Тръмп: Нашите врагове отчаяно се опитват да ни спрат

Всички са луди, това са фалшиви новини, избухна той
21 мар 2023 12:40, Нели Христова
49
Тръмп: Нашите врагове отчаяно се опитват да ни спрат
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп избухна, отправи вербални атаки срещу Сторми Даниълс и други лица, свързани с очаквания му арест, съобщи "Ню Йорк пост".

Тръмп пусна няколко нецензурни тиради в платформата си за социални медии Truth Social и заяви, че е жертва на "заговор за изнудване от страна на Сторми "Конското лице" Даниълс", след като разкри предстоящия си арест от окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг заради плащането на подкуп на порнозвездата Сторми Даниълс преди изборите през 2016 г.

Бившият президент добави, че е мишена на поредица от "ужасни разследвания на радикални леви демократи".

"Независимо дали става дума за обиска на Мар-а-Лаго, за измамата на Комитета за избиране, за телефонния разговор в Джорджия - той беше абсолютно перфектен - или за заговора за изнудване на Сторми "Конското лице" Даниълс, всички те са луди и това са фалшиви новини", каза Тръмп във видеоклип, споделен в платформата вчера.

"Нашите врагове отчаяно се опитват да ни спрат, защото знаят, че ние сме единствените, които могат да ги спрат, и го знаят много добре", продължи той. "И гледат социологическите проучвания, в които не аз, а ние, сме с толкова много повече, че дори не могат да повярват." "Спечелихме два пъти, а сега трябва да спечелим за трети път."

Тръмп продължи да се обръща към верните си последователи, като им каза директно: "Те знаят, че можем да ги победим, знаят, че ще ги победим, но те не идват след мен - те идват след вас. Аз просто стоя на пътя им. И винаги ще стоя на пътя им."

БГНЕС припомня, че Тръмп е изправен пред евентуално обвинение във връзка с плащането на 130 000 долара „за мълчание“, което се твърди, че е направил на порнозвездата Сторми Даниълс през 2016 г. Даниълс твърди, че е имала афера с Тръмп през 2006 г.

Бившият президент е възстановил сумата за плащането, което е било фалшиво записано като "правни разходи" на Майкъл Коен, негов бивш адвокат и "фиксър".

Тръмп отрича аферата и плащането.

През 2018 г. Коен се призна за виновен в нарушаване на федералните закони за предизборните кампании и беше осъден на три години федерален затвор.

Той също така даде ключови показания пред голямото жури в Манхатън, което разследва Тръмп.

В събота, настоявайки отново, че е невинен, Тръмп напомни на 5-те си милиона последователи в социалната си мрежа Truth Social, че кампанията на прокурора на Манхатън Алвин Браг е била финансирана в голяма степен от либералния милиардер Джордж Сорос. "НАЙ-ВЕЧЕ ВОДЕЩИЯТ РЕПУБЛИКАНСКИ КАНДИДАТ И БИВШ ПРЕЗИДЕНТ НА ОБЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ АМЕРИКА, ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН ВЪВ ВТОРНИК НА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА. ПРОТЕСТИРАЙТЕ, ВЪРНЕТЕ СИ НАЦИЯТА!" написа Тръмп в съобщение с големи букви в събота сутринта.

Ако на Тръмп бъде повдигнато обвинение, той ще стане първият президент в историята на САЩ, на когото ще бъдат повдигнати наказателни обвинения след напускането на поста.

Вчера сутринта 45-ият президент продължи с нападките си като този път посочи Коен. "ОКРЪЖНИЯТ ПРОКУРОР НА МАНХАТЪН Е ТОЗИ, КОЙТО НАРУШАВА ЗАКОНА, ИЗПОЛЗВАЙКИ ФАЛШИВИ И НАПЪЛНО ДЕСКРЕДИТИРАНИ СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ (ДОРИ ОТ СДНИ! ) НА ОСЪДЕНИЯ ЛЪЖЕЦ, ПРЕСТЪПНИК И ЗАТВОРНИК МАЙКЪЛ КОЕН, ЗА ДА РАЗСЛЕДВА, ПРЕСЛЕДВА И ОБВИНЯВА БИВШ ПРЕЗИДЕНТ, А ВЕЧЕ И ВОДЕЩ (ЗАСЕГА!) КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО“ ,написа бившият президент в неделя.

