Въвеждат вечерен час за непълнолетните в Сливен

В сила влизат и други ограничения, които ще важат до 30 ноември
4 ное 2020 15:30, Ния Христова
11
Въвеждат вечерен час за непълнолетните в Сливен
Снимка: Pixabay
В Сливенска област въвеждат временни противоепидемични мерки, които ще са в сила до 30 ноември. Това решение взе Областният кризисен щаб, пишат от Нова ТВ.
 
Преустановяват се посещенията на хазартни игрални зали и фитнес-клубове. Същото важи и за посещенията в заведения за хранене и развлечения, ресторанти, питейни заведения, кафе-сладкарници след 23.00 часа.
Още по темата
 
Посещенията на непълнолетни лица след 21 часа на обществени места на закрито и открито също се преустановяват. В това число се включват и търговски обекти, питейни и увеселителни заведения. В местата за хранене непълнолетните ще се допускат само с придружител, родител или настойник.  
 
Предстои да бъде разкрита втора реаниманиця за пациенти с COVID-19 в областната МБАЛ "Д-р Иван Селимински". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
аз съм преди 3 години
това с вечерния час е най най-голямата простутия измислена някога преди едвам карахме децата да излизат а ся да ги пребираме
9
0
 
0
 
! Отговори
хуй преди 3 години
най-простото населения прости и малкоумни хора
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен ***! Искаш да си отглеждаш децата по молове и паркове след 21часа ми те първото което е трябва да имат дневен режи. Сънчо защо беше в 20 часа защото така се гледат деца с известни умерени повтарям умерени правила. Вечерен час трябва да има за деца и ученици със или без вируса.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли с децата ще се разправяте? Понеже ви е най-безпроблемно, нали? При децата точно проблемът е най-малък, но нали смепо бутафорните мерки - първо с тях се саморазправяме!***!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Посещенията на непълнолетни по моловете след 20часа е неприемливо дори и да са с родителите си.ТЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ВЕЧЕРЕН ЧАС АПРИОРИ И НЕЗАВИСИМО ВИРУСА. КАКВО Е ТОВА ОБИКАЛЯНЕ ПО МОЛОВЕ В КЪСНИТЕ И ДОРИ В МАЛКИТЕ ЧАСОВЕ НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ И НА РОМСКИ ТИНЕЙДЖЪРИ НА ГРУПИ И КАКВА Е ЦЕЛТА НА ТОВА ОБИКАЛЯНЕ АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА МОЖЕ БИ КРАЖБИ И ТЕРОР НАД ГРАЖДАНИ(
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хигиената и дисциплината на учениците е НУЛЕВА! Имат голям принос за разнасяне и разрастването на пандемията!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Посещенията на непълнолетни лица след 21 часа на обществени места на закрито и открито също се преустановяват."Ето една мярка която трябва да се въведе за цялата страна понеже не мога да разбера какво е това мотаене на родители с малки деца по моловете късно вечерта също и на ученици както и на непълнолетни младежи от ромските общности които буквално беснеят и тероризират хората а сега в кризата и дума не става да спазват поне дистанция да не говорим за ЛПС или каквато и да е дисциплина.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама това трябва да се въведе в цялата страна!Калпазаните с това дистанционно обучение по цяла вечер бришат по улици, магазини, обикалят носят заразата, те са ковидвози и точно заради тях сме с толкова заразени!Учениците оплякаха цялата държава, след 15 тръгна всичко и точно те не носят маски!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да забранят и сехса до 7-ми клас.
1
6
 
11
 
! Отговори
Училищата преди 3 години
Някак си все ги забравят. Докога ще се правите на кьорави? Затваряйте!!!