Новият HUAWEI P60 Pro, комбинация от изкуство и технологии, е представен в Европа

Спонсорирано съдържание | 10 май 2023 09:54, Александър Попов
Новият HUAWEI P60 Pro, комбинация от изкуство и технологии, е представен в Европа

Huawei представи на европейския пазар своя нов флагман HUAWEI P60 Pro. Смартфонът интегрира интелигентни изображения и технологична естетика, отново интерпретира класическия дизайнерски език на серията HUAWEI P, бележи ключов за  индустрията напредък в иновациите за мобилни изображения и носи невероятно удоволствие и потребителско изживяване.

HUAWEI P60 Pro наследява отличната генетика на фотографията и естетиката и прави нов пробив в дизайна и оптичната система. Най-новият флагман има напълно обновена оптична система и е първият в индустрията, оборудван с телефото камера с ултра светлочувствителност с множество групи обективи. Известен също като Ultra Lighting Telephoto Camera, обективът може да увеличи приема на светлина с хардуер, който не се отразява на тънката и лека конструкция на устройството.

HUAWEI P60 Pro стъпва на легендарния за серията Р камерен масив и наследява дизайнерските гени, като същевременно набляга на семантиката на фотографията. Камерата на смартфона перфектно интегрира способността на обектива да улавя светлина и предефинира изкуството на фотографията, съчетавайки както функционалност, така и естетичен дизайн, емблематичен за смартфоните от серията P. В същото време HUAWEI P60 Pro черпи вдъхновение от природата, представяйки цвета Rococo Pearl, който носи първия в индустрията Pearl Texture дизайн на задния панел, революционизирайки естетиката на смартфона.

„Всяко поколение от серията Huawei P идеално съчетава интелигентни функции за изображения с естетична технология. Тази стратегия даде на света редица  класически творения“ – сподели Ричард Ю, изпълнителен директор на Huawei, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group и главен изпълнителен директор на Huawei Intelligent Automotive Solution Business Unit. „HUAWEI P60 Pro е базиран на изкуството на светлината, като същевременно се развива по отношение на естетиката, изображенията и потребителското изживяване, и цялостно ни въвежда в нова ера на мобилните изображения“.


Дизайнът Eye of Light

Дизайнът на камерата на HUAWEI P60 Pro е наречен „Eye of Light“ и поставя най-често използваната основна камера в центъра на камера-модула на смартфона. Супер телеобективът и супер широкоъгълният обектив са разпределени от горната и долната страна на основната камера, представяйки класически масив от камери. Прозрачен слой върху устройството създава илюзия за по-тънък профил като същевременно позволява на основната Ultra Lighting Camera да блести като визуален акцент.

HUAWEI P60 Pro използва новия Quad-Curve дисплей с ексклузивен за Huawei издръжлив панел от Kunlun стъкло . Четирите страни са леко извити, докато четирите ръба на екрана са по-заоблени, което допълнително разширява оптически зрителното поле в още по-завладяващ дисплей. С HUAWEI P60 Pro, тежащ само 200 гр , потребителите могат да се насладят на по-удобен захват и изживяване при допир. В допълнение, 1-120Hz LTPO адаптивна висока честота на опресняване помага за постигане на перфектния баланс между плавни визуализации и оптимизиране на батерията.

Със защитата на панела от Kunlun стъкло значително се подобрява здравината на устройството и се увеличава устойчивостта при падане до 10 пъти , благодарение на технология за растеж на милиарди нанокристали, които образуват ултра-издръжливия материал. Той дори поддържа IP68 устойчивост на прах и вода, което дава на потребителите чувство за сигурност по време на ежедневна употреба.

Дисплеят на HUAWEI P60 Pro постига точни цветове чрез управление на пълната цветова гама и метамерно калибриране и поддържа безжична прецизна цветна проекция, което позволява екранът на мобилния телефон и дисплеят, на който проектирате, да бъдат ефективно и прецизно координирани. Със силен набор от функции на дисплея, HUAWEI P60 Pro стана първият мобилен телефон в света, който е сертифициран с TÜV Rheinland Color Accuracy Dual сертификат (точност на цветовете и прецизна цветна проекция).

Черпейки вдъхновение от природата, новият водещ смартфон на Huawei преосмисля съвременната естетика. HUAWEI P60 Pro в Rococo Pearl използва първия в индустрията дизайн Pearl Texture, базиран на естествен минерален перлен прах. Производственият процес е такъв, че всяко устройство има различен, уникален гръб, и в света не съществуват два еднакви смартфона с  Rococo Pearl гръб. HUAWEI P60 Pro също се предлага в наситено и класическо перцево-пясъчно черно, базирани на перо-пясъчно стъкло против пръстови отпечатъци, което се усеща меко и деликатно като перце, но блести като диамант.

