Байдън: Върховенството на бялата раса е отрова

Необходима е промяна на законите в САЩ, заяви президентът
22 мар 2021 09:42, Ния Христова
277
Байдън: Върховенството на бялата раса е отрова
Снимка: БГНЕС
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че трябва да се направят промени в американските закони, за да се премахне расовата дискриминация, пише БГНЕС.
 
В изявление, публикувано по повод Международния ден за премахване на расовата дискриминация, Байдън категорично заяви, че "системният расизъм и върховенството на бялата раса са грозни отрови, които отдавна измъчват САЩ".
 
Американският президент подчерта още, че расизмът и ксенофобията са глобални проблеми, но трябва да се направят и вътрешни реформи.
Още по темата
 
"Трябва да променим законите, които дават възможност за дискриминация в нашата страна, и трябва да променим сърцата си“, каза Байдън и добави, че неговата администрация „няма да се свени да се ангажира с усилената работа, за да ликвидира вредното наследство от робството и нашето отношение към индианците. Нужна е ежедневната работа за справяне със системния расизъм и насилието срещу чернокожи, латиноамериканци, азиатци и други малцинствени общонсти".
 
Байдън припомни, че още в първия си ден на поста той е подписал президентска заповед, която установява цялостен правителствен подход към расовата справедливост.

277
Още от ЕС
Бейби бум по време на пандемията? Раждаемостта никога не е била по-ниска
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
0
 
! Отговори
Феликс преди 3 седмици
Змията обвинява всички, че са отровни.
Щеше да е смешно , ако не беше толкоз тъжно...
235
0
 
4
 
! Отговори
-=- преди 3 седмици
Когато следвах в бившето МЕИ, живеех в общежитието на един етаж с международни студенти, Имаше един студент от Нигерия, не си спомням каква специалност, май беше нещо като електроника. Същият човек беше работил в националната телевизия на Нигерия. Той казваше, че племенните вождове са давали на белия човек (а ние знаем кои бяха колонизаторите) тези хора от племената си, от които са искали да се отърват. Вадете си заключения.
234
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 237 - пушки вируси и стомана - интересно четиво но за съжаление нищо вече не важи за бялата раса. Технологично вече не е толкова напред спрямо другите, във демографско отношение е зле и накрая във военно се придържа към някакви измислени ценности. Определено бялата раса няма нищо общо с хората които са покорили света едно време.
233
0
 
0
 
! Отговори
F12 преди 3 седмици
Ку-куу, кукавице
232
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 235

Умно казано
231
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В книгите си проф Джаред Деймънд е обяснил защо и как бялата раса в един етап на човешката история надделява.
В историята няма "ако" и това което е станало е станало.Факт.
230
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Почна се...
229
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Значи поредното противоречие на Сащ.Първо върховенството на белите е лошо,но когато става дума за межд. отношения там Сащ искат да превъзхождат всички.Самото превъзходство на Америка също е отрова.
228
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Стария Джо Байдън дали осъзнава и помни какви документи подписва...............едва ли!!!
227
0
 
19
 
! Отговори
za USA преди 3 седмици
Donal Trump е най-великият президент на САЩ след Кенеди, но е неудобен на елита от глобалисти, банкери и т.нар.сиви кардинали в Белия дом............затова той беше отстранен от властта с изборни машинации и манипулации!
Но има светлина в тунела...............50 % от американците вече са осъзнати..........много хора по света също осъзнават истината!!!
226
0
 
13
 
! Отговори
za USA преди 3 седмици
САЩ се комадват от една и съща мафия.........глобалисти, банкери,масони и сатанисти............те печата доларите, те налагат президентите............изисква се голяма смелост и мъжество да тръгнеш с/у тях.............затова браво на Кенеди и Тръмп...........велики хора и велики президенти!!
225
3
 
5
 
! Отговори
А преди 3 седмици
ББ е гнусен руски трол , който лае по Тръмп.
Господарите му от Кремъл увеличават копейките,все пак Байдън отменя санкциите срещу Китай и Русия,петролът се вдига!
224
0
 
16
 
! Отговори
До Истината преди 3 седмици
Забрави да споменеш и двете дърти вещици-убийци и сатанистки...............Килъри Клинтън и Мадлин Олбрайт............ръцете и на двете са изцапани с кръв на деца и невинни хора!!!
223
2
 
11
 
! Отговори
До ББ преди 3 седмици
Обама и Килъри Клинтън........................те са виновни за смъртта на хиляди невинни хора в Либия, Сирия, Украйна, Близкия Изток!!
Бог да пази света и САЩ от такива като тях!!
Тръмп беше велик президент, заедно с Кенеди ...........двамата най-велики президенти на САЩ, но неудобни на елита!!!
222
0
 
15
 
! Отговори
Истината преди 3 седмици
Обама и Байдън-масови убийци на милиони!
За 8 години-6 войни!
221
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 седмици
г-н Президент ..с риск от финансови загуби отзовете инвеситиците от Китай,Света ни е голям...кардинална грешка са инвестиците на САЩ в икономиката на Китай,русия и путин ще инвестират..."обещания и манипулации"...направете го моля Ви!!!
220
6
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 седмици
До Анонимен
грешиш...смесват се и няма негативи...за разликата от свмесването в русия...и югославия...десетилетия се самоубивахте...опитвате да принесете опита си в САЩ...няма да ви го позволим...ще дойдем за вас...внимавайте какво си пожелавате!!!
219
7
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 седмици
До Станислав

бедни духом...преди мафиота тръмп наложен от путин за прЕзидент на САЩ имахме "черен" Президент..г-н Обама...ерудиран,миралюбив,справедлив...троловете на тръмп и путин отвличат вниманието на аудиторията с расистки и ксенофобски изказвания...Бог да пази САЩ!!!
218
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 седмици
До Анонимен

"белите"...викаш...разбирай гробаре в БГ,КГБ мафия в русия,мафия в Италия,политици в Унгария,политици в Сърбия и СР Македония... за ценности иде реч бедни духом,с какво сте по-висши от нас?/цвета на кожата ми е бяла/нима не дишаме един и същи въздух???нима слънцето не грее еднакво за всички???Живота ни даден от Бога...ваша собственост ли е???нагли безбожници???кога ще насилите децата на съседите си и убиете майките и бащите им???..."бели"...идваме за вас...Бог да пази САЩ!!!
217
2
 
7
 
! Отговори
Станислав преди 3 седмици
Това е плана още от самото начало. Слагаш президент на 78 години с деменция и вицепрезидент афроамериканка която ще е бъдещия им президент. След 1 година максимум или ще умре внезапно или ще го обявят че е негоден и готово. Ще имат черна жена за президент.