Съдебните лекари искат медицинските досиета на Уитни

Певицата може да е починала след поглъщане на алкохол и лекарства
Обновена: 15 фев 2012 07:52 | 15 фев 2012 07:51,
15
Съдебните лекари искат медицинските досиета на Уитни
Снимка: архив, Reuters

Съдебните лекари, които са натоварени с установяването на причината за смъртта на Уитни Хюстън, ще поискат от лекарите на певицата достъп до медицинските й досиета, предаде Франс прес. 

"Ще се опитаме да получим медицинските досиета на Уитни Хюстън от лекарите й", заяви говорителят на Съдебномедицинския институт на Лос Анджелис Ед Уинтър. На тялото на попзвездата бе направена аутопсия в неделя и се извършват токсикологични анализи за определяне на причините за смъртта й.

Резултатите от тези анализи ще станат известни най-рано след шест до осем седмици, уточни Съдебномедицинският институт. 

В понеделник от института съобщиха, че са намерени лекарства по лекарска рецепта в хотелската стая, където певицата бе намерена мъртва, но сред тях нямало нищо необичайно.

На въпрос за евентуалното участие в разследването на американската служба за борба с дрогата (DEA), Уинтър заяви, че институтът не е бил в контакт с нея и към днешна дата не вижда причина да го направи. 

Смъртта на Уитни Хюстън е предмет на множество предположения, тъй като тя е била известна със зависимостта си от наркотици и алкохол, отбелязва АФП. 

Още по темата

Според обикновено добре информирания сайт TMZ, който се позовава на семейни източници в контакт с разследващите, Уитни Хюстън е починала след поглъщане на алкохол и лекарства, сред които транквилантът Ксанакс. 

В понеделник полицията в Бевърли хилс съобщи, че тялото на Хюстън е било намерено във ваната на хотелската стая от член на персонала й, който извикал охраната на хотела. От антуража на певицата обяснили, че тялото й било под водата, когато я открили. Тя така и не дошла в съзнание и я обявили за мъртва след 25 минути. 

Уитни Хюстън доминира американската поп и соул музика през 80-те и 90-те години и е продала близо 170 милиона албума. Погребението й ще се състои в събота в родния й град Нюарк, щата Ню Джърси.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
alisa преди 12 години
Уитни беше и ще остане за поколенията изключително голям талант.Много хора могат да й подражават,но такъв уникален глас и темперамент бяха погубени от най-отвратителната мафия-наркодилърите.Кога ли на земята ще започне истинската борба с тези изчадия адови...
10
0
 
9
 
! Отговори
SJ преди 12 години
Като говорим за комерс - и Щраус е бил комерс за своето време,но е създал прекрасна музика.Така,че да не бъркаме таланта с комерса,аКъм Father !
9
0
 
10
 
! Отговори
Ел преди 12 години
Виж сега, на достатъчно години съм, за да знам къде ще останат Майкъл, Шаде и Уитни, къде Цезария Евора и Рони Джеймс Дио и къде Лейди Гага и Джеси Джей. Различният ти вкус на тема музика не прави първите по-малко велики от твоите. Не е Джако, а Майкъл и да - велик е и не е комерсиален, той просто е титан ...Фактът, че не виждаш разликата ... приключи разговора ни
8
19
 
1
 
! Отговори
Father преди 12 години
Ако харесваш и слушаш Джако и Уитни и се смяташ за музикален ценител, значи си в голяма грешка! Те са поп изпълнители в плен на комерса, а комерсиалното е неподозирано унищожително за самата музика.
7
0
 
7
 
! Отговори
Ел преди 12 години
Значи не четеш подходящите сайтове ... На всеки велик за времето си и в професията си човек, феновете са отдали подобаващите коментари Друг е въпроса, че има личности, които по лошо стечение на обстоятелствата бяха известни и не само с таланта и великата си музика ... като Майкъл например. Какъв е бил няма значение, но за да чуеш музиката, трябва да умееш да я слушаш ...
6
12
 
0
 
! Отговори
Father преди 12 години
Цезария Евора, Рони Джеймс Дио, Марк Сандман... всеки един от тях бе дал много на музикалния свят, но за никого от тях нямаше милиони натрапчиви новини за това от какво е починал, кой е бил на погребението му, в какъв ковчег е бил положен, колко цветя някои му е положил на гроба.
5
14
 
0
 
! Отговори
Father преди 12 години
Стига сте ни занимавали с тая жена. Месеци наред ще се вдига шум до небесата колко била велика и колко много ви липсва. Вярвайте ми, всеки ден си заминават много по-велики хора, с много по-ценни качества, знания и възможности. В това число и велики музиканти, които не желаят да бъдат поп лигни. Направете си една социална мрежа само за Хюстън и си пуснете кранчето със сълзите там. На мен ни ми допада нито като изпълнителка, нито като личност. Не желая повече да чета за нея!!!
4
0
 
8
 
! Отговори
SHE преди 12 години
Първо Уитни е била намерена от леля си Мери Джоунс, сега пък пише, че е намерена от член на персонала. Утре може да пише, че и аз съм я открила? Всеки път различно се пише и всеки си добавя от себе си, накрая истината остава покрита.Поклон Уитни, почивай в мир!
3
0
 
3
 
! Отговори
шкумбата преди 12 години
Защо изтрихте вица за лекаря на Уитни Хюстън???????
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Експертизата е ясна. Она се е накокала(както казват сърбите)
1
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
съгласен съм с теб!не знам,защо въобще ни занимават с тая