Даяна Ханджиева ахка по къпещия се с мляко Петър във "Фермата"

Говорят и обиждат зад гърба на гайдара Стоян
12 ное 2020 07:44, Александър Попов
73
Даяна Ханджиева ахка по къпещия се с мляко Петър във "Фермата"
Снимка: Фермата
Какви мерки налага съседката ни?

Прочети още на: https://www.dnes.bg/balkani/2020/11/12/gyrciia-se-izolira-vecherniiat-chas-shte-zapochva-ot-21-00.469377

 

Дамите във "Фермата" оцениха външния вид на Петър и ахкаха, докато той се къпеше с мляко.

Мъжете в стопанството бяха предизвикани в седмицата под знака на истината и честността, като получиха 21 плика. Във всеки един от тях някои от от мъжете прочете по нещо, което някой от другите мъже е казал за него. След това четящият мъж трябваше да отгатне кой е казал конкретните думи и ако познае, трябва да посипе главата на автора с пепел.

Още по темата
Ако е дал грешно предположение, четящият мъж полива собствената си глава с мляко. Тъй като по-малко от 15 предположенията бяха верни, мъжете получиха бутилка женски ликьор.

Къпането с мляко обаче се понрави на нежната част във фермата, особена превъзбуда предизвика голия до кръста Петър.

"Трябваше да се изкъпеш на забавен каданс", въздъхна актрисата Даяна Ханджиева, впечатлена от мокрия пилот.

Адвокатката Милена единствена остана безразлична от секси изпълнението и иронично нарече шоуто на авиатора "продуктово позициониране на плочки".

Прочетените откровения пък засегнаха гайдарят Стоян. Останалите участници тайно от него са си шушукали и зад гърба му са го нарчали "смотан", "страхлив", "женски полов орган".

Стоян определено се почувства унизен, но пък мнението на хиляди в социалните мрежи са предимно на негова страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
16
 
! Отговори
Е Генева преди 3 години
Пълна лудница е това предаване . Толкова хора с елементарно поведение и много слаб интелект ! А за ниския морал , не е за коментар .Млади мъже и жени с изхабени чувства , клюкари , интриганти , представящи се за стойностни хора. Харесвам предаването и го гледам , но съм разочарована от триковете на водещите .
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега Иванушка и Андрешко да покажат и на фермерките какво говореха зад гърба им тримата злобари-клюкари Калояно,Петърчо и готвача ***.Защо не показаха как той говореше за Шаро и ко-Петър и Калоян и че ще видят как хапели старите кучета/ама само пред камера/пред тях се мазноти и присламчва.
53
0
 
14
 
! Отговори
Тази Даяна преди 3 години
я харесвах в началото, ама тя май ще се окаже к@@ва. Пък и позицията й спрямо Поли, Мария и Петър не беше правилна. Сега въобще не се трогна, че унижиха един добър, трудолюбив, работещ като вол, благ човек като Стоян. Най- правилно е изказването на Милена. Тя още в началото с Асен си бяха свестни, но сред тази просташка среда, и *** Калоян и Петър, както и онези разсъблечени фусти Антония и гара Бов, кой да ги разбере.
52
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз Петър ми е направо грозен -крива уста , ръбеста глава ,празни грозни очи а гвардейчето е Отврат - и той грозник -пипонеста глава,крива уста , а като говори преплювка и насича като бавноразвиващ се . Фермата е 100% олицетворение на бг обществото - пълна Деградация !
51
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че поне не се е къпал с *** ч, както правят биковете...
50
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ега ти!..Сащисан съм!..Преди години тук беха озаптили две жени от "Сердика" ,че са били къпали в млякото...Тоя ..какъв израз да употребя,че да мине?..тоя...абе сещате се ,започва с "П" и завършва на "едерас" са бил плацикал с мляко.?!?!..ама и такива ИИИИИДИИИОТИИ ли гледате по "талавизията" бре?!..ЕГА ТИ ПАДЕНИЕТО!
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя текезесарски биг брадър леда ли го някой и защо?
48
0
 
1
 
! Отговори
Rdi преди 3 години
На елементрни хора, които смятат, че не може да не харесваш двама човека, които не се харесват помежду си, няма какво повече да кажа.Лек ден!
47
6
 
0
 
! Отговори
Rdi преди 3 години
Хахах!Аз за Милена и дума не съм казала!Аз не понасям Милена!
46
3
 
7
 
! Отговори
Rdi преди 3 години
Тя не се опитва да ги накара да си изяснят онтошенията, а умишлено опитва да ги скара.Голяма светица ви се струва да е тази Надежда, понеже гледа пчели и прави мляко.
45
1
 
6
 
! Отговори
Rdi преди 3 години
Напротив правя. За мен тя говори злобно зад гърбовете им, подмятанията и са злобни.Ти от доброта ли смяташ, че хората злословят?
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До RdiТочно, и аз така мисля!
43
0
 
14
 
! Отговори
Rdi преди 3 години
Да, кара се открито с Милена, но редовно злослови зад гърба на някой и нстройва други хора срещу въпросния някой с постоянни подмятания и намилане. Тя е в основата на доста скандали. Мърмори, пали им фитила, кара ги да ходят да се разправят едни с други и после гледа отстрани, и се прави на умряла лисица.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз го гледам докато съм в клозета.
41
2
 
12
 
! Отговори
3 за 5 преди 3 години
Най-слабия сезон. До сега го гледах с кеф и ми беше интересно. Вече едва ли ще се излъжа. Иван и Андрей, които са открити патриоти, демократи и олицетворение на модерните и успели хора у нас, сега открито искат да провокират интриги и насилие в предаването. Което естествено е с цел, да се вдигне малко западналия рейтинги да се спаси сезона. Но не е това начина момчета...
40
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така наречените мъжкари, които се подиграват на Стоян, който е добър и трудолюбив човек , всъщност са едни страшни комплексари. Мускули от фитнеса не те правят мъж, хихикането зад гърба на другия, нападки и подигравки към тези, които не могат да се защитят и долни интрижки, ами не те правят мъж, а просто една мъжка кифла!Смешни и жалки хорица с посредствен интелект и пълна липса на реална самооценка.Жалко!
39
2
 
19
 
! Отговори
Аз пък го гледам преди 3 години
Това предаване е огледало на реалния живот,от психологическа гледна точка е доста интересно.Моите наблюдение накратко са: Надя-злобна, интригантка, като с това цели да разчисти конкуренцията;Петър и Калоян-нямам думи, келешчета;Мария-люта ***,но поне не е злобна;Даяна-объркано момиче,незнаещо как и какво иска;Боби-свястно момче,но с комплекси;Данчо-играч;Чичо Митко-народен човек;Кустев-клюкар и женчо;Стоян-добряк;Милена-обективна и съответно мразена.Ванчето-стара мома и мрънкало.
38
7
 
1
 
! Отговори
До 43 преди 3 години
Такива овце, като вас, гледащите подобни глупости най-лесно се стрижат.
37
3
 
11
 
! Отговори
Надя преди 3 години
какво работи? В мандрата, да подкваси млякото, а друг й го разбърква. Не е забила нито един пирон, а не пускаше и никой в кухнята. Става рано, за да я видят зрителите "колко е работна", а Ангел хранеше кучетата и метеше обора. Тази година няма доене на овце. През останалото време Ангел им ядеше от храната на животните. Само при повикване се включваше в други дейности. И двамата със злобната Надя си крояха манипулациите.
36
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледате тъпотии.Вярвате в чипиране, кемтреилс и опасното 5Г.Не вярвате в коронавируса...Завършени ***.