Принц Чарлз не иска да прости на Хари

Вижте защо
10 май 2021 11:37, Ивета Иванова
34
Принц Чарлз не иска да прости на Хари
Снимка: БГНЕС

Принц Чарлз може никога да не прости на сина си Хари, заради интервюто, което той даде с Меган Маркъл за Опра Уинфри.

Чарлз понесъл това тежко и дори кралица Елизабет Втора била учудена, че синът ѝ не иска да прости на Хари. Принц Уилям пък се опитвал да поправи нещата и да даде пример на баща си.
 
"По начина, по който се развиват нещата, Чарлз може никога да не прости на Хари, което не се харесва на кралица Елизабет Втора. Тя усеща, че той поставя гордостта си преди интересите на монархията. Тя има достатъчно неща, с кото тлябва да се справя покрай загубата на нейния съпруг. Това е ненужна драма", споделя източник на "Us Weekly".
 
Оказва се, че принц Чарлз е по-голям инат дори от принц Уилям. Отношенията между кралските братя Уилям и Хари също не са цветущи, но Уилям поне правил усилия. Той смятал, че за да се поправят щетите, трябва да се държи цивилизовано с брат си, а не да подклажда скандала и кавгите.

34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да живее крал Чарлз III!
31
0
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 1 месец
Ти укоряваш Камила за това, че е "зарязала децата си, за да стане кандидат-кралица".Само че синът на Камила е на 46 г. и е баща на две деца, а дъщеря й е на 43 г. и е майка на три деца. Не знам дали някой от тях няма вече и внуци.Ти докога искаш Камила да се грижи за децата си? Не всички майки са като българските свекърви и тъщи, от които пожизнено няма отърваване. Вечно се намесват и командват, убедени, че го правят за доброто на "децата", макар че децата им може вече да са с посребрени коси.
30
0
 
2
 
! Отговори
..и още през първите преди 1 месец
дни на медения им месец непрекъснато и без да се крие контактува по телефона с Камила-та?Писмо от Камила-та е първото нещо, което Даяна намира в стаята си, когато я довеждат да живее в двореца още преди сватбата, за да научи важни неща от протокола. И девойчето си въобразява, че е намерило приятелка в лицетона 14 години по-възрастна жена. Как се е почувствала, когато е разбрала истината? Кой да я научи на лицемерие с цел изгода?Камила-та пък ловко манипулира Чарлз, защото е по-дърта и от него
29
0
 
2
 
! Отговори
До Рм 24 преди 1 месец
Даяна беше момиченце, когато я сгодиха за Чарлз, а на сватбата си беше едва20-годишна. При това не ходила дотогава по мъже /това беше едно от главните условия по онова време/ и израсла без майка, която да я научи на някои неща.Според нейните биографи тя е научила за романа на Чарлз и Камила точно преди сватбата. Как да се почувства едно девойче, което дотогава си е въобразявало, че Принцът я взима от любов, а той носи ръкавели, символизиращи сливането му с Камила и още през първите дни на ...
28
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Голяма нула и малка нула.
27
1
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Бяха писали преди време, че в Бъкингамския дворец знаят, че Хари е син на Даяна, но не от Чарлз...
26
0
 
6
 
! Отговори
Питър преди 1 месец
До Българин 16Естествено, че има държава Великобритания - това е съюзът между Англия, Шотландия и Уелс. А кралството се нарича Обединено Кралство на Великобритания и Северна Ирландия
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
от нерви само да не гушне букета преди дъртата!
24
7
 
1
 
! Отговори
рм преди 1 месец
До Данчо- по-добре да си до стабилна и конкретна жена като Камила отколкото до snowflake като Даяна, на която всичко и е криво.
23
0
 
3
 
! Отговори
рм преди 1 месец
и е по-скоро прав. принц-о избра своя път. допусне ли "монархията" да отстъпи и да допусне woke-низма близо до тях, свършено е.
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоа па.... още не е осъзнал, че и той като нас е пътник и прошката е най-благородното дело. То момчето не от хубаво е избягало!
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама да не е длъжен да прощава?
20
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С принц Чарлз споделяме рожден ден. Ноемврийските скорпиони не прощаваме подобна непочтеност - може да се направим, че нещата са зад гърба ни, но счупи ли се доверието, вътрешно режем завинаги. Така че Хари е чао, а покрай него и виновницата за целия този провал.
19
6
 
24
 
! Отговори
златотърсачка преди 1 месец
Хари се ожени за тъna залатотърсачка ,която го раздели със семейството му и го използва.Внимавайте с жените - повечето не струват.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До българинДа, прав си. Но в разговорната реч употребяват двете названия като синоними.
17
1
 
31
 
! Отговори
Не е трудно преди 1 месец
Ако не е искала да се съобразява с определени правила, да не е влизала в това семейство.Що за наглост и парвенющина е това непрекъснато да правиш скандали от факта, че аристократичен род с хилядолетна история, който е успял да стане кралска династияотказва да промени традициите си и не иска да стане кукла на конци в ръцете на незначителна чуждоземна старлетка?
16
5
 
3
 
! Отговори
българин преди 1 месец
До: номер 15Такава държава Великобритания няма. Великобритания е остров.А самата държава на острова се нарича Обединеното Кралство (United Kingdom).
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Меган не разбира ли, че с нейните капризи обижда на първо място държавата Великобритания и нейния народ, а чак след това - отделните хора, които са членове на кралското семейство?Щом народът не е гласувал за премахване на монархията, значи той засега я приема като една от емблемите на своята идентичност и своята история. Кралското семейство и традициите му са част от онова, което представлява тази монархия.Меган пък все едно казва: "Не ми пука за вашата монархия и за нейните традиции!"
14
2
 
25
 
! Отговори
Направил разкрития? преди 1 месец
И за децата е ясно, че всяка монархия има традиции и че кралското семействоще не ще се подчинява на някои строго определени правила.Всички разбраха още в първите месеци от брака на Хари, че неговата избраница се стреми постоянно да привлича вниманието към себе си и то чрез действия, които показват, че тя не зачита правилата валидни за останалите, а това е в разрез с едно от задължителните правила на поведение на кралските особи.
13
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да зарежеш децата си, за да станеш кандидат-кралица. Много умно, умна Камила