Как да спечелите уважението му?

Няколко безценни съвета
6 мар 2015 21:28, Мария Дуковска
38
Как да спечелите уважението му?
Снимка: Outnow.ch
Много двойки се обичат, но връзката им не е толкова силна и здрава. Това може да се дължи на липсата на уважение между партньорите. За да го заслужите, трябва преди това да го покажете.

Ето и как:

Намерете обща основа

Обменяйте идеи, мнения, доверявайте се на преценката на другия и му помагайте, когато той ви моли за това. Дискутирането на различни теми сплотява двойката и помага за изграждането на доверие.

Не свеждайте първи глава

Ако се съгласявате с всичко, което той иска, няма как да спечелите уважението му. Бъдете готови да дебатирате и да настоявате на своето, когато вярвате, че сте прави и е за доброто и на двама ви.

Имайте свои интереси и приятели

Никой не иска половинката му да е лепната за него и да няма собствен живот. Вие сте в пъти по-интересна и забавна, ако правите различни неща и се срещате с различни хора. Все пак трябва да има какво да споделите, нали?

Дайте му пространство

Често двойките се карат заради това, че жената постоянно изисква вниманието и времето му. Любимият ви има нужда от свобода, дайте му я, а не го задушавайте, защото бързо ще ви напусне.

Останалата част от статията прочетете в Tialoto.bg.


