък.
Например, че жената не може да е пилот или шофьор на тир, а трябва да стои до печката.
Това е идеята на понятието “социален пол”.
15
16
 
0
 
! Отговори
Сата Н. преди 1 година
Нещата, за които намекваш, се водят болести според МКБ на СЗО.
—————

За нищо не намеквам.
Просто казвам, че третит пол е медицински факт, физиологичен факт.
Не говоря за сексуална ориентация, а за объркани гени, за хардуер.
14
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американизирани промити податливи мозачета! Престанете с глупостите си тук! Българина мрази "демокрацията" Тя донесе много простотии като тази която "дискутирате" тук! Нормалните хора не натрапват че са нормални! Вие защо го правите? Бъдете каквито сте! Никой на никого не пречи! Стига да Не се натрапва!
13
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво ние възрастните може да си обсъждаме тази дума колкото искаме, но в училището и при децата това няма място и е вредно за децата.Просто това трябва да е с точка 18+.