Катастрофа с жертва е станала в Прохода на Републиката

Жена и дете са в болница след инцидента
Обновена: 21 мар 2021 15:22 | 21 мар 2021 15:20, Веселина Йорданова
6
Катастрофа с жертва е станала в Прохода на Републиката
Снимка: БГНЕС

Един човек е загинал при катастрофа в Прохода на Републиката, жена и дете са откарани в болница, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Движението по път II-55 Гурково - Велико Търново в района на Гурково е временно ограничено в двете посоки за всички моторни превозни средства заради пътния инцидент. Сигнал за катастрофата между лек и товарен автомобил е получен около 12.30 часа.

По първоначални данни водачът на леката кола е загинал, а в болница са откарани жена и дете.

Екипи на "Пътна полиция" регулират движението, което се осъществява по обходен маршрут - леките коли: Гурково - път I-6 - гр. Казанлък - проход "Шипка" - В. Търново и обратно. Тежкотоварните изчакват на място.

От полицията апелират водачите да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и да спазват по-голяма дистанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: катастрофазагинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Както се хлъзга на павета,така се хлъзга и на асфалт.Та сега ако беше настилката паваж,щяхте да обвините нея,така ли?
5
1
 
1
 
! Отговори
Док преди 3 години
До НикТроле, не опитвай да политизаш една човешка трагедия. Прохода го ремонтираха(беше на павета) и буквално го изправиха през 2009г. От тогава не е пипан, тук-таме е кърпено когато се е налаго. Често го пътувам, днес нещо ми подсказа да не минавам от там. Минах през Шипка. Проблемаа там са свирепите мюмюни-тираджии, които не признават никакви правила и карат безумно. Пътя като съоражение е най-доброто което имаме м/у сев.юг, без да броим Витиня.
4
6
 
6
 
! Отговори
Ник преди 3 години
На този проход читава маркировка няма, или въобще липсва такава. На смрачаване като има и мъгла, абсолютно не виждаш пътя. Така че и този път го пишем от "сполучливите" герберастки изпълнения. Работа, работа, работа, трупове, трупове, трупове...
3
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментар 1 е несполучлив опит за манипулация от ***. Прекалено явно, повече старание следващия път, за да може поне глупавата част от читателския контингент да ви се върже.
2
1
 
22
 
! Отговори
Badjoto преди 3 години
Бог да го прости! Коварен път е този проход, особено при мокро време. Там се минава с особенно внимание, бавно и с дистанция.
1
38
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!