Барнаби Джойс: Превръщам се в Ханибал Лектър за Джони Деп!

Свадата между актьора и австралийския министър продължава
Обновена: 25 май 2016 15:14 | 25 май 2016 15:07, Петя Славова
3
Барнаби Джойс: Превръщам се в Ханибал Лектър за Джони Деп!
Снимка: архив, Reuters

Австралийският заместник министър-председател и министър на селското стопанство и водните ресурси Барнаби Джойс заяви, че е "влязъл в главата" на холивудския актьор Джони Деп подобно на измисления персонаж д-р Ханибал Лектър и си "играе с мозъка му" в поредния рунд от словесната война помежду им, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Изказването си Джойс направи, след като във вторник при гостуването си в чат шоуто на Джими Кимел Деп заяви, че австралийският политик му прилича на кръстоска с домат. "Това не е критика. Малко съм разтревожен, че той може да експлодира", сподели холивудският актьор, цитиран от БТА.

В отговор на думите му в сряда Барнаби Джойс заяви пред репортери в Австралия: "Превръщам се в Ханибал Лектър за Джони Деп. Влязъл съм в главата му и дърпам струни и лостове", визирайки мозъчните игри, присъщи на измисления персонаж от киното и телевизията, психиатъра и сериен убиец д-р Ханибал Лектър. "Дълго, след като забравих г-н Деп, той все още ме помни", допълни политикът.

Свадата между Джони Деп и Барнаби Джойс започна миналата година, след като актьорът и съпругата му Амбър Хърд нарушиха стриктните австралийски закони за биосигурност, вкарвайки в страната двете семейни кучета Пистъл и Бу, без да преминат през ветеринарен контрол и карантина. Тогава Джойс поиска животните незабавно да бъдат върнати в САЩ, заплашвайки ги с евтаназия.

През април тази година Амбър Хърд се яви пред съд в щата Куинсланд, Австралия. Съпругата на Джони Деп се призна за виновна в представянето на фалшиви имиграционни документи и й беше наложена глоба. Хърд обаче се размина с по-тежки санкции, тъй като две по-сериозни обвинения срещу нея, предвиждащи до 10 години лишаване от свобода и глоба от 76 000 щатски долара, бяха свалени.

След явяването й в съда, Амбър Хърд и Джони Деп разпространиха извинително видео. Извинението и поведението на звездната двойка бяха окачествени като сковани. Клипчето, свързано със сдобилия се с прозвището "териергейт" скандал, бързо обиколи света, предизвиквайки глобално осмиване. Сред подигралите се с видеото беше и Барнаби Джойс. Той заяви, че е могъл да го режисира по-добре и че с изпълнението си актьорите няма да спечелят никакви награди. По думите на Джойс Джони Деп е изглеждал така, сякаш е бил на прослушване за "Кръстникът"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: джони депБарнаби Джойс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен2Само факултетци да не си кажат: баси гулемите пр***сета!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми така е! К'во прави Джонито в Австралия,да идва в България!? Тук може преспокойно да влезе със стадо хипопотами,а вицепремиерът най-много да мете след тях.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изгубена минута в четене на тази потресаваща новина.