КНДР изстреля ракета за противовъздушна отбрана

Присъствал е висш член на политбюро на партията
1 окт 2021 09:15, Елка Василева
6
КНДР изстреля ракета за противовъздушна отбрана
Снимка: БГНЕС

Северна Корея изстреля вчера нова ракета, предназначена за противовъздушна отбрана, предаде Ройтерс, като се позова на севернокорейската информационна агенция КЦТА.

Още по темата

Това е най-скорошният ракетен тест на КНДР. Той е бил извършен от Академията за защитна наука, която е севернокорейски разработчик на оръжия.

Изглежда, че севернокорейският лидер Ким Чен Ун не е присъствал на ракетния тест. Изстрелването на ракетата е било надзиравано от високопоставен член на политбюро на управляващата в Северна Корея Корейска трудова партия.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Тук, в Днес.бг новините от света се свеждат само до Северна Корея, Пyтлeристан и САЩ....други новини от света няма :)))
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УжасТ!
2
0
 
0
 
! Отговори
А преди 2 години
До Значи няма да има Не е ли възможно други приятелски на Северна Корея държави да я ползуват за полигон за изпитания на оръжията си?
1
1
 
2
 
! Отговори
Значи няма да има преди 2 години
увеличение на хранителните дажби,увеличението е излетяло с ракетните тестове.Ред държави постоянно развиват оръжията,но могат да си го позволят икономически.Е,и Сев.Корея явно може,щом го прави.Кога и къде тоталитарните комунистически режими по света са се интересували от народа си?Водеха се от лозунга"другари,дайте да дадете".Уви и нас ни чака тоталитаризъм и соц стил на управление за народа,а "загнил" и сладък капитализъм за яхналата ни управляваща ни т.н.политическа класа.