Кейти Холмс на разходка с любимата звездна маска

Звездата из улиците на Ню Йорк
18 сеп 2020 19:38, Дарена Найденова
1
Кейти Холмс на разходка с любимата звездна маска
Снимка: БГНЕС

Сезоните постепенно се сменят, но едно нещо остава непроменено – задължителното носене на предпазна маска. С все още бушуващата пандемия от коронавирус, трябва да се грижим за себе си и околните, покривайки устата и носа си. И докато маските в България са задължителни само на затворени обществени места, то в някои райони на света те са необходими абсолютно навсякъде.

И тъй като звездите често служат за пример на младото поколение, те трябва да покажат, че спазването на правилата е хубаво и трябва да се прави. Затова в социалните мрежи често се появяват снимки, на които се вижда как любимите ни известни личности носят предпазни маски, независимо дали се разкарват из улиците на големия град или пазаруват в магазина.

Постепенно феновете забелязаха, че много звезди залагат на един модел маска. Дженифър Лопес, Ариана Гранде, Хейли Бийбър, Емили Ратайковски, Бела Хадид и Кая Гербер бяха уловени да носят предпазно средство, което струва само 7 долара. Към този отбор се присъединиха Хайди Клум и Деми Ловато, които също обожават евтината, но ефективна маска.

Затова и не бяхме изненадани, когато попаднахме на снимка на Кейти Холмс, която успя да съчетае модела с по-скъпите си обувки и дрехи. Марката на маската е „Evolvetogether“ и предлага лесно дишане, както и не е вредна за кожата. Актрисата беше забелязана на разходка из Ню Йорк, а стилът ѝ веднага бе високо оценен от потребителите в социалните мрежи.

Вижте Кейти Холмс в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Че те тези известните са най-големите пропагандисти за ковид 19!