Кой кой е в "Етажна собственост"

Сериалът тръгва от 29 септември по Нова тв
Обновена: 19 сеп 2011 09:57 | 19 сеп 2011 09:31, Петя Славова
6
Кой кой е в "Етажна собственост"
Снимка: Нова тв

На 29 септември от 21,00 часа можем да гледаме първи епизод на новия български комедиен сериал „Етажна собственост”. Това стана ясно в предаването на Гала, където актьорите от сериала най-после разкриха своите персонажи.

Актрисите Милена Маркова и Невена Бозукова ще играят ролите съответно на Хубавата и Грозната в панелния блок от сериала. Милена влиза в кожата на провинциалното момиче Гери – безотговорна, малко глупавичка, с лековато поведение. Гери често бърка значението на думите, но иска да стане звезда и затова е дошла в столицата.

Героинята на Невена Бозукова пък ще бъде грозноватата Теменуга, която работи като контрольор в синя зона. Нушка има грешна самооценка и живее в свой собствен свят, знаейки наизуст цели любовни сцени от филми.
Станимир Гъмов разкри, че неговият герой – погребалният агент Живко – ще вземе грозната Теменуга да му помага.

Гъмов не пожела да разкрие повече, но се подразбра, че със своя бизнес Живко е трън в очите на съседите, защото непрекъснато раздава листовки на обитателите на входа – отстъпки за траурни лентички, бонус – жито и т.н. В разрез с професията си обаче Погребалният е веселяк.

Ролята на Военния в блока е поверена на актьора Антон Радичев. Героят му се казва Джамбазов – бивш военен с изкривено чувство за ред и дисциплина, който все още носи униформата си и има комични идеи за евакуация на блока при бедствия и аварии.

Джамбазов е съсед по тераса на пенсионерката баба Цеца, в чиято роля ще видим актрисата Надя Савова.

Дълги години сме гледали Надя Савова на сцената на Младежкия театър. „Ролята на баба Цеца – клюкарката на блока е предизвикателство, защото е много далеч от мен и ми е интересно да изучавам тази жена”, заяви в предаването „На кафе” Надя.

Още по темата

Героинята й дава апартамента си под наем на Хубавицата (Милена Маркова) и живее при сина си и снаха си, като непрекъснато им пречи. Баба Цеца шпионира всички съседи по всяко време.

Синът на Клюкарката е домоуправителят Величко. В ролята на Величко е Явор Гигов, познат от театъра и от филмите на Сотир Гелев „Магьосници” (с Наум Шопов) и „Колобър”. Домоуправителят Величко е мъж под чехъл и всячески се опитва да си придаде повече важност пред съседите, като непрекъснато свиква общи събрания, на които никога нищо не се решава.

Ролята на жената на домоуправителя играе актрисата Милица Гладнишка, която меломаните познават като джаз певица от музикалните сцени. В „Етажна собственост” Милица е Мими – властна и сприхава жена – архитект на кариерата на Величко като домоуправител, която вечно е в конфликт със свекърва си и мечтае да отвори свой собствен козметичен салон.

Актьорът от Сатиричния театър Стефан Денолюбов пък влиза в ролята на майстора Жоро, който работи малко, пие много и обича да се хвали с мъжките си подвизи. Жоро е пишман майстор и докато оправи нещо, разваля други три. 

В „Етажна собственост”, който ще се излъчва по Нова телевизия, има и кръчмар - тарикат на дребно. Той се казва Пепо - и държи бакалия с една маса, пет стола и телевизор. Всички мъже се събират там да пият бира на вересия, да гледат мач, да бистрят политиката и да се оплакват от жените си. В ролята на Пепо е актьорът Валентин Владимиров.

Интелектуалката на блока е Спиридонова - учителка по пиано и солфеж и бившо музикално величие.

Спиридонова дразни останалите съседи, защото вдига шум и се мисли за голямата работа. В ролята на интелектуалката е младата актриса Мариета Петрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
djambazov преди 12 години
na koito nemu e interesno da ne gleda v 4ujdi ga6ti.. komeniraite s lekota bez da se naprqgate
5
11
 
5
 
! Отговори
лулу преди 12 години
сериалът е много кофти качество...лафовете са плоски, музиката е битово-потискаща, панелките са трагедия.... не ме разсмива, а напротив, натъжава ме, защото в крайните квартали наистина съществуват такива хора. Нищо смешно не виждам в примитивизмът им или пък стремежът им да са Преслава....тъжно е. Но харесвам Столичан в повече :)
4
9
 
2
 
! Отговори
Д! преди 12 години
Мислех ,че ще е нещо свежо, а то..= повърня и скука , и взаимствано от испанският 'Aqui no hay.."
3
10
 
0
 
! Отговори
milan atanasov преди 12 години
zdr otnovo no ikradat mnogo,po mazetata.
2
9
 
2
 
! Отговори
milan veselinov atan преди 12 години
neska,na 25 09 2011 g.v 18:00 h napravihme sabraniye na etajna sobstvenost,no nykoi komjiyiy nesi plajtat smetkite no iskat redovno dase kacat na asansyora,no vsekise dirpat.
1
10
 
2
 
! Отговори
jivka преди 12 години
Aman ot krajbi tuk ve4e 2 godina v Gartsia davat cerial c castiat sujet!!!!!Nicto novo pod clantseto