Уилям смятал коментарите на Хари за некоректни

Ядосан е на малкия си брат
26 мар 2021 21:22, Ивета Иванова
14
Уилям смятал коментарите на Хари за некоректни
Снимка: БГНЕС

Принц Хари не говори много за брат си принц Уилям в интервюто, което даде заедно със съпругата си Меган Маркъл за Опра Уинфри. Но каза, че брат му и баща му принц Чарлз са "хванати в капан" в кралското семейство.

"Аз съм част от системата, заедно с тях, винаги съм бил, но предполагам и съм доста наясно с това - моят брат не може да напусне тази система, но аз го направих. Моят баща и моят брат са хванати в капан. Те не напускат и аз силно им съчувствам заради това", сподели Хари.
 
Оказва се, че Уилям бил много разочарован от това твърдение на малкия си брат. Източник на "Sunday Times", близък до двамата братя, казва, че Уилям мисли коментарите на Хари за много неточни и неправилни.
 
"Той има път, предопределен за него, и той напълно приема тази своя роля. Той е внук на баба си, в смисъла на това уважение към задълженията и службата", посочва източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Маркълова преди 3 години
Хари завижда до болка на брат си, защото никога няма да стигне до трона. Меган си въобрази, че като размаха расовата карта и ще им дадат всичко, което искат ама не позна.Арчи нямал титла? Чакай малко мари булка, нали не искаше никакви титли? Какво ревеш сега? Уилям и Чарлс били затворници, а? Кисело е гроздето... казала лисицата. Та така и с Хари и Меган.
10
0
 
5
 
! Отговори
Време е да спрете преди 3 години
Смятам, че е време вече да спрете с непрекъснатото информиране за развоя на тази сага!Вече е втръснало толкова много!Има толкова много важни и нужни неща за съобщаване, дискутиране...
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Камил Чарлз изглежда малко по-красив, а и Кралицата изпъква.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Улиам е снизхоздителен към припознатото копеуе на даяна уличната. Когато жабата кряка много просто я удари с права лопата и ще има тишина :)))
7
3
 
1
 
! Отговори
????? преди 3 години
ХАРИТО КЪТ ВИДИ ТУНЕЛ,САМО БАБА СИ СПОМЕНАВА НА МАЙКА ,И ПЛЮЕ В ПАЗВАТА ПРОТИВ УРОКИ ,
6
9
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Тоя Уилям винаги е бил голям г0внaр. Още от дете. Хари си беше непокорен, бунтар и с независимо мислене. А този големия е като клише, изкарано от кралския нафталин. Супер ми е смешен, Хари е як пич. Застана зад жена си с цената на всичко
5
1
 
1
 
! Отговори
златна клетка преди 3 години
алчни лицемери
4
0
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Хари е гламав и може и да не се върне ама църната ще изрине света :)
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
британските клоуни забавляват света.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Англичаните едно време са им сечали главите на кралете си, имало е защо.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ако някъде им падне самолета на кралското семейство и се окажеш кандидат за крал, пак ще видим дали няма да се върнеш ама сега ни лъжеш.