Северна Корея с нови изпитани - на противоракетни сили

Пхенян с нови критики към учението на САЩ край Корейския полуостров
Обновена: 28 май 2017 16:55 | 28 май 2017 16:02,
63

Централната телевизия на Северна Корея разпространи кадри от проведено днес изпитание на нова система за противовъздушна отбрана, създадена от експерти в националната Академия за военни науки, предаде ТАСС, позовавайки се на японската телевизия Ен Ейч Кей. 

На видео записа от няколко ъгъла е показано изстрелване на ракета от мобилна установка. Части от материала са заснети от наблюдателен пункт, където е присъствал и севернокорейският лидер Ким Чен Ун, посочва Ен Ейч Кей.
Освен кадрите с демонстрацията на системата севернокорейската телевизия е излъчила и критики към плана на САЩ да проведат учение в района на Корейския полуостров с участието на два самолетоносача - "Роналд Рейгън" и "Карл Винсън".

По-рано днес радио "Гласът на Америка" съобщи, че Вашингтон планира да изпрати в западната част на Тихия океан още един самолетоносач - "Нимиц", с цел да принуди Северна Корея да се откаже от ракетната и ядрената си програма.  

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 39 Добър си ние Боко , любимец на народа и не му пожелавай да полудее като Ким.
37
0
 
14
 
! Отговори
Стоев преди 6 години
Значи ако съм разбрал правилно САЩ имат право да имат войски по цял свят а нароченият за лош няма право да се защитава.Висша форма на демокрация.Браво за американските ***
36
6
 
1
 
! Отговори
ако ги преди 6 години
Не пущаха тия фишеци ежеседмично никой немаше и да споменава това недоразумение. Северна корея.Сума ти страни имат къде къде по сериозни ракети и със сигурност правят изпитания ама не бият тъпана нон стоп.Тлъстака Ким става смешен. Помпа имидж за вътрешна употреба. Явно и там вече не му верват. Просто трябва да се прекрати спомрнаването на сев. Корея. В новините по света и толкова. Ше му секне ентусиазма. Има си военни да го мислят.И това ако е новина!
35
1
 
0
 
! Отговори
Правят ПИАР преди 6 години
Иначе широко рекламираните ракети се определят като американски корейско испълнение..Защо са американски произведени в корея да докладват спец службите ..
34
2
 
2
 
! Отговори
ПАзете се от проблем преди 6 години
С уважение гледах военни паради в КНДР но се стреснах като видях говорителки презобени с американски спец наркотици да правят ПИАР реклами на социълизъма по телевизиите..ТАм не може да сбъркаме ..Вижда се перфектно че американски наркомани дирижират ПИАР кампания ..с цел обиждане на САЩ.
33
2
 
0
 
! Отговори
ПИАР наркомани има преди 6 години
трябва много внимателно /това е типична ПИАР предвоенна обстановка ..ИМА широко рекламирани успехи на социълизъма ползвани за вътрешен ПИАР.АКО от КНДР не бяха правили реклама на КИМ ЧЕН УН по телевизиите сега нямаше да има пред военна обстановка..Американците следят всяка техника с техни вградени съоръжения и вообще немаше да си мръднат и един ракетен крайцер да ходи да вдига пара и да помпа ПИАР рейтинг..
32
7
 
6
 
! Отговори
**** преди 6 години
Корееца е като рибарска кукичка,забита в З...КА на Тръмп,ако краварите срът да ги провокират,и да ги оставят на мира,всичко ще си дойде на мязтото,С.К. никого не е заплашила или нападнала.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСеул е само на 50 километра от границата със Северна Корея.
30
7
 
9
 
! Отговори
morelini преди 6 години
До 37...Не е нужно да живееш там за да знаеш реалността.Има избягали севернокорейци и те казват...а ние четем,явно си зле с четенето.Ако всичко там е 6...защо е тази изолация...от останалият свят....ти как мислиш...или ти задавам трудно упражнение....
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едните си правят учения край Южна Корея. Северната си цвъка ракетки. Хвани единия, удари другия са тия.
28
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така ще си обикалят и ще се въртят около Корея, както го правиха 50 години около Куба.
27
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех, ако можеше и Боко да бъде като Ким...
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
morelini, ти колко време си живял в северна корея, че знаеш такива подробности?
25
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците да си хапват ГМО-хамбургери и да си гледат холивудските екшъни за ВСВ, но място в жълто море нямат!
24
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Северна Корея е модерната Спарта! С 9 милионна армия! Никой неиска да се закача с преданна до фанатизъм на Маршал Ким Чен Ун многомилионна армия! Дори Китайците и руснаците!
23
11
 
8
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Лошото е че един психясъл вожд решава съдбите на милиони хора.Ако имаше свобода в С.Корея и като не ти харесва управлемието купуваш си билет и отиваш да живееш в Ю.Корея например.Да ама не.Там ще си умреш.Строят е същият и в Китай но управниците са друг вид хора,прогресивни ,даващи възможност който е кадърен да прогресира.Това липсва в Северна Корея.А не можеше ли както двете Германии,да се обединят.Може но преди това Уна трябва да излезне в дъъъълга почивка.Някой трябва да се погрижи...
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забрави, че жените не могат да са военни пилоти само мъжете..........................Е, ТОЙ И БОКО НЕ МОЖЕ, НЕ СА САМО ЖЕНИТЕ.
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ТРИ САМОЛЕТОНОСАЧА ДА ПРАТЯТ, ВСЕ ТАЯС ТОЛКОВА МНОГО АТОМНИ БОМБИ И РАКЕТИ НА СКЛАД, ДОРИ ДА ПОСТЕЛЯТ Сев.КОРЕЯ С БОМБЕН КИЛИМ, ЩЕ ВЗРИВЯТ ЦЯЛОТО ТОВА ЧУДО И СЛЕД ТОВА - ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ.
20
10
 
2
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
руснаците да си купят памперси !Имат основание да се страхуват !-----Колега, страхува се разумния и мислещия не се страхува само лу----дия или мъртвия!А,ако запачне голямото Война, за кво шъ съ ни памперси???Ми то всичка шъ свърши за няколко часа!А, накой с по-тежък махморлук, дори няма и да разбере кво е станало и къде е попаднал!А оцелелете, ще започнат да завиждат на мъртвите?
19
9
 
5
 
! Отговори
Muxaxaxaxaxaxa преди 6 години
Скоро ще има свинско барбекю свински пържоли сас свински жоланчета на скара верваитеми