Как мъжете дразнят жените, на които иначе държат

Като го правят нарочно и умишлено
12 фев 2015 23:07, Теодора Драгоева
69
Как мъжете дразнят жените, на които иначе държат
Снимка: outnow.ch

Мъжете невинаги се държат като зрели и мъдри същества. Понякога те действат чрез грешен подход към жената, която иначе обичат... като я дразнят.

Може би те просто не са наясно с правилния начин, по който да изразят чувствата си, или пък дразнят половинката си, за да привлекат вниманието ѝ. За съжаление, някои жени наистина се ядосват много на това поведение или го смятат за досадно и непривлекателно.

Някои дами са готови да се разсърдят сериозно на своя приятел, ако виждат, че той нарочно им лази по нервите.

Ето и шест начина, по които мъжете често дразнят своите половинки, понякога без дори да се замислят защо го правят:

1. Мъжът се държи конкурентно към любимата си

Ако вашият приятел все се опитва да се конкурира с вас, може би той просто иска да ви демонстрира, че е по-добър от вас в някои неща, с цел да събере овациите ви. Но много жени се дразнят на подобно поведение, намират го за грубо и нямат намерение да се състезават с половинката си. По принцип конкуренцията е нещо забавно за мъжете, но жените по-скоро мразят оспорваните битки.

2. Мъжът се присмива на половинката си

Това е много детинско и дразнещо мъжко поведение и ако жената няма чувство за хумор, може много да се обиди. Има мъже, които обичат да имитират своята любима или се шегуват за нейна сметка (използвайки сарказъм и ирония). За мъжа това може да е безгрижна или невинна шега, но за жената не е точно така.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
6
 
! Отговори
Гъзьо преди 9 години
Аз на мойта само и *** като ме дразни.
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако мога да си позволя един съвет. Когато ви дразнят при това нарочно и умишлено - не реагирайте, не се включвайте в игра в която може да не сте по-добри. Дразнейки се само давате причини на дразнещият да Ви дразни още повече. А ако говорим за игрички и дразнения жените са ненадминати в това мъжете имат да дишат доста прах преди да настигнат уж по-слабия пол
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До по-долу писалите непрощаващи. Малко сте ми странни да Ви призная. За думи се вбесявате, врати тръшкате, рога слагате и какво ли не още, а за това, че Ви е набил шамарите, че вместо да ви обръща внимание ходи с приятели в кръчмата и други примери мога да дам - НИЩО. Връзката е низ от компромиси при това от двете страни. Тези дето се хвалят с безкомпромисност и непрощаване обикновено си живеят я с котката я с кучето но не и със семейство. Мислете кога реално има нужда да се реагира и за какво.
50
2
 
3
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Никак не е трудно, действа релаксиращо!
49
2
 
4
 
! Отговори
bobo преди 9 години
Abe zagubena rabota e vsichko. I dvata pola sme : da si e.... m....... Sigurno rano ili kusno shte se potvurdi nai'posle tezara che sme suzdadeni ot izvunzemni za da im prinasiame energia.
48
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мили дами, ще излезнете много кръвожадни... Хората са казали когато си търсиш мъж/жена си отваряй очите за да не съжаляваш после. Така, че мъже или жени отваряйте си очите а не после да си мерите рогите... Хубаво е да не се ядосвате на всяка дума която мъж каже ... съвсем елементарно е дори мъжете не четат между редовете а говорят направо дори дебелашки. Освен това когато решите да го накажете него за нещо си там не наказвате ли себе си за избора, който сте направили с този човек?
47
1
 
3
 
! Отговори
Горан преди 9 години
А, бе тя темата е необятна... Като обичаш ти се стараеш да не дразниш, щом дразниш, значи има защо... Не винаги е просто на шега. А, освен това... защо само мъжете да дразнят жените на които всъщност държат? А, жените изобщо ли не дразнят мъжете на които уж държат?
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един път ще простя, втори път, трети...на четвъртия ще му посоча вратата! Пък той нека се чуди защо.
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си е правил сметката,когато и е лазил по нервите.
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той е допренесъл за нейното лошо настроение,желание да я няма.Тя ще му прощава.Не иска говижда,чува и да знае за него.Даваш ли сметка,какво изпитва към него.По-силно е от омраза,дори.Това,говори само по себе си,че никога няма да му прости.Просто той отдавна е минало за нея.
43
1
 
10
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Дами, а не мислите ли, че няма дим без огън? И че за да направи той нещо, което ви дразни и за което ще му сложите рога, /задължително, мъже бол, нали така?/ преди това и вие сте направили нещо, което го е вбесило, и което вие намирате за абсолютно естествено, нормално и в реда на нещата. Да, ама така нещата не се получават, момичета. А ставата като във стария виц:- Мъжо, солта се разсипа. На скандал е!- Може и да се размине, жено. - А не! Вече съм се настроила!!!
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 51Спокойно! Няма,такава опасност към него да има жал.Какво остава да му подадът ръка.Безкомпромисно само с такива.В противен случай ти се качват на главата,обиждат,тероризират,излагат,умаловажават желанията ти.Подлагат чувствата ти и достойнството ти на изпитание.От това страда личното ти достойнство.Никаква прошка!Това заслужават.
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяка обида и унижение,трябва да му бъде изкарана подобаващо отвсякъде.Няма прошка!И няма и да има!
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никакви отстъпки! Подадеш ли му пръст, той ти захапва ръката до рамото! Това означава, че са много елементарни, но да такива са!
39
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дреме ми! Да си обижда още наследващия ден съм с друг,който няма да го прави.А на него една огромна Майна!
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Просто е! Той спира се занимава с нея да я обижда,да се държи все едно е ***.Тя умря за него.Било е нещо минало е.Вече няма нищо между тях.Ако не я тероризирал толкова щеше още да е жива.
37
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Животното никога няма да те обиди и да те доведе до там да желаеш смъртта си.Но кофтия мъж може.По добре единия да изчезне напълно.Явно с такова ужасно нещо не можеш се разбра.
36
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с други думи каквото да кажеш или не кажеш, направиш или не , тя все ще се разсърди!
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Държи на нея,а я изкарва извън релси.Дори, изпитва задовоство от този факт.Като е така Майната му!Мъже по път и над път.Колко да ти прощава,като ти си неконтолируем.И Жените имат Търпение! Така,че необяснявай,как Тя не те Обича и си бил прав,защото си бил наясно с чувствата и.И ти очевадно не я Обичаш и не държиш на нея щом я дразниш,толкова.Толкова много,че да допуснеш, тя да си тръгне от теб.Дерзай и следващия път преди да започнеш да лазиш по нечиий Женски нерви да си наясно.
34
4
 
5
 
! Отговори
simo преди 9 години
Tuka mnou pa4i sa se izsrali. Nqma drug na4in da se opi6at ku4kite raznebiteni ot jiveene ...