38
Още по темата: връзкафлиртлюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 6 години
прочетох и не отговорих до сега, защото няма смисъл, абсолютно никакъв, да се обяснявам каква съм и що съм на непознати хора, които са си въобразили, че търся внимание, че се наливам с алкохол, че съм сама и наранена. Нито търся внимание, нито пия, нито страдам или имам каквито и да е емоции свързани със собственото си присъствие или нечие друго, нито нося рани. Вече го написах, но както ти е удобно. През прапрапрабабината ми е дето е раждала хайдути...сега няма мъже. има хай *
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това обеснява нещата,защо форумци те избягват.Спокойна нощ!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не тази вечер.В друг форум.Ако се наливаш,така.Нормално е да имаш бели петна.Освен,ако някой не се ползва с твоите чертички.Не те знам.Чета те как никой не те разбира.Колко си сама.Колко си наранена.Търсиш изява.Желаеш да ти се обръща внимание.Не те знам през деня пак си във форума.Винаги ли си толкова негативна?Ти ли неизпитваш чувства?Ако не изпитваше чувства нямаше да си в форума и да пишеш,това.
34
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 6 години
"Тази вечер не си писала, че алкохола иска да спи"Не съм писала подобно нещо. Ако споделяш в коментарите си тук някакви твои изживявания и се опитваш да ми ги набуташ на мен, просто няма как да се получи. Помня като слон. Много и не забравям. Така че, хайде, ако обичаш да спреш да си фантазираш какво съм писала или да прекратиш гнусотийката да си измисляш, че чужди реплики са МОИ. Предполагам ме разбра идеално. Не искам да повтарям, че се дразня от слаби писачи....драскачи.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Телефона и да излееш..форума е твоето спасение.Никога не се знае,кой ще се появи в него точно ,когато трябва.Никога не знаеш.
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази вечер не си писала, че алкохола иска да спи.Че пиеш, като" смок" и спиш с г***ни Мъже!Така не ти се забелязвала грозотата.Виж, за да ти отделя ,толкова внимание,явно ми е стянало ясно,че нещо в душата ти не е на мястото си.Всеки ден търсиш внимание да излееш изтерзаната си от несполуки душа.Малко хора те разбират във форума.А...,де се отразиш цялата и някой изсипва срещу теб небивалици.Без,изобщо да вниква в това,което всъщност си написала.Възможно, дори да няма на кого да вдигнеш
31
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 6 години
хахахха, те дедовците им са вкарвали повече от внучетата! Чат ли си какво пиша? Не могат да вкарат нищо майна............ Няма нищо за вкарване! Какво вкарване бе, те се посират още преди да се приближат, камо ли да го вдигнат...точещи лиги недорасляци!хахахах. Та какво за дедовия му, дето е бил причина за срама, че се е родил такива достойни насредници мъже, дето не могат да вкарат!хахахах
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбирам,че последния твърде на криво ти го е вкарал и няма излизане.Но,миличка на него очевидно му е през Дедовия за теб.А ти го правиш свой собствен герой.
29
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 6 години
Да съм писала за пиене и алкохол в днес.бг? Давай, цитирай ме! Аман от фантазьори!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не пия! Не ме карай да ти изкарам предишните ти постове.Явно алкохолата ти идва в повече в определни вечери.Дори имаш и бели петна.Няма да споря с теб.Ти си търсиш внимание.Изява!
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес вегитираш и злобеш по форуми.Утре си в канафката отекчена от кофти женчовци в мъжки тела.Затриваш се! Като човек, като самосъзнание.Обезличаваш се.Промени собственото си съзнание и мисъл.И живота ще ти стане по-лек.Щом си толкова ербап спрямо мъжете.Докажи го!Какво деградираш ,заради някакъв мъж въобще,който дори незслужава да си хвърлиш плюмката ,върху него.Как ще му отделяш, толкова много внимание!?
26
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 6 години
26, себе си ли описваш, защото аз в този коментар не се познах?Не пия.Не злобея, защото емоция не изпитвам, когато пиша, където и да е.Проблеми нямам. Просто ме дразни тъпия несъвършен свят, в които елементарни за схващане идеи, истини и човешки отношения са потъпквани от нискоразвити примитивни същности, които си мислят, че като имат член за осъществяване на сексуални контакти това ги прави ...мъже. Абсурд.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живееш с мисъл за това как си загубила хора на които си държала.Злобееш по форуми и в живота си такава.Недопускаш никого до себе си.Не живееш, вегитираш.Казваш че пиеш давиш душевната си болка в алкохолно опиянение."Тази вечер дано болката да спре".До утрото когато алкохолното опианение е замъглило съзнанието ти.Болката се засилва.А ти си мислиш че проблема ти е решен.Не не ти е решен проблема! Ами....сега?Боли те! Давай...гълтай наливай се на никого не пречиш.Пречиш на себе си.Деградираш!
24
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 6 години
:D Да беее! Разсмя ме! Сега пък и зомби съм щяла да стана! Никой не харесвал подобни съсухрени жени? хахахаха, къде е някой, който ги харесва несъсухрените, теглещи майна, финни, нежни, без сива кожа и без изкривени физиономии от злоба??? Това последното беше върха на ..гениализма, но няма да коментирам по-задълбочено. Не съм наранена. Рани не нося. Нося пълно отегчение, нежелание да се занимавам с *** и презрение към души родени в мъжки тела с акъл на ..
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От пренебрежение към Света.Хората,около теб и света не са виновни, че си загубила най- любимите си.Ако ти се раздадеш за другите хора, които ще се вълнуват от теб.Не ги имай за макети.Те са хора с чувства и мисъл.Възможно е да имат нужда от теб.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбирам! Наранена си! Всички ще умрем.Ако това ще те успокои.Наранил те? Всеки е наранен,но утърсваш се теглиш една Българска,но качествена изправяш се и продължаваш.Така се озлобяваш.Ще погрознееш,а не е хубаво за теб защото си Жена.Трябва да си финно нежно създание с злъч в очите.А не със сива кожа и икривена физиономия от злоба и ненавист към всичко,което се движи.Да не говорим ако е мъж.Ще станеш като зомби една торба кокали от ненавист и яд.Никой не харесва подобни съсухрени Жени изтъкани
21
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 6 години
хахаха, и като напише някой като теб това "живей" и като ми стане едно смешно.... Хайде, сега да ми дадеш определение на това какво значи ЖИВЕЙ! Дай практически пример. Какво ми обясняваш ти в момента? Какво значи да живея? Едно. Две. Три. Обясни ми го. Все едно го обяснявам на 5 годишно, което те пита, какво значи това ЖИВЕЙ! ЗАСЛУЖАВАШ ГО! Аре...
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живей собствения си живот!Има какво да изживяваш!!!Твоите любими хора са на по-добро място и желаят да си Живееш живота,който Заслужаваш!!!!Живей!!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 6 години
Къде е ПРЕДЕЛЪТ да се доверяваш на лузъри, да даваш всичко и това дето нямаш, да разбираш, да ги утешаваш, да ги носиш, да ги подкрепяш, да ...нам си ко тамм...дето е по-план женски... Колко пъти е пределът? Колко години и колко загубеняка страхливи трябва да минат, че да кажа край на тази измислица? Не питам. Знам.И край казах.От мен да знаеш. По-силно от любовта е смъртта. Никой *** *** не може да ме нарани вече. Всички ще пукнат. Чакам още страхливци на хоризонта. Нямаха свършване!
18
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 6 години
Да си вярвам? хахаха, та аз на себе си, ако не вярвам на кого друг да вярвам бре, госпожо или господине?! Аз, ако не си вярвах, че мога да мина през най-тежкото досега сто пъти пъти да съм умряла. Признавам помагали са ми. Ама... по-често са били Нематериални същества, отколкото Живи хора. Хубо, че се навъртат около мен, че да се сещам каква съм и що съм. Какъв страх бе госпожо? Страх ни от загуба ни от смърт нямам! Да се раздавам изцяло? хахаха. Е, колко пъти да го правя и те да бягат,лузърите?