На косъм: Замислен бил и атентат до Айфеловата кула

Българка: "Само мога да се радвам, че не се случи нищо там"
14 ное 2015 20:20,
35
На косъм: Замислен бил и атентат до Айфеловата кула
Снимка: БТА

Първоначалните планове на терористите от 13 ноември в Париж включвали и атака на цели в близост до Айфеловата кула. Това стана ясно от коментара на председателя на Асоциацията на българските студенти във Франция Василена Колева за Bulgaria ON AIR.

Впоследствие обаче плановете се променили и атаката по един от символите на Париж е отменена.

"Става въпрос за площад Трокадеро, който е точно пред Айфеловата кула. Там е един от петте национални театъра на Франция. Снощи с колегите ми от университета гледахме спектакъл там", разказа Василена Колева.

След като представлението приключило, колегите й намерили информация, че това е била една от целите за атака, но впоследствие терористите са се отказали от Трокадеро.

"Само мога да се радвам, че наистина не се случи нищо там", сподели Колева.

Тя успокои, че всички български студенти са добре, всички са сварили да се приберат вкъщи и са били далече от атаките.

"Продължаваме да държим контакт с тях в страницата на асоциацията и социалните мрежи", добави тя.

Тя разказа и че живее в едно от най-бллизките предградия на Париж и там ситуацията е спокойна.

"Тук е изключително спокойно място и съм изключително щастлива, че съм тук. Тук изобщо не се усети, все едно нищо не се е случвало", обясни тя.

Тя допълни и че има специална заповед от президента всеки да си стои вкъщи, освен ако няма някаква спешна ситуация и в момента улиците са доста пусти.

Вижте подробности във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След дъжд качулка !
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
@17 ПП АТАКЛАРЪШматка си ти.Разбира се че бяхме съпричастни към невинно загиналите руски граждани:Ама:1) Не се знаеше , а и до сега, това терористична акция ли беше или повреда в самолета. Дори Русия не обяви нищо официално. А вие руските гъ..лизци твърдяхте че не е.2) Руски флаг не искаме да слагаме. Достатъчен ни е *** и руските правителства в БГ.Защото
10
3
 
20
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
Това не е вярно . В заповедта за настъплението в Париж е записано , че знамето ще се вее на Айфеловата кула ! Поне засега само едно знаме гордо се е вяло на нея и това е........................................................... бойното знаме на Вермахта естествено !
9
1
 
6
 
! Отговори
юначе преди 8 години
На 29 декември се навършват 125 години от Wounded Knee Creek Massacre.Кой ще си спомни,кой ще поиска прошка,кой ще го отрази ще видим ?
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боза
7
5
 
33
 
! Отговори
Перперикон преди 8 години
Батак, Беслан, Батаклан ! Ислямският фанатизъм не се променя през последните 150 години. За всяка буква от азбуката ще намерите градове-символи подложени на касапница, заради ислямската нетърпимост към другите. Ами когато мюсюлманите от 10% станат 50% в богатите европейски страни, дали няма да забранят и Коледата и свинското. А в Холандия джамиите са вече повече от църквите. Факт!Прочети още на: dnes.bg/world/2015/11/14/na-kosym-zamislen-bil-i-atentat-do-aifelovata-kula.283252
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аве моме, беги турай зелето и не се прай на интелгентна! После *** помогни на *** си да засирите млекото.
5
1
 
37
 
! Отговори
гост преди 8 години
Тази девойка май е участвала в разработването на плановете за атентатите?! Полицията няма идея колко са атентаторите, а българската група студенти вече знаят и за атака на Айфеловата кула. Интересно от къде я имат тази информация. Както винаги сме много напред с материала.
4
2
 
69
 
! Отговори
Учуден преди 8 години
А на тая толкова одобре осведомена кокошка, кой и каза за плановете на терористите, че чак и как са си ги променили?! Излиза, че е била много близка с тях. Някои хора не знаят какво говорят и по-добре да си мълчат.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен "Бре, колко информирана тази евроатлантическа стипентидантка" Или атентат в Банкя в кръчмата (мазата)
2
1
 
21
 
! Отговори
Велко преди 8 години
Усещам пернишка връзка! Само они мое да барат винкело...
1
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първоначалните планове на терористите от 13 ноември в Париж включвали и атака на цели в близост до Айфеловата кула. Това стана ясно от коментара на председателя на Асоциацията на българските студенти във Франция Василена Колева...Бре, колко информирана тази евроатлантическа стипентидантка председатал на асоциацията на българскита студенти! А случайно да знае дали в района на Монмартр са планирали атентат?