Хали Бери и Оливие Мартинес са пред развод

Причината е агресивният характер на актьора
23 яну 2015 15:00, Мария Дуковска
5
Хали Бери и Оливие Мартинес са пред развод
Снимка: Twitter

Хали Бери е заплашила мъжа си Оливие Мартинес, че ще го напусне, ако не вземе мерки за агресивния си и избухлив нрав. Актрисата му е дала ултиматум или да потърси помощ, или да си събира багажа.

Според списание "The National Enquirer" 49-годишният френски актьор е нападнал преди дни служител на летището в Лос Анджелис и то със столчето за кола на 1-годишния им син Масео.

Близък приятел на Бери казва: „Въпрос на време е тя да напусне Оливие. Той е супер агресивен и инцидентите около него зачестяват. Тя е много притеснена, че с такъв баща децата ѝ са изложени на риск.“

Все пак това не е първият път, когато Мартинес не може да овладее гнева си. Навръх Деня на благодарността през 2012 г., той нападна и преби бившия приятел на Бери – Габриел Обри, който е баща на 6-годишната ѝ дъщеря Нала.

Тогава Обри, който е модел, постъпи в болница със счупени ребра, счупен нос и насинено око.

„Хали тогава му прости, защото се чувстваше като ябълката на раздора, но поведението на Оливие на летището наистина я уплаши. Бракът им наистина е разклатен“, казва приятелят на звездата.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
9
 
! Отговори
шщшщшщщ преди 9 години
и този е заприличал на спечено кучешко лай.но
2
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми, удъртя си Хали и сега пичът ще си търси по-млада. Та и тя ще трябва да се ориентира към по-млад и неизвестен модел/танцьор. Какво да правиш - Холивуд.
1
16
 
14
 
! Отговори
ама-ха преди 9 години
Вместо да му дава ултиматуми, да не го дразни човека и няма да й търни главата