Стрелба в университет в Луизиана, има една жертва

Стрелецът не е задържан
17 окт 2021 23:00, Нели Христова
26
Стрелба в университет в  Луизиана, има една жертва
Снимка: Pixabay

Най-малко един човек е бил убит, а няколко бяха ранени при стрелба в Гремблингския държавен университет в Луизиана, съобщи CNN, позовавайки се на представител на университета.

Според него инцидентът е станал рано сутринта по време на среща на бивши възпитаници на университета, когато са проехтели няколко изстрела. По предварителни данни починалият не е бил студент. Всички присъстващи на срещата са били спешно и безопасно евакуирани.

Както отбелязва телевизионният канал, образователната институция отмени всички занятия в понеделник, а също така преустанови честванията на бившите възпитаници.

Стрелецът не е задържан, а полицията продължава да разследва.
 


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
САЩ спазват народните си обичаи........Да поздравим САЩ за опазване на традициите.........Народът на САЩ дава жертви за богата реколта от царевица..........
23
1
 
2
 
! Отговори
Невестулко преди 1 месец
До 4,5,6, Затова не ходя на срещи със съученици. И да видя някой случайно освен общи фрази няма какво да си кажем. Веднъж ми попадна албума от дипломирането, прегледах го за 15 сек. с мисли от типа "аз какво съм имал с тия хора?!" А бяхме много "близки", то приятелства, любови, 'нам какво си... После напуснахме града, много от нас и страната, не се и сещаме един за друг.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки ден, промяната на бай Данчо памперса.
21
0
 
1
 
! Отговори
Може да е искал преди 1 месец
да напише Чепинци. Едното Чепинци е на няколко километра от София и си е столичен квартал с население близо 2 500 човека.Другото Чепинци е на южната ни граница, също е голямо село с около 2 000 души население, мюсюлмани. Но извън района не е много известно, въпреки че там се намира единствената у нас джамия с две минарета и с библиотека, в която се съхраняват ценни арабски и персийски ръкописи, а също и един брой Коран, в който името на Господ е написано с букви от истинско злато.
20
2
 
1
 
! Отговори
Boto преди 1 месец
До В САЩТака е добре, че тука сме най-умните и им отказахме ваксините, че и нас щеха да ни почнат да ни мачкат и щеха най-накрая да вземат рецептата за кисело зеле на деда ти и щехме да го закъсаме.Бах*и, колко Ви е по-*** и скучен живота толко повече се вкарвате у филми, че некой изобщо се интересува от Вас. Осъзнайте го единственото място, където оставяте следа е у коментаите у нета.....
19
0
 
0
 
! Отговори
До Чирпанлия преди 1 месец
Пич, стана ми интересно и проверих. Ако напишеш в търсачката "село Чирпанци", не излиза нищо. Да не би вече да е заличено това село, ако наистина там вече не живее никой? Но ако човекът, написал коментар 7 не си прави шега с нас, значи някой все пак се отбива от време навреме в имот, който притежава в това село. И ако водата е била спряна късно вечерта, значи все пак някои инсталации в това село работят. Ха сега иди, че разбери кой какво и защо пише тук!
18
2
 
3
 
! Отговори
В САЩ преди 1 месец
Мачкат ги здраво с психотроника,масово въвеждат Mind control и Targeted Individual
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То тъй е започнал и третия райх за нов световен ред и доминация. Всичко си върви по норматив.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време е в Щатите университетите да въведат дисциплина стреляне по студенти и преподаватели, поради засиления интерес.
15
3
 
1
 
! Отговори
В степна блатная преди 1 месец
умират отровени от метилов алкохол стотици на ден
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Афропомашки мъки
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това не е новина за уса, а ежедневна рутина. Пострелят се, пострелят се, па им мине, та се прегърнат и те така.
12
2
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Нерде Луизиана нерде Луковит :)))
11
2
 
2
 
! Отговори
Авджия преди 1 месец
Стрлбата в САЩ е нещо нормално. Малко ли мафиоти се изпотрепаха в България. Свиквайте с подобни вести.
10
1
 
2
 
! Отговори
Чирпанлия преди 1 месец
Село Чирпанци е до Чирпан. Селото дерайлира след 10-ти ноември 1989 и в момента е населявано от духове, а на тях вода не им требе. Така че спете спокойно!:-)
9
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Охрана нема ли КПП-то да проверява за пищови :)))
8
0
 
1
 
! Отговори
До 7 преди 1 месец
Къде се намира това село Чирпанци? Да не става въпрос за Чепърлинци, което е близо до Драгоман?
7
0
 
3
 
! Отговори
Съчувствам преди 1 месец
До Анонимен 7 - Това на нищо не прилича! Около полунощ или след полунощ хората се прибират от кръчма или от дискотека и не могат да вземат душ преди лягане. Да не говорим пък за жениците, които пускат пералнята късно вечерта, защото през деня са нямали време или разчитат, че ще платят по-малко за електричество.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От 2 часа нама вода в с.Чирпанци!
5
0
 
7
 
! Отговори
Тези в Луизиана преди 1 месец
са си направили срещата с бившите състуденти с преспиване. Нищо чудно, защото хората е трябвало да пристигнат от различни краища на страната и дори от чужбина. С други думи, имали са време да си припомнят много неща, в нощта на празника да възкресят някогашните си емоции и е възможно нечия омраза да е ескалирала до стрелба по някого или към групичка бивши състуденти, на които е имал зъб или е имал да им връща за неприятност, която са му причинили някога.