Ultra-Lighting XMAGE Камера: революционни пробиви в света на цифровите изображения

Серията Huawei P е създадена около идеята за иновативни цифрови изображения. Всяко поколение носи пълен ъпгрейд и реконструкция на оптичната система на камерата. HUAWEI P60 Pro идва с преработена оптична система, с ултра светлочувствителна основна камера, оборудвана с F1.4-F4.0 автоматично регулируема физическа бленда, група обективи с висока пропускливост и RYYB SuperSensing сензор. Тези значителни подобрения позволяват ярки снимки при слабо осветление, като напълно показват детайлите на тъмно. Осигурен е също ултрависок динамичен диапазон в сцени с по-високи съотношения светлина към тъмнина, като изгрев и залез, зазоряване и здрач, с новият Texture Engine на XD Fusion Pro, изобразяващ фини детайли, които показват дори блясъка на повърхността на стъклото.

В допълнение към пробива, направен от основната Ultra Lighting камера, HUAWEI P60 Pro прави и революционен пробив в телефото фотографията с нощно виждане, предоставяйки телефото Ultra Lighting камера с бленда F2.1 – най-големият в индустрията телефото обектив в стил перископ. Телефото камерата добавя още Ultra Lighting Lens Group за улавяне на повече светлина и комбинирана със сензора RYYB SuperSensing, количеството светлина, навлизащо в нея, вече е значително увеличено. Потребителите могат да заснемат живи снимки по време на нощните си разходки в града, тъй като камерата може да улови и извади детайлите на неоновите светлини на покрива в далечината, с точната красота, която хората виждат и преживяват.

Режимът Super Moon на Huawei е друг лидер в индустрията. Благодарение на Ultra Lighting възможностите и тези за фокусиране на телефото модула, HUAWEI P60 Pro въвежда подобрена сцена Super Moon. Тази функция перфектно представя далечната луна, като същевременно успява да запази детайлите на обектите в средата. Това дава възможност на потребителите да експериментират с астрофотография за създаване на визуални илюзии на луна в палмови дървета и облаци. Сега нощните сцени могат да бъдат заснети не просто ясно, а просто чудесно.

В допълнение, HUAWEI P60 Pro въвежда Long Travel Slide Zoom Lens Group за гъвкаво контролиране на фокусното разстояние и ясни изображения от далечна фотография до макро снимки в близък план. Той може да заснеме върбови клони, които очертават луната, или ярката луна до нощния прозорец от разстояние. Освен това постига точна макро фотография, без да смущава обекта от близко разстояние. Тази функция може да се използва за заснемане на домашни любимци в ежедневието им, създавайки дневник от техни снимки.

Мощна комуникационна технология и технология на зареждане

HUAWEI P60 Pro разполага с батерия с голям капацитет от 4815 mAh , побрана в компактно тяло с дебелина само 8,3 мм, и поддържа 88W  HUAWEI SuperCharge . Той също така разполага и с 50 W безжично бързо зареждане  и 7,5 W обратно безжично зареждане, осигурявайки безопасно и удобно зареждане по всяко време и навсякъде. В режим Turbo, HUAWEI P60 Pro може да бъде зареден наполовина само за 10 минути, постигайки перфектен баланс между живот на батерията в режим на готовност и бърза скорост на зареждане, като същевременно радва със своята лека конструкция.

EMUI 13.1: по-изящно, удобно и сигурно

Huawei съчетава продуктовите гени от серията P– технология за изображения и естетика, с гените на EMUI – опростен, лесен и гладко работещ. EMUI 13.1 представя 3D Weather AOD (Awlays on Display), който илюстрира дъжд, сняг, облачно или слънчево време с 3D ефекти и динамично изпраща известия за промени във времето – интуитивно, креативно и ярко изживяване на дисплея. В същото време позволява на потребителите да персонализират своя екран при заключен дисплей със свои собствени снимки.

Интерфейсът на камерата въвежда Camera Zoom Ring, който не само прави снимането по-интуитивно, а и мащабирането по-прецизно и функционално. Бързото меню на камерата също показва икони на често използвани режими, което улеснява работата с камерата само с една ръка.

AppGallery: пълна гама от функционални приложения

Както винаги при смартфоните на Huawei, новият HUAWEI P60 Pro разполага с пълна гама от функционални приложения. Като третият по големина магазин за приложения в света, AppGallery спечели репутацията си на магазин за хиляди приложения и както потребителите на Huawei знаят, много от тях са водещи в света заглавия. В AppGallery потребителите могат да намерят 18 висококачествени и богати категории, обхващащи глобални и местни топ приложения, включително навигация и транспорт, новини, социални медии, финанси, развлечения и други. AppGallery се предлага в повече от 170 държави и региони с над 580 милиона глобални активни месечни потребители и 6 милиона регистрирани разработчици.

Повече информация за продукта можете да намерите на https://consumer.huawei.com/bg/phones/p60-pro/


Още по темата: Huawei
Още от