Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна на церемония

Американският държавен глава е добре
2 юни 2023 07:00, Елка Василева
381

 

Американският президент Джо Байдън се спъна и падна, след като връчи последната диплома на церемонията по дипломирането на випускници от Академията на военновъздушните сили на САЩ в Колорадо Спрингс, в щата Колорадо, предаде Ройтерс.

Осемдесетгодишният президент на САЩ бързо се изправи на едно коляно, подпомогнат от трима души, и се върна на мястото си без чужда помощ. Докато му помагаха да се изправи, Байдън посочи зад себе си, изглежда да покаже в какво се е спънал.

Директорът по комуникациите на Белия дом Бен Лаболт съобщи в "Туитър", че Байдън е добре. "На сцената имаше торбичка с пясък, докато той се ръкуваше", обясни той.

Инцидентът стана, след като Байдън произнесе реч в началото на церемонията по дипломирането пред публиката, развяваща знамена, в която той предупреди завършващите учебната година випускници, че ще служат в един все по-нестабилен свят, като цитира предизвикателствата от страна на Русия и Китай.

Байдън се кандидатира за преизбиране през 2024 г. Неговите лекари го обявиха за здрав и годен за служба след физически преглед през февруари.
(БТА, Светослав Танчев)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
0
 
0
 
! Отговори
Какво толкова преди 6 месеца
Това е негово демократично право !
268
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Посмешище управлява краваристан
267
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Усеща се истерията в русофилскита пропаганда в коментарите, всичко наред ли е в Московия?
266
2
 
5
 
! Отговори
Shark преди 10 месеца
Разбирате ли ужасът на тази ситуация. Това не е просто възрастен човек, който се е спънал и паднал . От това изкуфяла дъртаче зависи целия свят. Утре може да откачи и не се знае какво ще направи. Ако ще го пари само в САЩ изобщо не ме е еня. Но той може да подпали целия свят. Както и започна от Украйна
265
0
 
6
 
! Отговори
Black River преди 10 месеца
Колкото и да не ми харесва Байдън... никак не е смешно, нито забавно, да видиш, как човек на неговата възраст се спъва и пада. Жал ми е за Байдън, понеже, вместо да си гледа живота и спокойствието в семейното ранчо, някъде във вътрешността на Щатите с чаша кафе в ръка, той се превърна в световно посмешище! Без значение дали си комунист, демократ, ляв, десен, либерал или какъвто и да било - старостта е една за всички. Дано не е пострадал сериозно.
264
0
 
4
 
! Отговори
не може да бъде! преди 10 месеца
Това падане на г-н Байдън едва ли би имало някакво значение,ако не беше "поредно ".То повдига някои въпроси за здравето му-евентуално отслабване на мускулната система,лоша ориентация или възможно развитие на Паркинсон!?В допълнение на това идва и информацията че си е ударил главата при слизане от хеликоптер? !/Разбира де успокояващо е,че хеликоптерът няма да се нуждае от ремонт!?/И като се допълни всичко това с разни проблеми на речта/исказа ,аз бих казал че за втория мандат той вече е обречен!?
263
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щом още памперса удържа напъна няма проблем излагацията е умерена. Кат изтърве памперса тогава ще стане резила.
262
1
 
3
 
! Отговори
Ром"с преди 10 месеца
На кого/кои е изгодно да държат този слаб и неадекватен президент и защо!? На клана Кинтонови ,на някоя оргонизация...вижте кои са обкръжението на Байден и най-яростни антипутинсти + 75-80 години..демокрация ))
261
1
 
8
 
! Отговори
Бонго преди 10 месеца
Дълга е Зловещата ръка н Путин, щом може да постави торбичк с пясък на сцената по време на такава церемония в САЩ ! :-)
260
1
 
10
 
! Отговори
минаващ преди 10 месеца
Би могло да ми бъде жал за дъртото *** ако заради него не са почернени незнаен брой човешки животи и съдби. Иначе когато не е на супер силно действащи медикаменти Бай Данчо е направо неадекватен. Голяма част от официалните присъстващи лица се хилят.-явно не им е сефте този род излагация. И като се замислиш само, че от решението на тоя с едно само обаждане може да подпали Света.... Гардовете и те не знаят какво да правят... Жива мъка... Вземете му една проходилка-паяк, че да се кротне малко
259
0
 
9
 
! Отговори
Имаше една песен преди 10 месеца
"За кой ли път " !
258
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това че се е спънал няма никакво значение, важното е да праща оръжие на Украйна.
257
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
*** дано!
256
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дедо е бил пиян. Нема страшно, ша са кандидатира за още един мандат.
255
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Великата Америка.....
254
1
 
3
 
! Отговори
ПорЦелан преди 10 месеца
В тоя ред на мисли трябва някой от охраната да му счупи крак и да го возят в количка като Рузвелт. Човека дето го бута отзад може да му управлява ръцете, та да се ръкува с който трябва и да говори без да му мърдат устните вместо него.
253
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
туй дементното изложи Америка
252
1
 
13
 
! Отговори
Някой си преди 10 месеца
И боже,о боже!-:((( Този е срам за Америка! Да си го взема тая с " косата" и да се приключва! И войната в Украйна и неговата сага като " президент"!!!-:)))
251
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тежат му памперсите явно.
250
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоя сатанист докога ще ни го натрапват?