4 знака, че той гледа на вас сериозно

Той ви има предвид, когато взема важни решения
20 сеп 2023 23:48, Михаела Лазарова
20
4 знака, че той гледа на вас сериозно
Снимка: Istock

Няма жена, която да не иска да срещне онзи мъж, който има желание и е готов да се установи в една връзка и да инвестира в нея време, емоции. Но това се оказва не толкова лесно. Неведнъж сме се заблуждавали за партньор. Неведнъж са ни давали празни обещания. Но след толкова любовни уроци сме понаучили и нещо за любовта и връзките. Има 4 знака, които разкриват, че той е сериозен към вас. Вижте кои са в следващите редове.

1. Той се грижи за вас.

Той полага грижи в това да сте щастливи ден след ден. Готов е да ви изслуша, когато имате лош ден, когато имате щура история за разказване или някоя клюка, дори и да не го е грижа за тях. Когато ви е трудно, полага усилия в това да ви стане по-лесно. Грижата за вас е един от основните му приоритети и той се справя много добре с нея, а вие с удоволствие му отвръщате за положените усилия.

10 знака, че той не е готов за брак

2. Иска да прекарва време с вас... и то много.

Още един знак, че мъжът, с когото се срещате или сте започнали нова връзка е сериозен към вас. Готов е да си освободи време, за да сте заедно. Понякога променя рутината си, за да се видите. С удоволствие планира къде да вечеряте, дава идеи как да прекарате времето си заедно след работа, в почивните дни. След като сте се видели, не се покрива за няколко дни, а поддържате постоянна комуникация.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С насилници не се преговаря! Потърсете приятелите си!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Минете себе си!
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хммм. Значи съседа Жоро гледа сериозно на нас. А уж само си пием биричката по потници и провиснали анцузи пред входа.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И, на Теб Слънце, хубав ден!
10
0
 
8
 
! Отговори
И това се случва преди 7 месеца
Наистина гледа на Вас много сериозно, искайки да му станете гарант /поръчител/, когато тегли голям кредит. Важното в случая е да не забрави, че ви познава, след като престане да прави вноски по погасяването на кредита.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хубав ден!
8
1
 
7
 
! Отговори
Особен поглед преди 7 месеца
Гледа с вас новата серия турския сериал, докато чака пералнята да свърши, а по време на рекламите проверява дали е готова мусаката.
7
3
 
0
 
! Отговори
и преди 7 месеца
сте блокирани цялата пасмина
6
1
 
0
 
! Отговори
верке преди 7 месеца
предвид скапаната конфигурация от желаещи да се вьзползват и отговарят вместо мен не се напьваи вече не сьм ничия
5
3
 
10
 
! Отговори
преди 7 месеца
И мъжът и жената имат демо версия е като пробен софтуер и техните демо версии известно време си взаимодействат и комуникират посредством контра интуитивни проверки тип параграф 22. Мозъкът се опитва да изработи игра която да играе. Този фарс може да издържи доста дълго преди истината да излезе наяве, въпреки че обикновено е към шест месеца. Но обикновено единият гледа пречука другият с бебета за да го хване в капана си, но дори и тогава не е сигурно. Въпреки всичко прехапват език и така до гроб.
4
0
 
9
 
! Отговори
Зехтин преди 7 месеца
"Сериозно" е ефемизъм да сложи заветния подпис в общината и/или да ви напълни тумбата за да му създадете илюзията за неотменна и безусловна отговорност към вас? Тоя филм вече все по-рядко се прожектира...
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Няма жена, която да не иска да срещне онзи мъж, който има желание и е готов да се установи в една връзка и да инвестира в нея време, емоции."--------------Има, има. Виждат се и от спътник. Ползваш, хвърляш и бягаш преди да е дошъл следващия.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Когато ви погледне, предницата на панталона му се издува сериозно.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Приятни сънища!