Оланд с рекордно ниско доверие - под 20 на сто

След скандалите само 19% от французите му се доверяват
7 фев 2014 07:54,
13
Оланд с рекордно ниско доверие - под 20 на сто
Франсоа Оланд Снимка: БТА

За първи път от избирането си за президент Франсоа Оланд се озовава под прага на 20 процента в допитване до общественото мнение, посочва Франс прес.

Ново проучване на института Те Ен Ес Софрес за сп. "Фигаро" показва, че едва 19 процента от французите имат доверие на президента си.

Още по темата
Оланд беше избран за президент преди 21 месеца.

В същия период от мандата си Жак Ширак се радваше на 35 процента доверие, а Никола Саркози на 37 процента доверие, припомнят социолозите.

В последно време във Франция се появиха скандални разкрития за личния живот на Оланд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
dan преди 10 години
До АнонименБоже Боже ти нормален ли си
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оланд, нема се пуашиш! Нашите при 7% подкрепа казват, че народа ги искал, ти с 19% се кахъриш :)
7
1
 
5
 
! Отговори
от развъдник на експ преди 10 години
С рекордно ниско доверие е нашият "експерт". В момента доверието е на минус, даже и сам не си вярва, но пък като кукла на конци, не може да се откаже, чака този отгоре да му дръпне конеца.
6
3
 
4
 
! Отговори
Наполеон Бонапарт преди 10 години
Боли го фара , че имал ниско обществено доверие............ Важното е , че стигна до този пост и сигурно отдавна е оправил живота на цялата си рода до девето коляно...... Освен това , като един истински ФРАНЦУЗИН.... се забърка в любовна афера и се наигра на "игрището на любовта"...... Дано и чурката да му е голяма! Като моята! И да не посрамва Франция под юргана!.....
5
1
 
6
 
! Отговори
да,бе преди 10 години
много са ми чудни французите като твърдят, че искат да излезат от ЕС - та те са най-големите бенефициенти там. Ако останат без европейските пари в селското стопанство и др. области, ще ги видим как ще се конкурират на свободния пазар! Добре, че Германия, чиято вноска е най-голяма, кажи речи издържа ЕС, още не е решила да излиза - ама май още си носят комплексите на страна агресор през 2-та световна война...
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милиони французи организирани от крайно десни формации и католически организации започнаха да излизат по улиците на големите френски градове и да протестират срещу решението за узаконяване на гей браковете и това обратни да осиновяват и отглеждат деца ,Според последни социологически проучвания французите масово се изказват против Ес и желаят страната им да напусне съюза.Това е истината ,а вие тука си пишете за някакви (леви,десни ,комунисти) и тем подобни глупости
3
1
 
12
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Което доказва, че никъде по света на комунист не му пречи да управлява с по-малко от 20% доверие. Някой хора имат съвест и морал, каквито по правило отсъстват при всички ***.
2
4
 
8
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Разбираемо! За нещастие обаче, Станишката има общо взето добър рейтинг в България.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Лявата вълна" на Станишев!