Перфектната отворена връзка

Какви са правилата, когато искате да спите и с други хора?
9 апр 2015 22:30, Мария Дуковска
51
Перфектната отворена връзка
Снимка: Outnow.ch
Да правите секс с някой друг, освен с половинката си, автоматично изглежда като най-подлото нещо на света, като непростима изневяра. Освен ако не се намирате в отворена връзка.

Най-общо казано подобни отношения са уговорени от партньорите предварително, като те дават право на мъжа и жената да имат сексуални изживявания с други хора, освен с човека до себе си.

Въпреки че отворените връзки все още са тема табу, има двойки, които предпочитат този избор пред моногамията. В случай, че и вие самите обмисляте идеята да „отворите“ своята връзка, първо трябва да помислите за някои важни неща. Ако пък искате да направите всичко перфектно, трябва да следвате определени правила.

Ето ги и тях:

1. Разберете какво наистина означава отворена връзка

Много хора смятат, че връзките от разстояние всъщност са отворени. Двамата партньори се виждат с други хора, когато са сами, но не обсъждат темата. Отворената връзка изисква честност и откровеност, ето защо тя е нещо различно. Отворената връзка признава, че мъжът и жената могат да задоволяват сексуалните си нужди с други хора, без това да се превръща в проблем. Иначе в останалите случаи – ако наистина сте в хармония с това, което правите – защо го пазите в тайна?

2. Бъдете сигурни, че избирате отворена връзка заради правилните причини

Искате подобна връзка само за да бъдете с други хора? Или по-скоро имате интерес към чисто физически отношения с тях, но държите да запазите своята емоционална, духовна и сексуална връзка с постоянния си партньор?

В основата на отворената връзка стои обичта към вашата половинка, която поставяте на първо място пред всички други. Ако искате да имате любовна и сексуална връзка с повече от един човек, значи вашето решение е полиаморията.

Останалите съвети може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И в това има нещо, извън рамката на нормалното.Значи би трябвало да е готино.Но, тези взаимоотношения за повечето хора са трудно обясними. Не всеки приема че си сексуално различен.Ок приемаш,но да не засяга теб хора,които са далеч от твоята сексуална ориентация.Нали! Ч****й си се на воля не ми пречиш,но само не пречи на мен и не ме въвличай мен в сексуалните си изблици.Всеки е свободен да бъде скойто си пожелае и да има такава сексуална ориентация каквото си желае.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А мъжа ти да се окаже скрит гей?
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Найголяма трагедия на отворена връзка е жена ти да излиза с лезбийка.Чиста загуба на материал.Това не е редно.
21
0
 
3
 
! Отговори
знайко преди 9 години
в тоя спорт нема уговорки,винаги един от двамата е пре,,,,,ан
20
0
 
0
 
! Отговори
из преди 9 години
А посления е най-неподходящия съвет от всички - няма как да обяснявам на човек с който сега започвам контакт за връзката си!Преди да стане каквото и да е, се уточнява, че не си търся партньор, а само и единствено неангажираща физическа близост !
19
0
 
0
 
! Отговори
из преди 9 години
Мисля си, че автора на статията не е успял да разбере какво е отворена връзка.Трудно е да разбереш нещо, което не приемаш - аз не мога да разбера някой определени групи "роми" например.Забавлението е единствената причина и появата на каквито и да е емоци, различни от физическото удоволствие от секса. бе няма как да се обясни лесно... на "нормалните" може да се обясни като различн вид доверие и честностПравили сме и 2ни срещи, без да знаят хората срещу нас че сме двойка :)Всеки сам си решава.
18
2
 
1
 
! Отговори
до 37: преди 9 години
Така се нарича от психолозите - ,,криза,,. И си е криза, защото хората ги е страх да остареят. Всички съжаляваме, но тях ги е страх. А който вярва в Бог (айде да го кажа, че идва Великден:) и във вечния живот пък от нищо не го е страх.:)
17
3
 
2
 
! Отговори
до 34: преди 9 години
Това вече е ,,криза на средната възраст,, не е к..валък.:) За мен е комплексарска история, защото ако си доволен от живота си, няма да се отдадеш на късни пубертетски изживявания.
16
2
 
5
 
! Отговори
Старомодно мнение: преди 9 години
За да няма нужда от отворени връзки, мъжът трябва да се е ,,находил,, а жената - да го обича истински. Така тя няма да гледа встрани, а на него вече ще му е скучно.
15
1
 
3
 
! Отговори
До 30: преди 9 години
Не е абсурд, това е ежедневие, но само говори за нивото на човешкото общество.
14
1
 
4
 
! Отговори
Агнета преди 9 години
Отворените връзки, свободната любов и шведските тройки са ,,игри за напреднали,, и трябва да се обсъждат дискретно и компетентно. Статии с едиколкоси подточки, писани от неспециалисти само могат да създадат в прочелите ги объркване и погрешни представи.
13
1
 
5
 
! Отговори
Фен на АВВА: преди 9 години
Нали сте чували за хипи-културата, свободната любов и шведските тройки? Всички им викаха ,,браво,, едно време...А сега ми кажете защо Агнета се лекуваше 10 години от депресия и избягваше да се показва пред хората...Заради ,,отворената,, ,,свободна,, любов.
12
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Отворената връзка е прелюдия към края, освен ако един от двамата брачни партньори не плаща на другия да е с него. Но това наистина би било фиктивен брак, дори и консумиран.
11
2
 
4
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Представяте ли си: пет часа, свършвате работа, мъжът ви ви звъни и казва - ,,Муце, ще позакъснея, че в автобудса се запознах с една готина п.... и ще се отбием у тях преди вечеря.,, Е.ати т.шака, с извинение...
10
2
 
2
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Българският народ го е казал отдавна - изневярата не е от вчера, но и на калъп да те хванат - отричай докрай. И това не е случайно, защото говори за срам и свян.
9
2
 
5
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Колкото и да убеждава един мъж една жена, че ,,всички останали не значат нищо,, ако й пука за него, тя никога няма да го повярва докрай и винаги ще я боли от изневерите му, още повече безгрижно признати. Ако, за компенсация, решат връзката да е ,,отворена,, тя може и да опита с други. Но рано или късно ще намери някой, който не е такъв ентусиаст на отворените връзки и ще отиде при нега за една напълно затворена такава. Защото истинските чувства не са разграден двор, а ДОМ.
8
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Няма перфектна отворена връзка. Тя винаги е компромис.
7
4
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Жената е странно същество - ти го е6еш, оно те цалива.
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както сте я подкарали, очаквам скоро и нещо от рода на "Предимствата на това жена ви да забременее от друг". Не се ли усещате какви ги пропагандирате?
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Митьо Пищова пак се отчете с коментар под псевдонима Минкo