"АЛВИН БРАГЪЛ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИЗНАТ ЗА ОТГОВОРЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО "НАМЕСА В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ", пише той в друг пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: САЩДоналд Тръмппроцес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
10
 
4
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Оранжевият е добър ученик. Научил е триковете на руснаците. Правиш каквото правиш, после казваш, че всичко е измама и фалшиви новини, и се измъкваш. Така руснаците лъгаха, че не нападат Крим, после когато свалиха малайзийския самолет казаха, че не са те ами украинците, после бпмбандираха жилищни блокове в Украйна и заявиха, че отново не са те, свалиха американския дрон и веднага излъгаха, че сам бил паднал защото направил рязка маневра, и т.н., и т.н. Това е държавата на "алтернативната истина".
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В демократичните държави, това което правят с Тръмп се нарича политическо преследване. Само че САЩ не е демократична държава.
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До сега двама души в целия свят заявиха че ако са били на власт нямаше да има война в Украйна и че ако отново вземат властта ще приключат войната за 24 часа. Тръмп и Бойко Борисов.
33
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Лаещият с пумияри Толкова е интелегентен че е плащал за да си вземе изпитите. Тази глупост съм сигурен че си я прочел в някой руски сайт.
32
7
 
8
 
! Отговори
Лаещият с пумияри преди 1 година
Тръмп се нарежда сред 10 най интелигентни президента на щатите с IQ=156, за сравнение Барак Обама има 130 което е горната граница на средното телигентната среда. Така като чета коментарите на тези, които го плюят мога да ги определя в диапазона на 80-90.
31
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все едно че слушам лапацалото ББ който 12 пъти подред печели избори, 3 папи са го галИли по главата и само той може всичко. Време е да сложат белезниците на дърдоркото Тръмп.
30
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп е изпята песен, прочетен вестник, минало!
29
8
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
До 30(кастреният турски лилипут)! Ти ще видиш и двете ми Български Мъжки Ръце как ти изтръгват всичко,което ти стърчи.И като знаеш къде съм,шубе гръхтящо турско,защо не дойдеш да ме хлъзгаш?. Защото си тръцла в мъжкиндрехи,която се страхува и ит сянката си.Да живее Русия! Смерть за Турция!Цънгър !
28
10
 
6
 
! Отговори
Куренцо Лапас преди 1 година
Тук, на тази снимка Тръмпът удивително ми прилича на една стара ц.игa.нka дето живее до нас в общинско жилище. И не само на външност са като брат и сестра близнаци ами и по лъжите. И двамата лъжат, та се късат
27
1
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
Не забравяй, че ковид 19 или SARS NCov-2 тръгна по времето на "апостола на свободата"...
26
15
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Айдеееее и на тоя глyпендеp Cоpoс му бил виновен. Изказванията му удивително напомнят писанията на нашите тp0лове. Най-вероятно речите и изказванията му се пишат от фабриката за трол0ве в Санкт Петербург. И по лъжите е точно като нащите и съветските комунисти - отричане до дупка и все другите са му виновни :))))
25
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно как нашите путинофили се влюбиха в Тръмп. Тотална липса на връзка с главния мозък.
24
8
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
тоя е голям клоун :)
23
4
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
До 22 Турчино импотентен малкочуркест,това,което моля Великата Руска Армия е да те остави на мен,за да те разрежа на парчета,след като първом си минал през моряшкият бой на Българските ми здрави ръце.Лилипут кастрен!
22
3
 
6
 
! Отговори
Бай Дрън : преди 1 година
"Спешно някой да ми смени кафявия памперс,че не се диша..."
21
5
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
До 22 Турчино импотентен машкочуркест,това,йоето моля Великата Руска Армия е да те остави на мен,за да разрежа на парчета,след като първом си минал орез моряшкият бой на Българските ми здрави ръце.Лилипут кастрен!
20
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В безпомощността си да излъчат кандидат за бъдещ президент на САЩ (Байдън е бита карта, а свестни кандидати няма), демократите прибягват до отчаяни подмолни тактики срещу Тръмп, защото знаят, че ще спечели. Но това няма да им помогне. Дори да успеят, което е малко вероятно, Де Сантис ще спечели. Демократите просто нямат кого да излъчат, а Байдън удари рекордно дъно по популярност с политиката си до момента.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С този едър шрифт, какво ни внушават?
18
6
 
17
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Тръмп е единственият президент на САЩ за 80 години който не е започвал война.Мислите ли че "дълбоката държава"го иска пак на власт?!
17
4
 
18
 
! Отговори
Ало Хага преди 1 година
Буш,Клинтън и Обама за 23 години управление са нападнали и ограбили 9 държави и са убили милиони!!!