Звездите, които позираха голи и бременни

Вижте най-добрите корици на списания през последните години
23 фев 2016 16:00, Теодора Драгоева
10
Звездите, които позираха голи и бременни
Снимка: Vanity Fair

Много красиви и известни жени са позирали бременни за различни списания, но малко са тези, които дръзнаха да се съблекат, докато са в това деликатно положение.

Сред някои от най-знаменитите корици с бременни разсъблечени жени са тази с Деми Мур, която позира в осмия месец, преди да роди третата си дъщеря Талула.

Тогава Деми беше на 28 години, а фотограф на сесията за Vanity Fair беше Ани Лейбовиц. Мур отнесе много критики за сесията, но след това много други звезди я последваха, празнувайки своето предстоящо майчинство именно по този нетрадиционен начин.

Синди Крауфорд се съблече бременна за корицата на списание W, Ева Херцигова показа красивото си бременно тяло в италианския брой на Vanity Fair през 2007 г., а Бритни Спиърс се появи гола и бременна на корицата на Harper's Bazaar.

Моника Белучи (на снимката) пък блесна бременна с първата си дъщеря Дева, въплъщавайки истинска женственост от корицата на списание Vanity Fair от 2004 г. Екссъпругата на френския актьор Венсан Касел роди първото си дете на 40 години.

Вижте кои други звезди се съблякоха за различни списания през последните години тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
6, нормалните, онези древни жени с грам морал, които не са заменени от селфиКифлоч, които е плъзнал навсякъде, не биха се съблекли, за да показват телата си в списания. Нито бремени, нито не бременни. По твоята логика, защо непоказват и голата ГОРДОСТ на татковците? Смятам, че ще има огромен интерес от това, до голата бременна да има и инструмента, който е допринесъл за тази гордост. Като ще сме голи и смели и горди, да го правим до край или кво....срам ли ги е татьовците?
4
4
 
16
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Има какво да показват тези жени, а бременността е за гордост, а не за срам, както си мислят някои недоносчета.
3
6
 
8
 
! Отговори
щщд преди 8 години
Също толкова елегантно и с признак на добър вкус ще е, ако Жерар Депардийо си покаже голия тумбак на корицата.
2
9
 
14
 
! Отговори
аааа преди 8 години
До АнонименЧе защо да не се показват, да не са прокажени случайно ?
1
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми то да си бременна /след определена възраст/ е нормално...! Няма нужда да показват , че са се "чекнали'.... Ние знаем!