Хитлер изпитвал ракетата "Фау-2" върху жители на Германия

Тайната изплува от секретни документи на СС
12 мар 2015 20:11, Анисия Иванова
27
Хитлер изпитвал ракетата "Фау-2" върху жители на Германия
Снимка на Адолф Хитлер от 1941 г. Снимка, архив Reuters

Адолф Хитлер е извършил изпитанията на новата балистична ракета "Фау-2" върху жители на Германия и е избил по време на тях хиляди хора. Това се е разбрало от секретни документи на СС, които са били съхранявани от германски колекционер, съобщи в. "Дейли мейл".

Според секретните данни, преди да използват балистичните ракети срещу врага, нацистите са ги хвърляли над германски градове, за да разберат радиуса и силата на действие на новото оръжие.

Архивът от 20 страници съдържа доклади за тестовете, предназначени за тайното подразделение на нацистите Kommandostelle S. Повечето текстове са кодирани.

Обгорелите краища на хартията показват, че е правен опит документите да бъдат изгорени.

Тайните доклади ще бъдат предложени на търг от "Чизуик оукшънс" на 18 март в Лондон. Очаква се за тях да бъдат платени над 2500 британски лири. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Адолф Хитлеризпитания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
5
 
! Отговори
бг преди 9 години
Вернер Фон Браун има заслуги към САЩ,което означава че на тази новина няма да се даде голема гласност,даже МакКейн ще я обяви за политически некоректна.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо ли това ми е познато , в украина се случи същото , сякаш хитлер е жив и дава съвети на порошенко
10
1
 
2
 
! Отговори
BrainwashStudio преди 9 години
Фейк!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А НЕее грешен е документа - любими цели са му били АНГЛИЧАНИТЕ , разбирам го, с манията на ингилизите да гадят наляво и надясно не всеки може да се примири.Освен това Албиона ще остане перфектната ЦЕЛ дотогава докато потъне.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече не вярвах, че е възможно, но "Днес" надминаха себе си. Толкова наивно-инфантилен пропагандизъм дори за безграничната тъпота на янките би бил неядлив. Не зная, да се смея ли, да плача ли...
7
0
 
7
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 9 години
голяма ПРОЗЗТОТИЯ и пълна ТЪЪПНЯ!!! На времето двама источни немци направиха пачка с фалшиви дневници на Херман Гьоринг. Това е същото. А на спецовете по руска ракетна техника препоръчвам да прочетът спомените на Борис Евсевич Черток, един от заместниците на Каральов. Четери тома са и са много увликателни. Живя на този свят 99 години и 9 месеца. Почина преди 3-4 години.Още 1 том започва с пълно и подробно описание на дейноста на ракетния институт Рабе който е ръководил в Германия през 1945-47г.
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А американците изпробваха бомбите с обеднен уран върху сърбите и косвено - върху нас.
5
0
 
17
 
! Отговори
Гьобелс преди 9 години
Е тия са на ход да бият всички мои постижения в областта на дезинформацията. Това със самобомбардировките на Третия райх ми прилича на фарса в който се утвърждава че САЩ сами са си блъснали самолетите в кулите. Помислете - малко ли са били окупираните холандски и френски села и паланки та трябва да бъхтят собствените си.
4
13
 
2
 
! Отговори
Турчин преди 9 години
Баба ми която е родена 1932 година ми разправяше, че когато дошъл фашизма...тоест немците всички били в бълхи..става дума за турците в Шуменско. Глад и мизерия. Житото заминавало за Германия а нашите яли хляб от зърната на метли. Когато дошли руските войски изклали половината Каспичан (подобни на днешните ***) и не докоснали турците.Така, че внимавайте, с руснаците шега не бива.
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъкмо се сетих, че тоя е последния *** дръзнал да воюва с онези от Днепър на Изток...
2
1
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
По данни на руското разузнаване,Германия прави опити за изстрелване на човек в космоса през есента на 1944 година с ракета ФАУ-3.В областа на ракетостроенето,германците са били десетилетия напред от Америка и Русия.Техните ракетни програми стартират,след капитулацията на Райха и заграбване на ракетно-космическите им технологии.
1
2
 
21
 
! Отговори
до ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
Теб от коя от коя лудница те изписаха ако някой ти плаща да пишеш против РУСИЯ до някъде е оправдано но ако не ти плащат си пълен ***.В случая това няма нищо общо с руснаците те зи ракети фау-1 и фау=2 са били изтрелвани срещу Лондон Англия пишати да нея объркаш с Москва.