Най-лошата първа среща

Той идва потен, с мръсни маратонки и те води в най-долнопробното заведение - ужас!
29 мар 2012 11:24, Мария Дуковска
22
Най-лошата първа среща
Снимка: Reuters

След флирт, размяна на погледи и хиляди фантазии, идва времето на първата среща. Подготовката за нея обикновено отнема часове на жените, включвайки дълги разкрасителни процедури, чудене какво да се облече за горещата среща и колко секси да е то. Най-накрая срещата се осъществява, той идва и отивате в някое усамотено място, за да се опознаете по-добре. Но... какво се случва там, което ще ви накара да запомните срещата като най-лошата в живота ви:
 
1. Той идва облечен с къси, спортни панталонки, тениска и мръсни маратонки.
 
Нека не бъдем сноби още от първата минута, но няма как да не направи лошо впечатление немарливият външен вид. Може да не е облечен строго официално, но да дойде с кални кецове... Е, това вече е неуважение!
 
2. Отивате в най-неугледното кафене, с пластмасови маси и столове на улицата.
 
Може да не ви заведе в най-лъскавия ресторант в града, но може и да се постарае поне малко да ви е комфортно. Как да се отпуснете да разкажете за себе си, докато покрай вас минават десетки хора или пък още по-зле – профучават коли и трамваи!
 
3. Мирише на пот.
 
Само на Леонардо ди Каприо му е простено на първа среща да мирише на пот, тъй като той е природозащитник и не използва парфюми, за да не увеличава допълнително озоновата дупка. Прощавай, ти Лео ли беше? Не? Тогава бързо се изкъпи и си сложи поне две капки парфюм!
 
4. Говори само за футбол, колко е скъп животът напоследък и как никога, за нищо на света не би се оженил.
 
Моля-я? Ако има неща, които не се казват на първа среща, точно това са темите, които трябва да избягвате.
 
5. И най-накрая, заветният миг – сметката!
 
Сервитьорът ви носи сметката. По традиция я подава на кавалера. Той, от своя страна я взима, поглежда и оставя на масата точно: 50% от общата сума, без бакшиш! Поглежда ви със самочувствие и казва: делим си я, нали? Ужас, хиляди пъти ужас! Да, може да сме еманципирани жени, да работим и изкарваме пари, но все пак имаме нужда да се чувстваме от време на време слабия пол, закриляния пол. Да изведеш дама на среща, след като си я поканил и да платиш сметката, не означава да я носиш на гръб цял живот. Но е признак на кавалерство и уважение, който всеки мъж би трябвало да умее да покаже... поне на първа среща.

Още полезни съвети и интересна информация може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: флиртсрещасвалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Яшааа Бай Миткооо преди 12 години
Бай Митко сака да ги яри сичките,даже и тоя "мъжкия" на снимката по-горе :)
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе, щом един мъж започва да се дразни че плаща сметките, значи излиза с кифлата колкото да не е на сухо
20
0
 
7
 
! Отговори
От Фифи до №18 преди 12 години
Има и изключения, разбира се. Само че поведенческият анализ (една сложна наука, смятат статистики и интеграли хората) казва, че повечето хора на определено място се държат по определен начин. Влизат в роля... И какво става? "Аз не съм ***/кифла като останалите" някак си стои не на място с оглед цялостното поведение. Мъжете се научихме да бягаме като дявол от тамян от подобни пиявици поради причините, които изброих по-долу. Покажи ми, че си точна и ще спечелиш вниманието ми. Толкова е лесно.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ми е интересно, *** такива, вдъхновение за подобни безумни статии от романтични комедии ли черпите?
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фифи, в повечето случаи става дума просто за едно кафе. Сега, ако пича вече иска да излиза с натокана фолкаджийка, на която само ботушите й са 500 лв. много ясно,че няма да се размине само с кафе. Като мъжете престанат да си търсят подобни жени ще минават с по едно кафе, разходка в парка и една *** роза веднъж седмично. Това е напълно достатъчно за една нормална жена, но тази жена не изглежда като к*рва и за това не е търсена и не е интересна. Нали така?
17
6
 
