Заподозрян за терора в Барселона – вероятно във Франция

Полицията намерила 120 газови бутилки готвени за бомби
20 авг 2017 16:32,
8
Заподозрян за терора в Барселона – вероятно във Франция
Снимка: Reuters, архив

Началникът на полицията в Каталония Жосеп Хуис Траперо съобщи, че не може да отхвърли възможността, че последният останал на свобода заподозрян за нападенията в Барселона да е успял да достигне до Франция, предаде Reuters.

"Нямаме каквато и да е специфична информация, но не можем да отхвърлим и тази възможност", заяви Траперо по време на пресконференция в Барселона, прибавяйки, че веднага след нападението граничният контрол е бил засилен.
Полицейският началник заяви, че не може да потвърди кой е шофьорът на микробуса, убил 13 души в Барселона.

Още по темата

Каталонската полиция заяви, че е намерила още, повече от 120, газови бутилки в къща в Алканар, където, заподозрени за двойната атака през тази седмица в Испания, се предполага, че са сглобявали бомби за "една или повече" терористични атаки в Барселона, предаде AFP, цитирана от Фокус.


"Започна да се изяснява, че тази къща е била мястото, в което те са подготвяли експлозиви за една или повече атаки в град Барселона", заяви началникът на полицията за провинция Каталония Хосеп Луис Траперо пред журналисти.
В навечерието на атаките в Барселона стана експлозия в къща, отстояща на около 200 километра южно от града и полицията вярва, че детонацията е станала погрешка и това са били джихадисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
6
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
Публикувано във факти.бг:Група тийнейджъри изнасилили магареТо се оказало заразено от бясСнимка: Wikipedia15 момчета се лекуват от бяс, след като са правили секс с магаре, съобщи Fox. Инцидентът е станал в Мароко.Оказва се, че децата са насилили животното, което е било заразено от бяс. Те са прекарали по една седмица в местна болница, където са били лекувани от заболяването.Родителите им останали шокирани от новината. Животното е трябвало да бъде убито, за да се прекрати разнасянето на заразата, Шокиращо е, че не е ясно колко точно деца са били заразени. Оказва се, че има родители, к
5
4
 
11
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
Проблема не са исламистите, тях могат(все още) да ги изгонят до един и помен от тях няма да остане. Проблема са либерастите, който ги канят да идват още и още с мазохостична целеустременост.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно нещо не мога да разбера, как след като имат задържани 4 човека, все още не знаят кой е карал Буса, жив ли е и т.н.?Толкова ли са железни арестуваните терористи или испанските власти са прекалено меки и неубедителни в разпитите си?
3
13
 
7
 
! Отговори
Anonim преди 6 години
В Европа живеят милиони мюсюлмани, просто става въпрос за бедни и без работни младежи, които принадлежат към исляма, но МОСАД ги отглежда и им дава пари, след това им възлага терористични атаки с обещания за светло бъдеще за техни семейства, след което ако оцеляват ги ликвидира за да не се разкрива кой е истинския поръчител.. Целта е "с един камък да се удрят два заека" - от една страна настройва запада срещу палестинците и да оправдава окупацията на палестинските земи от страна на Израел.
2
5
 
22
 
! Отговори
До кога преди 6 години
Стига вече либерални глупости,не може те да ни избиват а ния да сме добри с тях,щом са дошли в Европа ще живеят по нашите правила и закони който не иска чао,веднага.
1
6
 
27
 
! Отговори
Цирк ес преди 6 години
Горката Европа толкова безащитна и сама,терористите се разхождат насам натам и никой не ги задържа....