Един биткойн може да достигне колосалните $3 500

Цената ще расте, прогнозира експерт пред Bloomberg TV Bulgaria
Обновена: 15 юни 2017 06:46 | 14 юни 2017 22:45, Екип на Bloomberg
51
Един биткойн може да достигне колосалните $3 500
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Биткойн ще продължи да расте, като се очаква да достигне около $3 500 до началото на август. Това прогнозира експертът по криптовалути Димитър Пенчев в ефира на Bloomberg TV Bulgaria

По думите му в началото на август има голяма вероятност монетата да бъде разделена на две, което ще внесе паника на пазара и цената ще спадне. "За сметка на това етериум набира огромна скорост и достига пазарна капитализацията около $35 млрд.", допълни Пенчев. 

В началото на годината биткойн държеше около 90% от капитализацията на всички криптовалути, докато в момента започва да изостава на фона на по-големите възможности, които дава етериум, например, посочи той.

Ръстът на тази криптовалута от своя страна може да се обясни с интереса на Русия и насочването ѝ към новите технологии, плановете на Китай да направи собствена криптовалута - юан на базата на етериум блокчейн, навлизането на все повече ICO-та, поясни Пенчев.

"Швеция обмисля на базата на блокчейн да регулира всички недвижими имоти, като целта е да се ограничи кражбата на недвижимо имущество", допълни експертът. 

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Андрей преди 6 години
От този списък някой може ли да препоръча как да започна cryptosboard
26
3
 
2
 
! Отговори
Е.Е. фотограф.. преди 6 години
А не е ли по-добре да си купите някоя картина на прохождащ млад и талантлив художник....на цена - 1000 лв.....След години....чудото може и да ви споходи.....
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А как се става експерт по нещо не признато и без регулиране и норми?аз за един познат питам и той казва че е експерт по много неща.
24
3
 
5
 
! Отговори
Крадлив Спекулант преди 6 години
Благодаря ти Димитър Пенчев.Винаги играя обратното на тоя което бръщолевят по медиите и съм много доволен.Вчера те гледах как хвалих прехваления койн и скъсих от 2570 ,2 големи лота сега е 2430 и съм 3 хилки в зелено напред.Таргета ми е 2000 но си мисля че ще удара кьоравото на 1500 .Благодаря на новата кола предварително .
23
1
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Когато Златото беше достигнало върхови нива от 1800-1900$ за тр. Унция всички "експерти" твърдяха че ще стане 2500-3000$ Унция а то какво стана.Точно обратното!!! Не се връзвайте на тоя пишман инвеститор.По добре инвестирайте в някой от другите крипто валути.БитКойна в момента е на върхови нива и е удобен за къса позиция но не и за покупка!
22
4
 
4
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
Само истинско злато е истината. Другото или изгаря (хартиени и пластмасови пари) или изчезва както ще стане с този биткойн...
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще видим кога и тоя балон ще се спука и колко наивници ще изгорят! Щото много народ се е опитвал от пръдня да прави боя, ама не става!
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намирисва на платен репортаж за реклама
19
1
 
3
 
! Отговори
bonto преди 6 години
До бай хДавай и ти пожелавам успех! А както каца човека под теб хората си правят милиони.
18
9
 
7
 
! Отговори
:) преди 6 години
Българския форумен разбирач громи етер и биткоин, а през това време "глупаците" правят стотици милиони от тях. Това е истината за вас, "разбирачи". Жалка история.
17
4
 
9
 
! Отговори
Ф преди 6 години
Чудо голямо! Разни спекуланти правят от нищо нещо изкуствено и надуто и после то пак отива в низините, откъдето е дошло. Преди беше златото, по-рано - швейцарският франк. След няколко месеца ще се нахвърлят върху нещо друго - например диамантите.
16
8
 
1
 
! Отговори
... преди 6 години
kato smetnesh vsi4ki razhodi + hardware ne si zaslujava....praviat go samo IT na golemi kolpanii koito polzvat mashini, tok i net bez pari.Za makite igra4i.... nisto
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е какво колосалните, тои беше 3 до скоро
14
8
 
17
 
! Отговори
rofl преди 6 години
Като е толкова напреднала криптовалута, защо и смятат стойността в долари, все едно да смяташ на долара стойността, да речем в рубли... Няма по-голяма шашма от това, по-добре играйте на борсата с най-рисковите възможни акции същото е... Балон...
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 26Една от разликите с парите е, че както пише, количеството на биткойните било ограничено до двайсе и нещо си милиона...ръста е ограничен, но не и деленето - което може да е до безкрай! замислял ли си се над това ? :)
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
койни, койни , ама в един момент ги обръщате в зелено нали ?! :) е то това е целта - да се върти пак мелничката на зеленото, че комай беше позаглъхнала през последните 5-6 години ... :) "Сатоши Накамото" дали не е "оня с окото" !? :)) дали ей така "по случайност" се появи този бит-койн малко преди кризата 2008 г , дали някой не се подготвял "дълго и упорито" за последващите събития ... Дали лихварите не се правят , че не харесват койните и дали в един момент няма да заработят точно с тях ?? :)
11
11
 
7
 
! Отговори
.... преди 6 години
3500? Преди няколко дена имаше сделки по борсите за 3000+. Така ,че тази прогноза е доста....песимистична :). А коментарите на сънчо за хилядите разходи и никакви приходи, са коментари на човек който не знае за какво става въпрос.
10
3
 
10
 
! Отговори
suncho82 преди 6 години
До Анонимен1000 tok na месец,инсталация за 20 бона ,която ти гарантира избиване на разходите след 2-3 години и чак тогава може да тръгнеш да печелиш и то най-много 500 1000 лв на месец
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди месец се очакваше рекордно дъно, а то какво стана. Каквото пишат в медиите винаги става обратното.
8
0
 
18
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Бития си е бит, а Койна предпочита твърд