Пострадалата при катастрофа бременна загуби бебето си

Водачът, предизвикал катастрофата, е бил пиян
Обновена: 1 яну 2020 19:19 | 1 яну 2020 19:17, Веселина Йорданова
36
Пострадалата при катастрофа бременна загуби бебето си
Снимка: архив, БулФото

1,7 промила алкохол е отчела проверката с дрегер на шофьора, който предизвика тежка катастрофа в Хасково в първите часове на новата година.

Трима души са в болница след инцидента. Сред тях е и 22-годишна бременна жена, която загуби първото си бебе, предаде bTV.

"Тя е с отлепване на плацентата, което е предизвикало загуба на плода, който е в напреднал девети месец. За съжаление, детето е починало. Освен коремната травма, има травма на белия дроб. Наложена е гръдна операция, но момичето е в тежко състояние", каза директорът на МБАЛ-Хасково д-р Георги Гелов.

40-годишният водач, предизвикал катастрофата, е в ареста. Ще му бъде повдигнато обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
До Испански езикНавсякъде дугаде ,но не и в България.
25
0
 
3
 
! Отговори
ФАКТ преди 4 години
а какво стана с полковника пожарникар миналата нова година от красна поляна, пиян на дърво!?
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди няколко месеца направих спонтанен аборт в края на 3месец и ми е толкова мъчно, а какво остава за тази майка .Шокът,тъгата от загубата на бебето . Дано поне да и покажат детето,за да може да се сбогува с него.Не знам как е в България,но на запад мъртво родените след 24гестационна седмица бебенца могат да се вземат от семействата и да се погребат.Даже има специални фотографи ,които правят снимки със семейството в самостоятелна стая,а акушерката взема отбечатъци на крачетата и ръчичките.
23
3
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 4 години
Един плондер има по високо IQ от теб. МВР е виновно, че не ги спира, пътя им е виновен о пр.Матриала пречи, матриала!
22
1
 
6
 
! Отговори
Испански език преди 4 години
Учете испански и бягайте в Испания!
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми тъй е.....КАТ дебне в шубраците да цъка ел. фишове за скорост, а куцо, кьораво, пияно и насрано си кара както му е кеф.До това доведе самоцелното гонене на "резултати" в МВР и ползването им за пълнене на бюджета по хранилките!Безполезни и вредни държавни хрантутници!
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това си е съсипване на на два живота... единия отнет, а другия почти. Е, ниво, стъпало на цивилизация, какво да се прави. Интегрирай, обучавай, говори с блага дума, не обиждай ближния, не се сърди ако те цензурират. Не се разбира, блъснал ли ги е, или са се возили в колата му и са били съгласни да ги вози в това състояние на духа.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
.... само 1,7 промила ли?
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го съдят за предумишлено убийство
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1.7 промила? Една бира ти дава 0.2 промила на 70 килограма тегло по груба сметка. Тоя е бил пиян не на щайга, ами не знам на какво. Тия всичките са за лудницата. Бременна 9ти месец и се качваш в кола с пиян психар?
16
1
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Спешни промени в НК трябват. Щом пиеш и след това сядаш зад волана и управляваш, всеки инцидент причинен от теб трябва да се счита за умишлено деяние. В милата ни родина, имаш ли зъб на някой най-лесно е да го прегазиш с МПС. Максимум условна присъда и някаква сума за кръвнина, дето я върнеш, я не...
15
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах клип в нета как чешки тир изпреварва друг на завой и за малко да блъсне идващият отсреща рейс.В Германия.Издирват го по записа от регистратора на една кола.Дадоха на шофьора две години и три месеца ефективна присъда.Без дори да има щета.Само заради предполагаемата катастрофа която можеше да стане.
14
2
 
10
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
В една нормална държава като Германия ,,тия смотани доктори и професори ще уморят Шумахер" Вече шест години го държат в кома....Това как си го обясняваш?Или как ,,умориха" милиардер като Стив Джобс тези ,,"престъпници",лекарите в Щатите.......Въобще тук у нас разбирачи много,които не могат да си обяснят как така ти я доктори...........и т.н. А в нормалните държави ..............????
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СомалиецаЧернев няма как да е бил, той си получи своето за мръсотиите!
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До @9Да, благодаря. В по-нормалните държави (като Австрия, примерно), отделят 20 (двадесет пъти) повече средства за здравеопазване.Само за сведение...
11
2
 
12
 
! Отговори
Сомалиеца преди 4 години
Ако шофьора е бил Волен Сидеров,и Павел Чернев е слязал и е потрошил от бой шофьора от другата кола,ще изкарат бития виновен защото се е опитал да блъсне Сидерови по този начин да го убие
10
8
 
9
 
! Отговори
@9 преди 4 години
Не съм казала, че лекарите са виновни, просто казвам че не разбирам защо. Обяснил/а си ми, ок, приемам обяснението. Може би в по-нормална държава щеше да може да се организира спешно секцио за 8 минути, в БГ не вярвам да е възможно. При катастрофа пък абсурд. Жалко за детенцето. И за майка му, която ще трябва да преживее подобна загуба.
9
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименПлацентата се отлепя и бебето остава без кислород.Даже да допуснем, че катастрофата е станала в коридора на болницата, пак малко трудно за 7-8 минути би могло да се организира операция и секцио.Толкова изкарва мозъкът без кислород - 7-8 минути.Сега изясни ли ти се ЗАЩО?Или,,,лекарите ПАК виновни, щото не са успели да спасят бебето?М?
8
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбирам, как не са успяли да спасят бебето - та те ако просто го бяха извадили, вероятно щеше да оцелее ако самото то не е ударено и не е стояло без кислород. Много ми е мъчно за момичето, на практика тя не е загубила плод, а ДЕТЕ! Това е 9ти месец, чакала го е всеки момент, радвала се е, подготвила му е детския кът и всичко. И накрая го губи, защото някакъв се е нафиркал и ги е помлял. Трябва да лежи за убийство тоя!
7
5
 
11
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
До 4. Няма да е виновно момичето, а бебето, че е било без предпазен колан и се е возило в не седнала поза.