Двама с опасност за живота след катастрофа край Добрич

Колата е била управлявана от неправоспособен водач
13 апр 2020 15:28, Красимир Ангелов
11
Двама с опасност за живота след катастрофа край Добрич
Снимка: БГНЕС

Двама души са с опасност за живота след катастрофа край добричко село, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 12 април, около 1:00 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП по път II-27, на около 700 метра преди с. Долина посока град Добрич.

На място е установено, че лек автомобил "Ауди" с варненска регистрация, управляван от 45-годишен мъж, неправоспособен водач, поради движение с несъобразена скорост се блъска в крайпътно дърво.

Вследствие на катастрофата водачът е настанен в хирургично отделение с гръдна травма и фрактура на ребро. Возещите се в автомобила мъже на 52-години и на 45-години са настанени в реанимация с опасност за живота.

Взети са кръвни проби за изследване за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
....... преди 4 години
Новината не ви е напълно вярна. Колата е карана от единия ,който има книжка. Понеже той е единствения в съзнание до момента , лъже че неправоспосбният е карал. *** се опитва да се отърве, защото не се знае другите двама дали, ще оцелеят. Ако чете коментара ми случайно искам ,да му кажа : Господ вижда и няма да се отървеш !!
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди малко минах от там. Никаква катастрофа нямаше.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двама с опасност след катастрофа...Трима гушная букета във Велинград... Та вече незнам, кое е по опасно... С тоя вирус, народа вече не смее и на доктор да се обади... Изледването е от щатите, изпразнили се отделенията с инфаркти и инсулти...
2
1
 
11
 
! Отговори
Teo преди 4 години
Слезнал бай ти Койчо от Горно Нанадолнище от каруцата, па се качил на автомобил. Що му е книжка - тя не кара колата, нали така казват "просветените". Той това го може и никой няма право да го учи и да му нарежда как да кара. Какво са там някакви си знаци, те са за глупавите хора. Колани? Че той е супермен, бе! Те са за слабаците! Той е умен, по-умен от Айнщайн, че чак и физиката, или поне законите и не го ловят. До първото срещнато дърво!
1
0
 
11
 
! Отговори
Генерал Годжи преди 4 години
Ще ги пишем на Ковид 19