Дженифър Лопес и тайната й за красива кожа

Изпълнителката сподели снимка без грим
10 авг 2020 18:48, Дарена Найденова
18
Дженифър Лопес и тайната й за красива кожа
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес може да ни накара да ѝ завиждаме по всяко време. Бяхме свикнали да я виждаме в невероятни тоалети и с красиви прически на светски събития, но сега звездата показва, че може да ни вземе дъха дори рано сутрин, без да е сложила дори лек грим.

През почивните дни Джей Ло публикува снимка, минути след като е станала от сън. С това тя показа, че не са ѝ нужни козметични продукти, за да изглежда добре и че естествената красота е най-добрият грим за една жена. „Добро утро на всички“, написа тя под снимката.

Феновете ѝ веднага полудяха по селфито и засипаха звездата с позитивни коментари, с които я поздравяват за красотата и смелостта да пусне снимка без грим. „Естествена красота. Просто прекрасна“, пише един почитател, а друг добавя, че Лопес е една „прекрасна майка“.

Каква е тайната й за красота, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лика на тази кифла ме залива от всякъде. Кое и е толкова интересното на Джей Ло, песните и са отвратителни, кълчи се на 50 по пилони и мята тоз г*з - ай сиктир!
10
0
 
0
 
! Отговори
65 преди 3 години
Щом не е пробвала изцедено домашно краве мляко с аспирин-значи нищо не знае.Това е класика на село.Ха ,ха .Приятен ден.Кой знае колко хиляди долара пръска за месец за да падна ми 50 годишната си кожа.Ама часовника на годините си тиктака
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Думкаш квото ти падне, гъзягата расте - простичко е :)
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
начи, чисто в анатомичен план. Ако Дженифър опува кожа, къде набутва излишека. все пак некоя от Ваганора-ните е й хралупи треа да понесът стелажите с излишната кожа шо ако Лопето земе зарад некой хормон да ни поразна в баскетболни или Сумо размери, оно че си кожата си требе. иначе че се ококори и озвери като надуваемета Мери и че да потече, ади да не се детайлизирами. ама тва е сериозен проблем
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако до тъз застане ***, Цветето, от Кърлежи, дет Борето я применова в новия изродителен процезъ упростен женски половинов оркан, Лопес че си зайде со ламбадето и самбадето и ча га удари на танго ламоре, майна. Вива Цевата от Кърлежи, демек онази, не друга, дето е ***
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тайната е голяма. 100 000 и повече долара на месец за терапии, козметики и процедури. Шшт, не казвайте на никого, че всички ще искат.
5
0
 
8
 
! Отговори
пери преди 3 години
Не беше без грим. Имаше молив за очи. Вероятно е имала и лек фон дьо тен. Това е част от грима. И от измамата. Видях нейна снимка, която явно не беше обработена. Шията и беше сбръчкана, така че айде без легенди. А генът е от решаващо значение, така че каквото и да правиш, или пластични намеси, или реалността. Това са вариантите.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кардашиянките поне не се резилят да се опитват да пеят с хиляди обработки на гласовете и поне се хвалят с големите си бутове, а не ги режат.Това са символите на жени в САЩ.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анди Уорхол преди 3 години
Не останаха ли нормални, млади "звезди" за които да пишете, само бабички и дебелани.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от хваленето на тоя обект на пластичната хирургия на Холивуд.Някой може ли да ми каже като известна певица, какъв точно тип глас има?
1
0
 
1
 
! Отговори
9 преди 3 години
За кожа бухаш хумус отгоре веднъж месечно ще станете кукли! Таз ще идва да пита как...???