Седмичен любовен хороскоп за 12 – 18 юни 2017-а

Близнаците да избягват конфликтите, криза за Телците
12 юни 2017 07:23, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 12 – 18 юни 2017-а
снимка: pixabay

Това определено няма да бъде най-романтичната седмица. Ще трябва да вземем важни решения, да преосмислим връзките си. Какво ви очаква според зодията може да видите в любовния ни хороскоп.

Овен

Сатурн ще повлияе отрицателно на комуникацията с половинката. Ако той или тя не е в подходящата нагласа да обсъждате важни въпроси, не го правете тези дни. Избягвайте конфликтните ситуации и се концентрирайте върху положителните емоции.

Телец

Криза във връзката е възможна и за обвързаните Телци. Разногласията може да бъдат породени от въпрос свързан с финансите. Половинката ви няма да се поколебае да критикува навиците ви за харчене или друг ваш финансов избор. Обсъдете ситуацията без да нарушавате добрия тон.
Пагубни правила за връзките, които ги съсипват

Близнаци

Тази седмица ще бъде от онези, в които ще се чувствате така, сякаш половинката не ви разбира. Опитайте се да не приемате твърде буквално ситуацията. Възможно е любимият човек да е подложен на някакъв стрес в работата, да има други натоварващи отговорности. Поставете се и на негово място, споделете как се чувствате, но избягвайте конфликтите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не са ви верни хороскопите