Рапърът Спенс скочи на бившата си Петра: Не без сина ми!

Двамата ще се борят за родителските права в съда за 3-годишния им син
Обновена: 20 яну 2021 17:14 | 19 яну 2021 22:10, Александър Попов
115
Рапърът Спенс скочи на бившата си Петра: Не без сина ми!
Снимка: Spice Music Festival/БГНЕС

Рапърът Спенс и бившата му половинка Петра ще делят имущество, а правата над 3-годишния им син Максим ще бъдат определени от съда. Но "войната" в медиите и социалните мрежи се разгоря, а досега основно "стрелите" бяха насочени към певеца.

Певецът спечели дело, което бившата му заведе за "вербално насилие", което в медиите бе представено като "домашно насилие". Според него в момента към него се излива помия, която го провокира да излезе с отвореното писмо. Да се чуе неговата позиция в семейните драми, като я озаглавил по аналогия на популярна книга.

"Не без сина ми"

Дълго време мълчах, преглъщах и търпях, по мой адрес да се излива помия, да се говорят неистини, откровени лъжи. Водеше ме единствено фактът, че съм баща на три деца и когато си баща, това освен най-голямото щастие на света е и огромна отговорност. Но нещата вече преминаха добрия тон... Едни хора ми казаха, че Спенс е "най-лошият" човек на света. Оказва се много лесно да се скриеш зад това и да раздаваш квалификации, пропускайки важните детайли. А всички ние знаем, че дяволът се крие именно в тях. Когато хулиш и разпространяваш неистини или когато удобно, и с лекота ги превръщаш в "пасквилчета" по мой адрес и когато децата ти ги четат, е редно и моят глас да бъде чут.

Действително, спечелих делото, което бившата ми вече половинка г-жа Петра Вълчева заведе срещу мен за твърдяно за извършено спрямо нея "домашно насилие", изразяващо се в акт на вербална агресия срещу нея, във време когато вече отдавна не бяхме заедно. Удобно премълчано от нея беше обстоятелството, че предмет на делото е "вербално насилие", изречени думи, фрази, рапиране, които дори не са адресирани до нея, а не физическо посегателство. И когато разпространяваш наляво и надясно, че съдят Спенс за “домашно насилие”, и когато той има деца не само от теб, е редно или поне възпитанието го изисква, да бъде направено това дребно уточнение.

Всъщност, целта на повдигнатия от г-жа Вълчева правен спор, бе да бъда дискредитиран, злепоставен, да бъде формирано погрешно обществено мнение за мен и по този начин да бъда уязвен и поставен в немилост, в последващия съдебен процес, отново заведен от нея. Предмет на този спор е упражняването на родителските права за малкият ни син – Максим Найденов, въпреки че аз никога не съм оспорвал, това майката да ги упражнява, а единственото за което съм настоявал е да имам осигурен контакт с детето, за да запазим и поддържаме силната връзка помежду ни.

Целта е ясна – да бъда тотално очернен, да бъде изкаран “лош” и тотално “непригоден” родител.  Да бъдат силно ограничени, дори изобщо забранени контактите ми със сина ми.

Пределно ми е ясно, и като отговорен баща съзнавам, че дете на 3 годишна възраст има нужда много повече от майка си и аз не го оспорвам. Все пак повече от всичко искам синът ми да е щастлив. Удобно забравено от г-жа Вълчева е и обстоятелството, че когато бяхме в добри отношения, аз взимах Максим и прекарвахме време само двамата и се грижех почти изцяло за него. Сега да се твърди, че съм “най-черният” на света и да ми се дава само за по 2 часа да видя детето си през деня и то в присъствието й, и когато е в разположение на духа, е меко казано неприемливо за мен. Още повече, когато това се случва веднъж на два – три месеца. Услужливо не се споменава името на новия й авер – пловдивският бизнесмен Веселин Кавръков. И за да е ясна цялата картинка, искам да попитам: Вярно ли е, че г –жа Вълчева се премести в гр. Пловдив през м.май 2020 год., а съпругата му е починала януари същата година? Както и вярно ли е, че е мераклия да осинови сина ми?

Във връзка с местоживеенето ми. На мен, както и на широката аудитория не ни стана ясно, къде живея аз? Приютен ли съм от настоящата си приятелка /41-годишна/ или пък обитавам къщата, която г-жа Вълчева ми е купила за 50 000 лв.? Отново, едно малко уточнение. Към ден днешен, тази къща, която при покупката беше една руина, струва двойно повече, благодарение единствено и само на мен, на непрестанния ми труд през последните 3 години, материалите, които вложих там.

Между впрочем всички съседи ще потвърдят това. Така че, като собственик на ½ идеална част, инвестицията на г–жа Вълчева е защитена. Отделно от това, макар къщата да е закупена с кредит изтеглен на името на бившата ми, същият изплащам аз и в размер по-голям от следващата ми се половина. Всичко това, тя отново удобно премълчава от всички Вас.

Уважавам журналистиката, когато тя е обективна, затова няма да падам на нивото на поръчковите журналисти. Но само едно искам да попитам тези хора, когато считаш себе си за професионалист, обективно търсещ истината, не следва ли да се потърси и другата гледна точка на нещата? Не следва ли да се опиташ да провериш “подхвърлящата” ти се злонамерена информация от няколко различни източника и подплатена ли е с нещо?

