15-годишен уби възрастна жена, блъсна я с кола

Шофьорът е бил задържан за 24 часа
Обновена: 5 юли 2022 11:41 | 5 юли 2022 11:41, Петя Славова
18
15-годишен уби възрастна жена, блъсна я с кола
Снимка: БГНЕС

Неправоспособен непълнолетен водач блъснал в Кърджали 83-годишна пешеходка, която е починала, посочват от регионалния пресцентър на МВР.

От там уточняват, че пътното произшествие е станало снощи, 4 юли, около 21:30 часа в индустриалната зона на Кърджали.

Изпратените полицейски служители от районното управление в Кърджали установяват, че водачът на лек автомобил "Опел" е 15-годишен и не притежава свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство.

Направените тестове с технически средства за алкохол и наркотични вещества са с отрицателни резултати. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 8 - Въпросът за 15 годишният без книжка е най-съществен, защото е нарушение на закона. За жената и къде се намирала по това време е опит за остроумничене. За осветеността - трябва да е осветено, но това не може да е причина за катастрофа и убит човек.
3
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Двата лагера се замяргат с въпроси "какво прави възрастна жена навън в 21:30" и "защо 15 - годишен кара кола" и нито един не се сети да се поинтересува "общината изпълнила ли е задължението си да освети улиците в в индустриалната зона на Кърджали и да намали до минимум предпоставките за инциненти?".
2
0
 
48
 
! Отговори
Ром с кола преди 1 година
А чия е колата? На петнайсет не само книжка, но и кола не можеш да имаш.
1
1
 
51
 
! Отговори
Втори, преди 1 година
В 21,30 ч. слънце грее още. Не си в Дания. СмирИ се малко, отворко! Сега трябва и баща му на дри. с. льо. то да осъдят, ако има правосъдие де!Да почива в мир жената!