Фандъкова със заповед, прекрати Луковмарш

СДВР започна разделяне на участниците на малки групи
13 фев 2021 18:30, Красимир Ангелов
176
Фандъкова със заповед, прекрати Луковмарш
Снимка: БГНЕС

Провеждането на траурното шествие в памет на българския генерал Христо Луков беше прекратено със заповед на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

По-рано през седмицата Столична община не съгласува заявеното от организаторите шествие от НДК през бул. "Витоша" -бул. "Патриарх Евтимий" - ул. "Г.С. Раковски" - бул. "Княз Дондуков"- ул. "Тракия" въз основа на получени становища от ДАНС, СДВР и ВКП.

Още по темата
Събитието е съгласувано само в частта му, свързана с поднасяне на венци на ул. "Тракия" №1.

След издаване на заповедта за прекратяване на шествието, СДВР започна разделяне на участниците на малки групи, които по най-краткия маршрут да стигнат до заявената крайна точка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
1
 
! Отговори
Гласувайте пак за преди 3 години
Фандъкова - за вас само гей паради и митинги на фашиската-комунистическа секта Антифа, шепа объркани субекти финансирани от чужди НПО-та и служби работещи активно срещу българската държавност - но законно разрешени от лицето Фандъкова !!!!
130
1
 
7
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
селянката Фандъкова изпълнява заповедта на главния равин в БГ
129
2
 
11
 
! Отговори
руска ваенна зона! преди 3 години
До фашисти-комунистиДокато има комунистически предатели - България няма да съществува като държава!
128
1
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Тогава "спокойното" отказване на заповед е означавало да си в някоя дупка с още 200 като тебе, до края на войната-------И какво?За да не те вкарат в затвора, разстелваш 20+ цивилни - жени, старци и деца? Просто ремсистът е бил една гнида без съвест, кон с капаци, изтъкан от простотия и шубе. Абсолютно никой не може да накара един войник да убива цивилни арестанти, а този не е бил обикновен редник, а школник. Имал е пълното право да откаже, даже да арестува командира си за такова нещо.
127
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩЕ ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ !------ Кого ще чистиш бе, пик льо, ще гръмна като бесно куче. Ше чистел той...
126
1
 
6
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Само тези не биха управлявали с Доган и Пеевски. Всички останали управляват с тях, явно, или задкулисно
125
1
 
8
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Фъндъков а е ПСП, учителка по руски език
124
13
 
3
 
! Отговори
Луков,чужд шпионин! преди 3 години
"На погребението на Луков генерал-майор от запаса на име Узунов, получил от началника на Разузнавателната секция при Военното министерство дешифрирана телеграма от Главното командване на Германската армия, в която се съобщава, че в една от най-големите холандски банки е била открита и сметка на името на генерал Луков със сума от 75 милиона холандски гулдена. Това са комисионни от фирмите, които превъоръжавали българската армия по времето на ръководството на Луков във Военното министерство. Предаването на тези подкупи ставало чрез генерал Владимир Танинчев" (край на цитата)??!!!
123
10
 
3
 
! Отговори
Луков,чужд шпионин! преди 3 години
Христо Николов (Колев) Луков Министър на войната на Царство България в периода 1935 1938 г. От 19 януари 1942 г. до смъртта си е главен водач на Съюза на българските национални легиони, българска крайнодясна фашистка организация<br>"На погребението на Луков генерал-майор от запаса на име Узунов, получил от началника на Разузнавателната секция при Военното министерство дешифрирана телеграма от Главното командване на Германската армия, в която се съобщава, че в една от най-големите холандски банки е била открита и сметка на името на генерал Луков със сума от 75 милиона холандск
122
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Фандъкова,точно така!
121
3
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Генерална репетиция за забрана на всякакви организирани прояви.Няма съпротива.
120
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Луков си е бил заслужил каквото му се случи. САЩ и Великобритания също щяха да го трепят, ако не ги бяха изпреварили. Много е вероятно елиминирането на Луков да е предотвратило по-голяма национална катастрофа за България, от тази, в която ни вкараха тогавашните управници.
119
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А София Прайд явно ще трябва хора с качулки да го прекратяват,щото двойните стандарти не са убаво нещо..
118
5
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Фандъкова е комунистка като Борисов! Тяхната партия уби ген. Луков!А днес 78 години по-късно комунистката Фандъкова не позволява да се почетат жертвите на комунистическия терор!!!
117
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФАШИСТИТЕТо с вас може ли да се базираш на факти :)) В Израел са издигнали паметник на Димитър Пешев, Луков е убит защото е бил краен, може да е свестен за "българските нацисти" но определено е вредял с поведението си :) Самите "нацита" подкрепят кючеците и изглеждат на ориенталци :)) Когато англичаните надуха балона как сме освирквали черните им, ми беше любопитно в коментарите на тубата, приличали сме на ориенталци :))))))
116
2
 
6
 
! Отговори
Румпел преди 3 години
Със замах действа Фандъкова. Мащабно. Някакси властно. Като нейно величество.
115
7
 
6
 
! Отговори
ФАШИСТИТЕ преди 3 години
станаха най-големите демократи. Във всички бивши соц. страни бандитските футболни групички се превърбнаха в сборища на организирани неонацисти, дилъри на дрога и боен отряд на най-долните политически сили. Умишлено СДС, ГЕРБ си затварят очите вече 30г, но сега им дойде депеша от САЩ. Гледайте какви ги плещи големия демократ ЦЕЦО републиканицо. Фандъшка отрапортува със забрана на ЛУКОВ марш
114
9
 
3
 
! Отговори
За преди 3 години
Военен ли е не ми го хвали. В главите им само глупости.
113
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХахахаТова е соц версията, само че забравяш че е светнат 1943 година, тогава комунист не е никнал в БГ :)) След 1944 Септември, всички изведнъж станаха борци и партизани, които са громили фашистите, истината е, че нямахме избор :)) Чърчил, Сталин и Рузвелт си начертаха картата, това е, без лоши чувства разбира се :)
112
0
 
13
 
! Отговори
ТОЛКОВА Е ДОЛЕН преди 3 години
ТРУМАН - ВОЕННОПРЕСТЪПНИК. Отговорен за 2 те атомни бомби над мирни градове