HelpBook сигнали: Изоставени коли, неправилно паркиране в район "Витоша"

Проблемите с липсата на места за паркиране са от цялата страна
8 юни 2021 18:45, Нели Христова
26
HelpBook сигнали: Изоставени коли, неправилно паркиране в район "Витоша"
Снимка: Helpbook

Проблемът с паркирането в цялата страна отново е на дневен ред в платформата на Helpbook.info. По този повод се обърна към нас наш потребител от град Русе: „Пиша ви във връзка с един изоставен автомобил, който не е в движение, а е паркиран на безплатен паркинг в централната част на града, като по този начин заема едно от така нужните места за паркиране в нашия град. Адресът на паркинга е на гърба на "Цар Освободител" - 63 - в непосредствена близост до строежа на бившия колодрум и диагонално на спортна зала "Арена Русе".
Моля, да бъдат взети мерки по извозването на автомобила от мястото, на което е изоставен или откриване на собственика му и отговорните за конкретната ситуация институции да бъдат призовани да свършат нужното.
Прикачвам снимки на паркинга, където е изоставен въпросния автомобил като се надявам от тях да добиете по-ясна представа за ситуацията и да действате по направление“.

Множество са изоставените автомобили в същия град. В друг район няколко такива престояват вече години във вътрешен двор на жилищна сграда, като по този начин ограничава местата за паркиране, които и без това са твърде недостатъчно.

Не по-различно е положението в столичния район „Витоша“: „Повод за настоящият сигнал е ежедневното неправомерно паркиране на автомобили в района на Бизнес център Ричхил, на ул. "Панорама София" №6. Независимо, че са поставени пътни знаци, които регламентират организацията на движението, по цялото протежение на улицата има неправилно паркирани моторни превозни средства. По този начин се възпрепятства видимостта при излизане от паркинга, затруднява се движението и се създават предпоставки за ПТП. Апелираме за съдействие за отстраняване на неправилно паркираните ППС, въвеждане ред при паркирането и оказване на регулярен контрол по спазването на правилата за паркиране“.

Неудобства търпят обитателите на сграда в квартал „Фондови жилища“. Огромна черница има нужда от кастрене, тъй като това не се е случвало от години и при вятър клоните й се блъскат в прозорците й, което може да доведе до неприятни последици.

Това са само малка част от получените сигнали през седмицата.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 


26
Още от Страната
Колеблив старт на сезона по Северното Черноморие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Но то държава няма гледам днес едно цяла следобед стърже къдее полиция та в района на луната то си прави каквото му е кев
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От такива бизнесмени в тоя град да ти се повдига бие цените сто категории реклама голяма и какво правим номера може да оправя винаги с пари под маса и над маса казвам една истина докато това не спре корупция ще има и какво ли не
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да ти каже инструктора газ по нова телевизия до ламарината.Защо не обесни на пътя на Микре какво да правят как да го прави след като не ходи там същия автоинструктор Красимир Костов дава десет часа и на единаистия на изпит тръгнал да ми говори за правилник не знам ионко две Ма нее вред работата при тия ни теория има ни извънградско ни магистрала по цял ден в града да е ходил на Богров с курсист надали личен свидетел съм и Ко се наложи ще го обесня на нова не ми пука
1
0
 
1
 
! Отговори
МАГНИТСКИ преди 1 седмица
Връщат Пламен Георгиев-Пацо Терасата от Валенсия - този човек е изпрал Пеевски