Да умреш в затвора или за родината в "Черните овце"

Сериалът – от 14 май по телевизия Bulgaria ON AIR
28 апр 2017 18:11, Петя Славова
1
Да умреш в затвора или за родината в "Черните овце"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Годините са тежки, войната между Русия и Германия се разраства и бойното поле се приближава до зоната на руски затвор. Директорът на затвора поставя ултиматум на престъпниците, излежаващи присъди – да изберат дали да защитят родината си, или да бъдат убити.

В този момент на седем затворника им се удава възможността да избягат и да се укрият в селце, забравено дори от Бога.

Едва дошли на себе си, бегълците са изправени пред ново предизвикателство – изпадат в ситуация, в която трябва да открият и завземат немски склад с боеприпаси.  Опасностите не спират дотук. По пътя към своята мисия те попадат под обстрел на немски самолети.

Въпреки атаката някои от тях успяват да оцелеят и да избягат в друго село. Затворниците успяват да намерят спасение и покой, но за кратко – нова дилема забавя бягството им от врага...

Режисьор е Сергей Чекалов, а ролите са поверени на Михаил Тарабукин, Кирил Рубцов, Мухтар Гусенгаджиев, Олеся Жураковска, Сергей Деревянко и други.

"Черните овце" може да гледаме всеки уикенд от 14 май от 22:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


1
Още по темата: Bulgaria ON AIRЧерните овце
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
за филма преди 3 години
Руснаците правят огромно количество сериали някои от тях са на светлини години като сценарий, режисура а артистите са най доброто от доброто. Сериала е добър за рускокоговорящите на тематика препоръчвам ЛЕНИНГРАД 46..