Вярно ли е, че майката на г-жа Вълчева е Павлина Живкова – известен и ерудиран журналист, пишещ за сериозни издания? Или просто на колегиална основа, сляпо ще преповториш неистини, с угрозата да си забравил, че колкото пъти да изречеш една лъжа, тя никога няма да се превърне в истина! Едно е почти сигурно, когато използваш кофата за боклук, за да хвърлиш там дрешките и хляба, купен с любов от мен за сина ми, няма да как да успокоиш съвестта си, и жертвата да си ти. Как иначе ще излезе, че Спенс не е купил нищо на сина си? Поне дрешката можеше да дариш на майка в нужда...

И тъй като смятам, че заиграването с толкова деликатни въпроси не е в интерес на децата ми, най-вече за 3-годишния Максим, ще кажа едно. За най-голямо съжаление на г-жа Вълчева и семейството й, която между впрочем уважавам и към която имам добро отношение, общото ни дете ще носи моите имена – Максим Станиславов Найденов. За правото да бъда в живота му и той да ме познава, въпреки щенията на майка му, искам да расте с обичта и закрилата на по-големите си брат и сестра. Ще се боря и съм готов да платя всяка цена, в това число достойнството ми да не бъде пощадено, дори да няма пощада и за най-близките ми хора!

За финал, искам да кажа, че интрото на първия ми албум "По-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката, слушайте албума на Спеснята" е по-актуално от всякога! Задръжте рестото, както и скрийншотовете. И не забравяйте, че злобата кара човек да кашля, а когато кашляш, те свалят от самолета... помниш ли?


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това е частен случай,не общодържаван.Не занимавайте аудиторията с глупостите на един декламатор на глупотии.
94
1
 
16
 
! Отговори
Дали не е нагъл преди 1 месец
Втори опит за семейство. Трето дете. Жена му купула къща (дали е редно жената да купи къща или мъжа). Той водиш любовницата с в къщата (това няма да питам дали е редно). Жена му го изоставя (в реда на нещата). Той заживява в къщата, която жена му плаща с любовницата (а това редно ли е???). Той започва да обижда жена си. Тя му завежда дело. Той реве пред цяла България. За какво не разбирам. Че го е дала под съд, че е намерила кой да я обича и да се грижи за нея и детето? Долен наглец!
93
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво бе, най-накрая махнахте оня антиваксер. Сега пък сложихте тоя цъклю разказвач на песни. Нека търга да започне сега и да видим колко време е стои на страницата. Аз казвам 3 месеца, кой каза 4.....
92
8
 
17
 
! Отговори
Badoo преди 1 месец
Наскоро ми писа в Badoo. Початихме си малко. Веднага ме покани на разходка на Витоша. Искаше да му изпращам да не казвам какви снимки. Блокирах го. Мъж, който търси само едно не става за баща. За нищо не става.
91
8
 
30
 
! Отговори
Лалугеров преди 1 месец
Спенс да си намери сериозна работа и да спре да ни занимава с кирливите си ризи и миризливото си бельо !
90
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен
А кога законът ще задължи бащите да се грижат за семействата си?!
89
14
 
26
 
! Отговори
Жалък преди 1 месец
Сериозно, няма ли кой да му каже на тоя колко е жалък. Мъж си зае*ава децата и се продава за пари. Зае*ал една жена с две деца, после зае*ал втора с още едно. Живее с трета, на нея и изневерява с четвърта, пета, шеста. Една му купила къща, той уж я плащал, ама кредита на нейния врат виси като воденичен камък. И не стига, че кредита му е изтеглила, а и в къщата ѝ завел друга. Не излиза от Tinder. На крива ракета космоса и е виновен.
88
14
 
30
 
! Отговори
Резил преди 1 месец
Спенс е тъжен клоун. Само дето трагедията, която разиграва е трагедия на децата му и майките им. Той е един нещастен, озлобен тъжен клоун.
87
11
 
38
 
! Отговори
Чак сега... преди 1 месец
...разбрах какво може да е по-т .ъп.о от един рапър. Един од ъртял, ск апан от пиене и др -ога рапър - ето това!
86
0
 
31
 
! Отговори
The Real Бай Иван преди 1 месец
Никакъв Спенс. Направо си е Спек тоя.
85
7
 
38
 
! Отговори
Пунта Кана преди 1 месец
Селска драма с още по-селски привкус.
84
23
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До кога законът ще позволява на майките да ограничават връзката на бащата със собственото си дете? До кога законът ще позволява на майките да ограничават правата на бащите и да използват децата, като инструмент за постигане на целите си?
83
19
 
36
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
Абе хора, защо никой не говори, колко много злоупотребяват жените с това "домашно насилие". Как, за да отмъщават за какво ли не на мъжа или приятеля си, подават искове за "насилие"? И знаят, че в 98% го печелят веднага - статистика! А колко вербално, пасивно и дори физическо насилие има от жените, пак никой не говори!
82
0
 
13
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 1 месец
Гренадерска-Централ Плевен Дге
81
6
 
22
 
! Отговори
спенса баце преди 1 месец
Не го мислете, ще се оправи с органите на реда. Все пак фенове са му дори и ш"ибаните полицейски власти..
80
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама този бил пълен неудачник
79
0
 
12
 
! Отговори
Не ме спами преди 1 месец
За.зарязала.та ги половинка
78
3
 
16
 
! Отговори
Мяу преди 1 месец
Зависи какви ги говори за майката на детето. Обикновено мъжете търсят чрез кого да си отмъстят на нарязаната ги половинка. За съжаление, на това стават жертва децата
77
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Arsenal
Личи си с кого сте израснали - умни и почтени сте точно като него!
76
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки родител има право на контакт с детето си. В такива спорове винаги се вадят кирливите ризи, но жените все излизат по-онеправданите. Човекът не иска цялото попечителство, просто адекватен контакт с детето си.