6,9 по скалата на Рихтер удари Индонезия

Няма риск от цунами
21 авг 2020 09:14, Александър Попов
6
6,9 по скалата на Рихтер удари Индонезия
Снимка: БГНЕС

Земетресение с магнитуд от 6,9 по скалата на Рихтер е регистрирано в източната част на Индонезия днес. Няма риск от цунами, съобщава американската сеизмологична служба.

Трусът е с епицентър под морското равнище, намиращ се на 220 километра южно от Катабу на остров Сулауеси. Дълбочината му е няколкостотин километра под морето Банда. Именно заради това и силното земетресение не е толкова разрушително.

Засега не се съобщава за жертви и нанесени материални щети.


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 3

Ей, ненорманик, няма да е загуба нито за нас, нито за останалия свят, ако вземеш да си завреш едно голямо кафяво в мутрата и да запазиш мълчание... Гледам, че НЕисляма те е възпитал крайно добре и е изгладил безкомпромисно мозъка ти... Такива *** като тебе са ни докарали до тук!
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И да имаше, не е никаква загуба, те са 600 милиона ислямски ромеи.
2
2
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 1 месец
Появи се откат от Антарктида че хората с нарочно произвеждана техника вкл инсталирана на Сателити убиват ЛЕДНИЦИТЕ>>.
Чака се срив на част от КЛиМАТИЧНАТА ОХРАНА .../след разтапяне на ледници охраняващи големи региони от Атлантическия ,Тихия и северния океани...

Засича се ясно отместване на климатичната охрана .Има риск от поява на остро патогенизирани,мутагенизирани,мутафицирани,патофицирани и други нано и други организми..
Масови убиици проникват през имеренията и обсебват лидери и други..
1
1
 
5
 
! Отговори
Джава преди 1 месец
Дано няма жертви. Индонезийци са много добри хора. Човек се чуди как може да си толкова беден и все пак винаги усмихнат.