Онзи, в който отново се събират: Приятели се завръща!

Шестимата актьори ще се съберат отново заедно тази пролет
22 фев 2020 17:53,
14
Онзи, в който отново се събират: Приятели се завръща!
Снимка: БГНЕС

"Онзи, в който те се събират заедно отново".

С такова заглавие по HBO Max ще бъде излъчен един дългоочакван епизод. "Worner brothers" потвърди, че шестимата актьори от култовия сериал "Приятели" ще се съберат за нов специален епизод.

Очаква се събирането на Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Матю Пери, Мат ЛеБланк и Дейвид Шуимър да бъде излъчено през май 2020 г.

Режисьор и продуцент на епизода ще е Бен Уинстън. Всеки един от актьорите ще получи хонорар от 2,5 млн. долара.

В Instagram звездите потвърдиха, че Friends отново ще се завърне в домовете ни под една или друга форма с лаконичното "It's happening".

Вече няколко години основните актьори в сериала отричат възможността за нови епизоди, защото кариерите им тръгнали в различни посоки. Дейвид Шуимър, който играе ролята на Рос Гелър в сериала, дори предложи епизодите да продължат с азиатски актьори или с чернокожи.

Междувременно ръководството на HBO Max реши да възроди сериала, защото данните от социологическо изследване показало, че гледаемостта му ще е рекордна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
МИТ преди 4 години
пеца, не те знам на колко си години и какви са ти приятелите и къде какво са ти говорили за Америка или си го видял на живо, но да правиш такова обобщение не мисля , че си прав.Когато излезе първият епизод съм бил на около 17-18 години. Нито ми промиха мозъка колко е приятно в Ню Йорк, нито, че със съквартирантите ще станем приятели и тем подобни дивотии. Гледах го защото ми е бил забавен, смешен и за да си отпочина. Възприятието поне моето на света не се формира от телевизионни сериали.
9
6
 
5
 
! Отговори
пецата преди 4 години
след години разбирам че този сериал както и всичко от америка е една пропаганда, няма игрална картина която да е била направена просто ей така заради изкуството , сериала приятели убеждава зрителя в романтиката на живота в ню йорк и как ще живееш в голям апартамент и съквартирантите ти ще бъдат жизнерадостни и приятни хора и как с времето ще станете приятели и т.н. , което е ама точно обратното на живота в ню йорк, първо в манхатън подобен апартамент е около 20 хил долара/месец наем минимум
8
6
 
7
 
! Отговори
Божиии преди 4 години
На стари години за тшак да стават...
7
2
 
2
 
! Отговори
СуперСедмица преди 4 години
До АнонименМНОГО ХОРА!!!
6
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това освен американци някой друг гледа ли го?
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
супер *** сериал!!!
4
2
 
12
 
! Отговори
Йозко преди 4 години
Ще се радвам да ги видя отново в ролите им от едно време, но се надявам продуцентите наистина да го възродят, а не да го изр.дят.
3
17
 
6
 
! Отговори
Шам пу Анка преди 4 години
Реплика от филма:- Егати простотията!- Ми, - даааа!Важи и за целия сериал.
2
6
 
4
 
! Отговори
скоро преди 4 години
преименуване на Сериал в Приятели с Корона Вирус!
1
6
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
да,гледаемостта му ще е страхотна!..Дори и аз ги очаквам....дано обаче да не ги сполети съдбата на "2.5 мъже" след като "шитнаха" пияндето Чарли..Тъй като нема да сменят актьорите,евентуалната опасност за тях може да дойде от изпростяването на сюжета..А и годинките вероятно ще си окажат влиянието....Но,ТЕХНА работа!..Аз съм си аз-със,или без "Приятели"..във всеки случай:-"Уелкъм!"..