Тръмп бие Клинтън с милиони, ама по телевизията

Имам най-добрия темперамент за поста, хвали се Тръмп
30 юли 2016 10:05, Александър Попов
28
Тръмп бие Клинтън с милиони, ама по телевизията
Снимка: Reuters

Кандидатът на републиканците за президентския пост Доналд Тръмп заяви, че притежава най-добрия темперамент сред всички претенденти за креслото на държавен глава в историята на страната.

"Мисля, че имам най-добрия темперамент или поне един от най-добрите сред всички, които някога са се кандидатирали за поста президент", категоричен бе снощи милиардерът в изказване пред симпатизанти в Колорадо Спрингс, щата Колорадо.

Така Тръмп коментира изказването на съперницата си в надпреварата за Белия дом от Демократическата партия Хилари Клинтън, която в реч в четвъртък на конгреса във Филаделфия каза, че нито темпераментът, нито опитът в работата на милиардера не подхождат за работа на поста президент на САЩ.

Кандидатката за президент на САЩ на Демократическата партия Хилари Клинтън има шестпроцентна преднина пред кандидата на републиканците Доналд Тръмп. Това сочат резултатите от онлайн анкета на Ройтерс/Ипсос от периода 25-29 юли.

Близо 41 процента от вероятните гласоподаватели са подкрепили Клинтън, докато 35 на сто са гласували за Тръмп. Двадесет и пет процента са избрали опцията "друг", показват данните от изследването, публикувано един ден, след като Хилари Клинтън прие официално номинацията на Демократическата партия за президентските избори на 8 ноември. Периодът, в който е осъществена анкетата, е съвпаднал с конгреса на Демократическата партия във Филаделфия.

Друго проучване на Ройтерс/Ипсос, което е предоставило на участниците възможност да избират между Клинтън, Тръмп, кандидата на Либертарианската партия на САЩ Гари Джонсън и кандидата на Зелената партия Джил Стейн е отредило по 37 процента и на Клинтън, и на Тръмп. От останалите кандидати Джонсън излиза на трето място с 5 процента, а Стейн събира един процент. Проучването също е проведено в периода 25-29 юли.

Речта на Хилари Клинтън, с която тя прие номинацията на Демократическата партия, е била гледана от 29,8 милиона зрители, съобщи компания Нилсен, цитирана от Асошиейтед прес. Речта на Доналд Тръмп пред републиканците седмица по-рано е била гледана от 32,2 милиона зрители.

Тръмп, който е свикнал да следи рейтинга още от времето, когато бе телевизионна звезда, веднага се похвали с този резултат по време на предизборна проява в Колорадо Спрингс, съобщава АП.

"Бием я с милиони по телевизията. Милиони!", заяви кандидатът на републиканците.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СТАНЕ ТОЗИ, КОГОТО РЕШИ ДА ИЗБЕРЕ ЕВРЕЙСКИЯТ ЕДЪР ФИНАНСОВ КАПИТАЛ В АМЕРИКА. ТАМ СЕ РЕШАВАТ НЕЩАТА, НЕ НА ИЗБОРИ.
23
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е безскрупулен ***, някой писа, че бил построил не знам какво си. Тръмп е измамил маса народ, фалирал е десетки фирми и доставчици. Що хора е изпържил. Вярно , че Хилари е вещица, но Тръмп е много по-противен.
22
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление президент ще е Хилъри. Ванга е казала че последния президент на щатите ще е черен. Тоест Обама, понеже там откъдето на Ванга и се подава информацията жената не се счита за човек.
21
2
 
15
 
! Отговори
ДЦ преди 7 години
Не се самозалъгвайте!Това е борба за власт между клановете и отцепниците!От това кой ще победи на тези избори зависи ще я бъде ли САЩ или не!Обществото в Америка никога не е било толкова разделено от таково множество противоречия!Изборът ще зависи от дълбоката провинция, а не от мегаполисите!Моите симпатии са за Тръмп, но елита ще стори всичко възможно и невъзможно за победата на баба Килъри Клинтън!
20
3
 
13
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Тръмп е прагматик, ако има кой да го завръща, когато има нереалистични идеи, може и да излезе добър президент.
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРЪМП ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ И ТАЯ ВЕЩИЦА НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ , ПО ДУМИТЕ КОЙТО ТОЙ Е КАЗАЛ ДО СЕГА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН ИЗБОР ЗА АМЕРИКА
18
2
 
4
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Погледнете бебето отдясно!Не си ли приличат?
17
3
 
16
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
много бурзо забравяте а някой даже не знаете, ми Рони Рейгън от кой биьнес влезе в политиката, шоу бизнеса.Айде кажете вие дървени философи лош президент на САЩ ли беше. Най добрия от осемдесетте фо днес
16
22
 
1
 
! Отговори
ОЛЕ преди 7 години
Как може да си дедеш детето да го държи тоя дъртанян - ами ако го изпусне???? ДА НЕ СПОМЕНАВАМЕ ФАКТА ЧЕ ТОЯ ТИП ПРОПАГАНДА Е ЗАБРАНЕН... :/
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И РЕЗУЛТАТА Е ТОЧЕН.
14
3
 
25
 
! Отговори
Тръмпхил преди 7 години
Президентстката институция в САЩ реално има само представителен характер. В този смисъл по-добре Тръмп, отколкото безкрайно фалшивата Хилъри.
13
0
 
16
 
! Отговори
Лермонтов преди 7 години
До Анонимен:Да наистина, фамилията от международни мошеници коятонатрупа над 180 000 000 долара от лекции преподавани на закрито,без присъствието на журналисти или друга инсталирана в залата техника,в такива известни страни като: Уганда, Кения или Того!?
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чуя Клинтън все се сещам за една Моника и за една ***
11
23
 
2
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Абе трябва да си *** за да гласуваш за неуравновесен човек като тоя ....ще се събуди със запек и ще натисне копчето ....що само на него да не му е комфортно я...
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе готин си ама си представител на малцинствата.Всички цветнокожи в САЩ ще гласуват за Хилъри.Към тва добавете и хомота,***,трансджендъри (около 10% от населението) както и почти всички застаряващи лелки дето са убедени,че мъжете са ***.И около 30% демократи.Събраха се над 55-65%.
9
14
 
7
 
! Отговори
Chelbir преди 7 години
Мнооого ще се кефя, ако изберат Тръмп. Щатите, предвождани от откровен луд! Ега ти кефа!
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клинтън ги видяхме.
7
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимката с бебетата имам чувството, че всеки момент ще ги изяде.
6
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори Китай и Индия предпочитат Тръмп. В Европа същия е абсолютен фаворит. Лудост би било американците да не грабнат този световен кредит на доверие за следващия мандат. Някакви леваци вътре в страната щели да мрънкат - голяма работа. И без това не е измислен начин да им се угоди, практически е невъзможно.
5
12
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИСКА ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ......факт!!!