Митко Шестака надви адвоката Асен във "Фермата"

Шестака победи опонента си с 10:0
13 сеп 2020 11:14, Александър Попов
28
Митко Шестака надви адвоката Асен във "Фермата"
Снимка: Фермата

Шестопръст участник помете Арената на риалитито „Фермата“ в първия дуел за сезона в събота вечер, като демонстрира огромна воля и хъс за победа. Митко Манолев от Мелник, който е роден с шест пръста на едната ръка, направи грандиозно шоу в битка със столичния адвокат Асен Илиев.

Въпреки че изглежда по-тромав от съперника си и е най-възрастният участник в шоуто, 48-годишният Шестак се метна като македонска нинджа от единия край на терена в другия, плонжира по корем, заби се в декора и разпръсна сеното. В устрема си Митко показа по-голяма ловкост и бързина, и се представи блестящо на въпросите от Алманаха. В края на състезанието винопроизводителят триумфира с 10:0 над опонента си.

Победеният Асен трудно преглътна егото си и обясни чуждата победа с късмет. 

Въпреки че се провали на Арената, адвокатът няма да си тръгне от шоуто заради ново, безпрецедентно правило, което важи само за първия дуел в предаването. Според него Асен получава шанса да остане в стопанството, но при едно условие - ако след три месеца той стигне до финала на риалитито и вземе приза от 100 000 лева, да даде половината от парите на Митко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: ФерматаМитко Манолев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
4
 
! Отговори
11 преди 3 години
До Анонимен 11Алллоооууу, кое му е убавото, като сам казваш, че има 5 сезона, дет не си ги гледал? Че то е едно и също от началото ве, все едни и същи глупости. Голямо дялкане на цепеници, носене на кобилици и прoсти изненади. Да не говорим за джендърясалите водещи.
6
5
 
5
 
! Отговори
asd преди 3 години
Много скучно шоу не знам защо спряха сървайвар беше много по интересно.
5
6
 
19
 
! Отговори
11 преди 3 години
Баси глупостите.
4
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъпо реалити.
3
8
 
19
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Явно и тази година има желаещи да изгубят времето си с продукция "made in China".Три месеца забиване на пирони в греда, физически упражнения, взети като идея от детската възрастова група, щипка битовизми от сапунен сериал, щипка псевдонационализъм..... и Voila - BG бъркоч, който мирише от далеч.
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкия Шестак, нема от къде да си купи ръкавици.
1
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Шестак е много тъпо македонско парче. Олицетворение на мнооого *** българин.