9
 
! Отговори
Фифи преди 12 години
Е, браво, мацко. Само че, нали се сещаш, често не става въпрос само за кафенце. Иначе всеки ден става ко-ко-коледа."Моите пари са си мои, а твоите са общи", "Аз ще ти помагам с това, че съм красива, от теб -- останалото" и тем подобни хубости си ги дръжте вкъщи.На никой мъж пък не му0 требе някоя фръцла дето само вика "измък, премък". Сешш се за приказката, нали?И отде туй самочувствие, че едва ли не е привилегия да ни обръщате внимание? И че ние на всичко трябва да казваме "да!" с желание
16
2
 
8
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 12 години
Ей, Днес.бг пак счупиха *** днес. Обаче за сметката (и препратката към "женската еманципация" - умишлено в кавички) - човек, който има самочувствието, че е финансово независим, не би чакал някой да му плати сметката, било то мъж или жена. Когато т.нар еманципация е "според зависи" (каквото е женската - факт!!!), и дума не може да става, че някой бил длъжен с нещо към някой (и без еманципацията никой не е длъжен към никой за нищо), камо ли да си правиш генерални изводи за него като човек.
15
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До сега само 1-2 пъти ми се е случвало да не ми се плаща сметката - обикновено са били мухльовци или мамини синчета. Истинският мъж би потънал в земята, ако дамата се бръкне за 2 лв. да си плати кафенцето. И тук наистина не говорим за това той после да издържа жената нон-стоп, а за етикеция и признак на възпитание. Въпроса изобщо не е в парите, а в уважението.
14
6
 
8
 
! Отговори
BtG преди 12 години
Еманципация, ама само докато им е удобно. Иначе са "слабият пол" и всичко трябва да се върти около тях и да им се угажда всячески. Я у лево! }-)
13
2
 
11
 
! Отговори
момиче преди 12 години
аз пък на първа среща предлагам да платя цялата сметка. ако той се съгласява, втора среща няма
12
2
 
1
 
! Отговори
mirizliv alga4 преди 12 години
miri6a ma pla6tam.aide na kapriotoo
11
4
 
15
 
! Отговори
Фифи преди 12 години
Шшшш, алоу!Еманципацията + неплащане на сметката на 50% е оксиморон. Ако платиш тогава, ще иска от теб да й плащаш за всичко винаги -- изгодна само за едната страна сделка. Затуй ходите самотни, налюбени и оставени и никой не иска да има повече от еднодневна заигравка с вас."Ама аз съм умна, красива, и с чувство за хумор" -- глупости, на които се връзвате само вие. Тези три неща съществуват в 1% от жените, и шансът да не си от тях е 99%.Никой не ви е длъжен с нищо.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ама Леонардо й замириса на пот на луксозната компаньонка едва след няколко месеца срещи. преди това що е търпяла - сигурно за да стане "бившата на ди Каприо". аман от претенциозни, меркантилни и нелоялни женски
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямам нищо против да плятя сметкат, но когато се поръча най-скъпото избрано единствено заради цената и остане практически недокосното, цяла вечер ми налагат техни теми на разговор с демонстративно вдигане на вежди и др то това е опит да видят до колко могат да си разиграват коня. Това е не само първа но и последна среща, не че съм нелюбезен по време на самата среща.
8
0
 
11
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
Доста безсмислена статия. Милион пъти е писано по темата, освен това кой ще тръгне да ходи на среща по къси спортни панталонки?И защо ни казвате само очевадни неща?
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хММММММММММММММММИ защо точно когато дойде сметката изпитвате нужда да сте слабия пол????????/Хахахахахахахаха
6
0
 
24
 
! Отговори
Балин преди 12 години
Журналята от сайта, явно попадат само на мъжлета с мръсни маратонки, некъпани, прости, стиснати и глупави. Не виждам друга причина за наличието на подобна статия.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2, повечето са на другата крайност, а това съвсем не е по-добре. Забравили са какво е да си естествен. При най-малкия (И преди него даже) признак за миризма веднага тичат в банята. А знаеш ли, че така се унищожава ЕСТЕСТВЕНАТА бактериална среда? Май не или не ти пука. Всъщност какви мъже сте, ако ви е страх да не би да има малка миризма? Че вземете си надуваеми кукли направо - точно за вас са.
4
0
 
17
 
! Отговори
сексманиак преди 12 години
Най лошата първа среща е без хепи енд.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес-а, акакво става с Кардашиян?