Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт

Вързали й ръцете със "свински опашки", били я и с бухалки
22 май 2019 15:35,
216
Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт
Снимка: pixaBay

Чудовищна агресия са проявили тримата охранители, които са задържани за убийството на намерената мъртва жена в "Орландовци" на 17 май.

Мъжете сами са се предали, вече са с обвинения, съобщи административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата
Тялото на мъртвата беше намерено в ранните часове на 17 май. Случайно минаващ софиянец се е натъкнал на трупа й на улица в квартал "Орландовци". Тя е била с видими следи от насилие и вързана със "свински опашки".

Убитата е водила скитнически начин на живот, криминално проявена и наркозависима.

"Същата заедно със свои близки многократно е извършвала кражби", обясни Русинова.

По тялото на 28-годишната жена е имало множество удари, счупвания на главата и ръцете, вследствие на което се е събрала кръв в горната част на тялото и причинила смърт.

Тя крадяла често, включително и от месокомбината.

При претърсване в хале на месокомбината са били намерени дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на жената, така и на нейните биячи.

От иззетите записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

По думите на шефа на СДВР Георги Хаджиев преди около 2 месеца жената и брат й, който също бил скитник и наркозависим, били спипани да крадат метал, били бити, а за назидание жената била и подстригана.

Русинова обясни, че един от охранители е бил осъждан за трафик на наркотици извън България.

Излежал е само част от присъдата, след като предсрочно е бил освободен и в срока на това освобождаване е извършено престъплението.

"Тези три лица не са служители на охранителната фирма, но от справка, предоставена от фирмата, те са били на работа въпросната вечер", отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
7
 
29
 
! Отговори
Трол преди 4 години
Аве тия тежкари като толкова ненавиждат крадци, защо не започнат от Цветанчо, Боко и компания, а убиеат по най-най-долен начин беззащитна жена която и с един шамар ще падне...
120
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Патриотарите хубаво насъскаха хората. Това е резултат от тяхното управление и техните искания за промени в НК. Нищо хубаво няма да последва от промените им. И изобщо нищо хубаво не последва от всичките промени, които инициираха патриотарите през мандата си досега. Така разбират патриотизма.
119
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОХРАНИТЕЛИ РАБОТЯТ ВСЯКАКВИ, ХВАНАТИ ОТ УЛИЦАТА. КОЛКОТО ПО- АГРЕСИВНИ, ТОЛКОВА ПО- ТАЧЕНИ ОТ ШЕФОВЕТЕ.Коя е охранителната фирма? Ще вземат ли мерки, че във фирмата работят хора без сключен договор? Най- много препоръка да отстранят нередностите. Охранителните фирми са в тясна връзка с МВР.
118
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добра новина! Добре се започва! един застрелян, докато краде (от доктора); един прегазен, докато краде, с готовност да убие с коса (от кипъреца); една пребита, докато краде (орландовци)Да разберат, че няма да са вечно безнаказани и привилегирован етнос!Щом властта не ни пази, хората минават на "самоиздръжка"!
117
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм против такива ... предпочитам смъртни присъди за кражби :)Представете си ... колко по-хубаво и спокойно щеше да е всико ... Еххххх :)
116
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 123Така е ... ако беше МЪЖ, щеше да е ок, нали ;)
115
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любопитно, какво ще е оправданието на тези изверги??????Вързали ЖЕНА и я били 2 часа с бейзболни бухалки!!!Абе, какво става в тази държава, в какво ни превърнаха????
114
6
 
17
 
! Отговори
Ко? преди 4 години
Чета коментарите... Ако ми кажете вие, гадна ***, че заслужавате по-добър живот от този, които имате, *** злобни селяни. Живота е свещен, без значение дали е наркоман, пияница, светец!
113
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЕш па ас ти сакам за съдиите! Тес дека са на власт, ша са маанат скоро и ша си дойдат баш предназначените! Последния план на бекапету е към прикллючваниту си. Ся, гат всички са отвратени от "управленията", ша са вазцари партията и соц!!!
112
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Милиционер"И сега кво прайм? Утрепали жената, ще ги съдят това няма да се размине. Вместо"Е чи ша полижат 1-2 години, то кат имаш вразки и пари по толкос са лежи вечи. Па гат излазат, ша знаят, да правят така, че полицията да не разбира, ама УЛИЦИТЕ да разберат :)Gangata 4 Life 15!!!!
111
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 114Ко речи?
110
1
 
9
 
! Отговори
ако незнаете преди 4 години
Не са гардове,а са част от въоръжените милиции както в Ирак,Либия и Сирия,в България гардове няма има милиции!
109
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преходите от една политическа система в друга направиха някои от децата на България бездомни, безимотни, безработни и зависими от различни опияти, а дега садидти утоляват глада си за сръв. Няма съжаление, няма разбиране! Срамно е общественото равнодушие.
108
0
 
21
 
! Отговори
Милиционер преди 4 години
Ух, юнаци! Имат мозък колкото на врабче. И сега кво прайм? Утрепали жената, ще ги съдят това няма да се размине. Вместо и ударят няколко шамара тия са се престарали. Е сега ще ги разкарват, като панаирски мечки по съдилищата. Охранители хахахаха! Уж работели за фирмата, която охранявали месокомбината пък нямали договор с нея.
107
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
109,Я попрочети биографиите на хората, дето са на власт в моменнта и ще разбереш за какво ти говоря :)
106
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За вас трагедия, за мен 4 по-малко от лошите на улицата!
105
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 103Ма знай .. ко знай! баща му партиен секретар, той 85 година карал западни мотори в София, на 30 години станал съдия и пдокарал мерцедес дет стува 3 къщи ... ай не на мене тея
104
2
 
16
 
! Отговори
Кандидат за депутат преди 4 години
Аз гледах цялата случка от високо, удобно разположен на незаконната си тераса.
103
25
 
3
 
! Отговори
Пародия на държава преди 4 години
Браво на Героите. Това се казва добре свършена работа. Като липсват полиция, съд и прокуратура добрите хора вземат правосъдието в ръцете си. Дай боже скоро и навсякъде е Булгаристана хората така да се вземат в ръце.
102
5
 
18
 
! Отговори
реалист преди 4 години
По аналогичен начин Боко Тиквата уби Чакъра край Хасково ,защото оня...не отишъл да си лежи присъдата.Уби го с гранатомет ,скрит зад бронята на БТР.Защото Тиквата хем е страхлив ,хем му се иска да изглежда много смел.И вместо да лежи за убийството, като онези от Благоевград ,сега Тиквата обикаля страната и реже ленти.